Ayrılmak mı istiyorsun canım?
Günaydın kızlarr
Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
ha bu arada :)
Tartı:71,8
ama daha 1 günlük diyetteyim
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim
Günaydıııın kızçeler
Geçen hafta 67
Bıgün 66.3
Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
Selam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
Eki Görüntüle 2133571
Benim bildirimim de böyle gelsin
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 62.4
Fark : 1.4
Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor
Kilo bildirimi
Geçen cuma 90.300
Bugün 89.500
çok güzel canım tebriklerrrrGecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim
çok güzel spor yapıyorsun önümüxdeki hafta daha çok gider canım eminim. tebriklerrrGünaydıııın kızçeler
Geçen hafta 67
Bıgün 66.3
Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
gayet güzel canım tebriklerrr
biz de seni seviyoruz kaptanımmmYaaaaaa kızlar maşallah 41 keretakımımıza. Ne kadar sıcak bir ortam oldu. Bugün geçmişi okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok seviyorum hepinizi
çok iyi canım tebriklkerrrSelam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
ooo çok iyi tebriklerrr kaptanımEki Görüntüle 2133571
Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor
ya evet yavaş gidiyor canım farkındayım çünkü çok kasmıyorum kendimi. hem kızım etkilenmesin diye hem de daha önce diyetisyene gidip güzel kilo vermiştim. ama sonuç diyetisyeni bırakınca daha fazla kilo aldım. bu yüzden düşüncem az gitsin ama kalıcı olsun. çok kısıtlamaya gidince patlatıyorum kendimi ve saçma sapan yemeye başlıyorum. yani ben memnunum sonuçtanTebrik ederim canım ama bu aralar yavaşladın farkındasın dimi?
Olursun olursun yeter ki gerçekten iste. Hem de sonunda çokta mutlu olursun. Burdan ayrılma hiç
Benimki dun aksam yarim ekmek sucuklu tost yedi nasıl yutkundum gormen lazimAyy bu adam beni öldürcek
Karşımda nutellali kuruvasan yiyor sıcacık
Nasıll canım çekti anlatamam
Benimki dun aksam yarim ekmek sucuklu tost yedi nasıl yutkundum gormen lazim
Evet canım, o kadar yoğunum ki başımı kaşıyamıyorum. Gruba katkım yok. Yerime başka biri geçsin o faydalansınAyrılmak mı istiyorsun canım?
Tatlım artık izin hakkı var. Sonra devam ederim dersen izinli yazayım. Kendi isteğiyle ayrıldı dersem eğer 6 ay boyunca tekrar yarışamıyorsun. Kararını ver ona göre yazayım.Evet canım, o kadar yoğunum ki başımı kaşıyamıyorum. Gruba katkım yok. Yerime başka biri geçsin o faydalansın
Ben senin evinde olmadığını unutmuşum. Hadi bakalım inşallah haftaya güzel sonuçlar gelir.LAydLiNe valla sorma canisi ya bugun evime gidiyorum evde dahada dikkatli olacagim güzel dileklerin icin de cookk teşekkür ederim :-*
Yavaş dememin sebebi canım şuan ki kilona ve durumuna göre yavaş. Hem emziriyorsun hem de verilecek kilon çok olunca senin rahat rahat haftada sıkmadan 1 kiloya yakın vermen lazım. O yüzden yavaş dedim. Yavaş gittiğin zamanda bir süre sonra sıkılıyorsun. Farkındaysan zaten ben çok kilo verelim diye uğraşmıyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslendiğin zaman zaten kilolar kendiliğinden gidiyor.ya evet yavaş gidiyor canım farkındayım çünkü çok kasmıyorum kendimi. hem kızım etkilenmesin diye hem de daha önce diyetisyene gidip güzel kilo vermiştim. ama sonuç diyetisyeni bırakınca daha fazla kilo aldım. bu yüzden düşüncem az gitsin ama kalıcı olsun. çok kısıtlamaya gidince patlatıyorum kendimi ve saçma sapan yemeye başlıyorum. yani ben memnunum sonuçtan
Tamamdır canımKizlar birazdan babam gelecek sabah kosisturmasi yemek hazirlama cuma heyecanina ortak olamadim ...
LAydLiNe canim kilom 70.100 karnimda bi sislik var anlamadim... bu aralar wc sıkıntısı yasiyorum vucud bahardan mi etkilendi anlamadim...
Canim ben bu hafta cook yogun olurum beni ikili yarislardan muhavf tut olur mu cunku rakibimle pek ilgilenemem...aksamlari ugrarim babamla her aksam yuruyuse cikariz cook seviniyorum)
Eki Görüntüle 2133571
Aynen canım maşallahımız var eminim haftaya da öyle olacak. Bu arada haftaya seni ve @Turan16 yı listeye almayı istiyorum. Lütfen daha dikkatli olun olur mu. Müthiş bir giriş yapın listeyeMüthiş müthiş müthiiiiş
Çok çok tebrik ederim, bu hafta takım gayet iyi gitmiş gibi görünüyor
Kilo bildirimi
Geçen cuma 90.300
Bugün 89.500
carsidaydik canim alincaklar vardi hem yuruyus olsun dedim spor gibiAfiyet olsun cnm
Kız niye mercimek yedin yarın şişkinlik yapmasın
Nerdeydin bütün gün yoktun
ayy kizlar ben gercekten bilmiyodum, bugun daha cok eksi cikiyim diye corba icim dedim, hem cok actim sevdigim corba olsun dedim.Valla bugün sanki herkes anlaşmış özellikle şişkinlik yapacak şeyler yenilmiş.kiz burda kaç kere söylendi. Hadi yeni gelen arkadaşlar bilmiyor ya sen..neyse bakalim artik yapacak bişey yok.umarım tartıda güzel sonuçlar alırız. Benim pek umudum yok çünkü bu hafta yaptığım bikac kaçamak ve fazlalik bitirdi beni.artık hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?