- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Sende kilo verdikçe giyin süslen çık karşısına muhteşem oldum de canım. Bundan daha motive edici ne olabilir ki.yedi de ne oldu.elinde kalan hiçbisey yok.Ayy bu adam beni öldürcek
Karşımda nutellali kuruvasan yiyor sıcacık
Nasıll canım çekti anlatamam
Sende kilo verdikçe giyin süslen çık karşısına muhteşem oldum de canım. Bundan daha motive edici ne olabilir ki.yedi de ne oldu.elinde kalan hiçbisey yok.
Valla bugün sanki herkes anlaşmış özellikle şişkinlik yapacak şeyler yenilmiş.kiz burda kaç kere söylendi. Hadi yeni gelen arkadaşlar bilmiyor ya sen..neyse bakalim artik yapacak bişey yok.umarım tartıda güzel sonuçlar alırız. Benim pek umudum yok çünkü bu hafta yaptığım bikac kaçamak ve fazlalik bitirdi beni.artık hayırlısı.
Aynen bizimde öyle canim.hep yedik nefsimize uyup şimdi de uğraşıyoruz. Ufak bi kaçamak bile maf ediyor bizi ki hiç dikkat etmesek yandık.Evet öyle yapıyım
Valla yedim çok şey kaldı heryerim löp löp yağ oldu
Bence menün gayet güzel canım afiyet olsun.5 nisan
10.00
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan peynirli yulaflı(kepek) omlet
maydonoz
14.30
ton balıklı salata
19.00
1 kase işkembe çorbası
yarım tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
3 lşitre su
Aynen bizimde öyle canim.hep yedik nefsimize uyup şimdi de uğraşıyoruz. Ufak bi kaçamak bile maf ediyor bizi ki hiç dikkat etmesek yandık.
Redbull değil fit vücudun kanatlandiracak ins.canım seni bundan sonra hadi hayırlısı ins..Evet ben cabuk kilo alıyorum ama tabi normal bu saatlerde çocukları yatırım kekler börekler çikolata ne varsa yerdim
Redbull içmeden asla duramayan ben kaç aydır hiç içmedim
Redbull değil fit vücudun kanatlandiracak ins.canım seni bundan sonra hadi hayırlısı ins..
Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)
Geçmişi okudum kızlar ama çok alıntı yapamadım. Karın ağrısı öldürüyor beni. Ben bugün erken kaçıyorum çok yoruldum. Antrenmansızdım bisiklet çok zorladı. Bu arada hepinizi tebrik ediyorum. 18:00 dem sonra kimse bişey yememiş. Harikasınız. Hepinizi seviyorum kocaman
muh_seyda Canım bugün ki menün çok güzel olmamış özellikle öğlen yediklerin. Bundan sonra daha güzel ve sağlıklı menüler bekliyorum senden
günaydın canım tebriklerGunaydin kizlar
Gecen hafta 67
Bu hafta 66.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.90
Gun icinde gelmeye calisirim ama cuma yogunlugu kizlar seviyorum hepinizi
günaydın tatlımGünaydın kızlarr
Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
bol eksili haftalar canımha bu arada :)
Tartı:71,8
ama daha 1 günlük diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?