Tebrik ederim canım ama bu aralar yavaşladın farkındasın dimi?
Olursun olursun yeter ki gerçekten iste. Hem de sonunda çokta mutlu olursun. Burdan ayrılma hiçSüper!!!!!! Bu kiloda olsam daha zayıflamak istemem. Senelerdir bu kiloda değilim.
Hemen bakıyorumBuranın en büyük avantajı motivasyon canım. Bireysel bile alsan desteği buradaki kadar güzel olmaz. Daha önce diyetisyene bile gittim ama hiç buradaki kadar güzel kilolar veremedim. Her yeni gelene söylüyorum sana da söyleyeyim. Böyle evkaftayken der gibi oluyor ama motivasyon için etkili olduğunu düşünüyorum. Profilimde fotoğraflarım var öncesi sonrası. Beni izle o zaman görebilirsin. Sana ufak bir motivasyon daha olsun
Ay şuan gerçek bir motivasyon geldiğine emin olabilirsin. Azmine hayran kaldım. MaşallahBuranın en büyük avantajı motivasyon canım. Bireysel bile alsan desteği buradaki kadar güzel olmaz. Daha önce diyetisyene bile gittim ama hiç buradaki kadar güzel kilolar veremedim. Her yeni gelene söylüyorum sana da söyleyeyim. Böyle evkaftayken der gibi oluyor ama motivasyon için etkili olduğunu düşünüyorum. Profilimde fotoğraflarım var öncesi sonrası. Beni izle o zaman görebilirsin. Sana ufak bir motivasyon daha olsun
Hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar
Yinede çok iyisin tebrikler canımgeçen hafta 61.8
bu hafta: 61
(60 ı ucundan görmeye çalıştım ama olmadı wc ye kahvaltı sonrası çıkabildim)
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe
teşekkür edeimTebrik ederim canim cok iyi
güzel canım tebriklerGünaydıııın kızçeler
Geçen hafta 67
Bıgün 66.3
Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
sabitim diyordun canım ne güzel gitmiş işte
evet ya çok iyi oldu harikayızYaaaaaa kızlar maşallah 41 keretakımımıza. Ne kadar sıcak bir ortam oldu. Bugün geçmişi okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok seviyorum hepinizi
tebrikler canımSelam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
teşekkür ederim canım evet son bir kiloHarikasın bebeğim
Ooooooo rakibime acayip fark atmışım. Ben kazandım
Haftaya buraya çok güzel bir rakama yazacağına eminim
Tebrikler canım harika bir sonuç. Son bir kilo
Maşallah maşallah harika bir sonuç
Harikasın canım. Bence gayet güzel bir sonuç
Maalesef deme lütfen. Sonuçta vermişsin. Son kilolar en yavaş giden kilolar ama istersen eğer çokta gidiyor. Haftaya daha iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum.
çok güzel canım harikasınEki Görüntüle 2133571
Benim bildirimim de böyle gelsin
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 62.4
Fark : 1.4
Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor
Tebrikler canımGecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim
Harikasın bebeğim
Ooooooo rakibime acayip fark atmışım. Ben kazandım
Haftaya buraya çok güzel bir rakama yazacağına eminim
Tebrikler canım harika bir sonuç. Son bir kilo
Maşallah maşallah harika bir sonuç
Harikasın canım. Bence gayet güzel bir sonuç
Maalesef deme lütfen. Sonuçta vermişsin. Son kilolar en yavaş giden kilolar ama istersen eğer çokta gidiyor. Haftaya daha iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum.
Gerçekten süper bir sonuç tebriklerEki Görüntüle 2133571
Benim bildirimim de böyle gelsin
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 62.4
Fark : 1.4
Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor
tebrikler canım
bu haftanın birincisi belli oldu tebrikler
Hayırlı cumalar canım
Yinede çok iyisin tebrikler canım[/QUOTE
tebrikler canım
bu haftanın birincisi belli oldu tebrikler
Nerdeyse 3 kilo
Sagol canimTebrikler canım
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 67
Bu hafta 66.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.90
Gun icinde gelmeye calisirim ama cuma yogunlugu kizlar seviyorum hepinizi
Günaydın kızlarr
Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
geçen hafta 61.8
bu hafta: 61
(60 ı ucundan görmeye çalıştım ama olmadı wc ye kahvaltı sonrası çıkabildim)
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?