Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklisin cnim bu hafta sporum eksikti.
Cnm regl fln yakınsa şişkinlik olmuştur
kiz dun mercimek yedim ya,
regl me daha var.
sabah uyandigimda yumrugumu sikamadim ellerim bogum boğumdu. tuzdan mi oldu dedim bilemedim. sukur arti cikmadim

F fanur canım izne ayrılmak istemiyorum dedin ama bildirim yapmadın? Seni mecburen izne ayırıyorum bu hafta. Taşınayım yerleşeyim derken zaten tam bir düzen oturtamazsın. Bildirim yapsaydın idare ederdik seni ama bildirim yapmayanlara güvenemiyorum ben çünkü takım zor durumda kalıyor. Cuma günleri ne yapıp ne edip iki elimiz kanda da olsa bildirim yapmamız gerekiyor. 16:00 ya kadar gelir bildirim yaparsan eklerim listeye. Ama dediğim gibi izin senin ve takım için en iyisi

LAydLiNe tebrikler canımmm harikasınnn
Teşekkür ederim kaptişim. İyice kendime geldim şükür.

Bu arada incecik oldum yine. Ben de 1-2 kilo çok etkiliyor. Artık bütün 36 bedenlerimi giyebiliyorum hem de rahatça. Geçen yaz kot bir elbise almıştım bilerek küçük beden aldım çünkü geçen yaz da 68 lerde felandım. Etiketini bile çıkartmamıştım elbisenin. Bu sabah giydim cuk diye oldu

Kızlar yüzde hesaplamayı bilen kim var? Listemizin son halini bi kontrol etsin. Bence doğru ama gözümden kaçan bişeyler olabilir.

Yok yok aman haaaaa bizimkisi ödemdi. Keşke sonuncu olmasaydım da birinci de olmasaydım

Sen haftaya mezuniyetini iste artık. Sonra korumayı öğrenirsin. Süper olur.
Yok şaka
Öyle yapmayı düşünüyorum
Profilimde zaten 13 Nisan diye yazmıştım
Benimki dun aksam yarim ekmek sucuklu tost yedi nasıl yutkundum gormen lazim
Ay bide kokar o nasıl güzel
Çok vicdansızlar ya

Yinede buralara takıl canım
Yoksa biliyorsun bizim kilolar bizi çok seviyor
06.04.18
gecen hafta: 71.6
bu hafta: 71.5
fark: -100
LAydLiNe
Tebrikler canım
Haftaya 69 ları ucundan da olsa görmeye çalış canım
carsidaydik canim alincaklar vardi hem yuruyus olsun dedim spor gibi

ayy kizlar ben gercekten bilmiyodum, bugun daha cok eksi cikiyim diye corba icim dedim, hem cok actim sevdigim corba olsun dedim.
Allah da beni davul etmesin tuhh
Güldürdün beni canım

evet kızlar gelelim bana sabah serviste çok muazzam müthiş bir kahvaltı dayanamadım yedim ama öle eskisi gibi aşırı değil eskiden olsa önüme konan herşeyi yerdim. öğleni ananas ve bademle geçiştirdim akşamada salata ve yogurt düşünüyorum

Zayıflarsan eğer daha çabuk oluyor biliyor musun? Ben daha önce 85 ten 61.8 e indiğim de hamile olduğumu öğrendim. Tam mezun oldum. Bi baktım hamileyim şaka gibi. Önce ufak bir şok yaşadım. Sonra tekrar 83 e kadar çıktım

Süper canım
Kahvaltı güzel yapılınca uzun süre tok tutuyor afiyet olsun canım

Benim de imtihanım pastalarla hergün ya bi yerde önüme getirirler yada misafir gelir çeşit çeşit yaparım ama yiyememmmmm
supersin canim
ben de oyleydim devami gelir diye yemezdim, simdi 1 isirk 1 kasik yetiyo saka gibi tadini alinca hepsini yemis gibi oluyorum. mutlu oluyorum. boylesi de kotu her seyden 1 poncik alinca kiloya az da olsa yansiyo malesef.

supersin canim
ben de oyleydim devami gelir diye yemezdim, simdi 1 isirk 1 kasik yetiyo saka gibi tadini alinca hepsini yemis gibi oluyorum. mutlu oluyorum. boylesi de kotu her seyden 1 poncik alinca kiloya az da olsa yansiyo malesef.
Geçen gün pasta yerken sonunda midem bulandı resmen. Bir süre sonra mide istemiyor artık yabancı şeyleri. Elma yedim dün öğlen öyle tatlı geldi ki bitiremeyecektim neredeyse. Şekersiz hayatı seviyorum sanırım

ayy ne guzel bu surecte iyi olur aslinda. nasip Rabbim basta ben olmak uzere isteyenlere hayirlisyla versin insallah

ne guzel bu dedigin bende fast food icin gecerli simdilik. onceden neler neler yerdim. simdi az yagli yiyim midem kabul etmiyo. insallah seker icinde aynisi olur en kisa zamanda.

ayy ne guzel bu surecte iyi olur aslinda. nasip Rabbim basta ben olmak uzere isteyenlere hayirlisyla versin insallah
Aminnnnnn canım inşallahhhh

ne guzel bu dedigin bende fast food icin gecerli simdilik. onceden neler neler yerdim. simdi az yagli yiyim midem kabul etmiyo. insallah seker icinde aynisi olur en kisa zamanda.
Geçen haftalarda kaçamak yaptığım zamanlarda bir akşam popeyes yemiştim. Ama yiyemedim mide bulantısından. Dediğin gibi bir süre sonra vücut istemiyor. Emin ol şeker içinde aynısı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…