Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla bugün sanki herkes anlaşmış özellikle şişkinlik yapacak şeyler yenilmiş.kiz burda kaç kere söylendi. Hadi yeni gelen arkadaşlar bilmiyor ya sen..neyse bakalim artik yapacak bişey yok.umarım tartıda güzel sonuçlar alırız. Benim pek umudum yok çünkü bu hafta yaptığım bikac kaçamak ve fazlalik bitirdi beni.artık hayırlısı.

Aynen bizimde öyle canim.hep yedik nefsimize uyup şimdi de uğraşıyoruz. Ufak bi kaçamak bile maf ediyor bizi ki hiç dikkat etmesek yandık.

Evet ben cabuk kilo alıyorum ama tabi normal bu saatlerde çocukları yatırım kekler börekler çikolata ne varsa yerdim
Redbull içmeden asla duramayan ben kaç aydır hiç içmedim

Evet ben cabuk kilo alıyorum ama tabi normal bu saatlerde çocukları yatırım kekler börekler çikolata ne varsa yerdim
Redbull içmeden asla duramayan ben kaç aydır hiç içmedim
Redbull değil fit vücudun kanatlandiracak ins.canım seni bundan sonra hadi hayırlısı ins..

Canim hosgeldin hatirladin mi.beni bilmiyorum. Ayni donem takimdaydik bebisin hayirli olsun benimde 2.5 yasinda bir kizim var ve bende hala dogim kilosu verme pesindeyim

Bence de bugün daha iyi olacak aslında sürekli dışarıda olmaktan kaynaklanıyor aslında ve arkadaşların menülerini görerek daha iyi menuler oluşturabilirim diye düşünüyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…