kizlar ben uzulunce yemek yiyenlerdenim ve hirsimi yemekten aliyorum. uzuntum en ust seviyedeyse su bile icsem mide asitim yükseliyor.
suan surekli yemek yemek istiyorum. ne oldugu fark etmez. ve yedikce moralim bozuluyo. dun aksam kizartma yedim bugun etimek tatlisi yedim. dikkat ettigim halde bi anlik gozum donuyo. suan dondurma yemek istiyorum ama yemiycem canim istemediginin sadece bi seyler yemek istedigimden oldugunu biliyorum cunku.
sanki kilo kontrolu yapiyomusum gibi besleniyorum. 71 72 arasinda gidip geliyorum
08.04.18
10 00
yarim simit
peynir
domates
cay
14 00
turk kahvesi
1 hurma
19 00
kalamar 6 küçük halka
pilic kebap
cay bardagi kadar kizartma
tarator
20 00
neskafe
4 badem
1 ceviz
21 00
süt
2 lt su
1.5 yuruyus
LAydLiNe
haklisin canim. deniycem teşekkür ederim.Canim bunun tek yolu spor bende oleyim ac olmasam bile canim yemek ister. Spor yaotigin zaman sole bisi oluo mesela 30 dk eliptik yaptim 180 kalori yakiyorum ama 1 dilim kek yesem 200 kalori yani bi anlik heves 30 dk mal oluo gibi
Karisik.ve yogum bir menu
öğlen menüsü çok şekerli olmuş canım çikolata da olmamış. 1 porsiyon meyve yiyip yanına yoğurt veya süt ekleyebilirsin ya da öğle yemeği şeklinde yeseydin hem daha doyurucu hem sağlıklı olurdu
cankızdan 3 öğünlü menü geldi süpersin canım toparlanmana sevindim
sıkma meyve suyu ve antep fıstığı olmamış canım. salatalıkla süt nasıl bir arada? hiç denemedim daha önce. portakal süt muhabbetine döndü
afiyet olsun canım güzel menü
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun
patates olmamış kaptanım
canım ara öğünlerde meyve acıktırıyorsa meyve yanına yoğurt ya da çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. kuru fasulye zararlı değil sadece şişlik yaptığı için tartı öncesinde yememeye çalışıyoruz
2. katmer olmamış sanki canım. hadi ilkini ekmek yerine yedin ama bu
Getirin sopayı arkadaşlar. Biz burda yediğimiz ufak tefek şeyleri eleştiriyoruz hanım katmer yiyiyor hemde sabah ve akşam. Hadi ozenebilirsin belki ama ucundan bi parça yeseydin bari canım.bu hafta grubu dereceye sokmamiz lazım ona göre.9 nisan listem
Kahvalti 8.00
1 tane pepekuslu katmer ( mslatyaya has bi ot)
Peynir
Zeytin
Cay
Ara yarim muz
Aksam 7.30
dayanamadim yine katmer yedim yaa :-(
Ayran
Mercimek çorbası
2 litre su
10 dk tvster
100 ip atlama
30 dk farkli sporlar
Bugün menü
Sabah 10 00
4 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Çeyrek normal ekmek
1 adet yumurta
Ara öğün
1 elma
Akşam
18 00
8 kaşık bulgur pilavı
1 adet tavuk but
Cacık
2 litre su içildi
Bol bol temizlik yapıldı
Tatlım 3 porsiyon meyve senin şu anki kilona göre çok fazla. Sen kaç kiloyken verdi sana diyetisyen listeyi? İdeal kilona oldukça yaklaştın o yüzden sana günlük 1 porsiyon meyve yeter.Dediğim gibi bana göre fazla değil 3 porsiyon yenebilir diye yazıyordu listemde.tabi ben listeyi takip etmiyorum ama aklımda kalmış...bende bukadar meyve yemem aslında porsiyon olarak dikkat ederim ama sıkma meyve suyu bozdu işi.
Bugün sağlıklı olmamış canım menün. Allahtan sporun var.9 nisan listem
Kahvalti 8.00
1 tane pepekuslu katmer ( mslatyaya has bi ot)
Peynir
Zeytin
Cay
Ara yarim muz
Aksam 7.30
dayanamadim yine katmer yedim yaa :-(
Ayran
Mercimek çorbası
2 litre su
10 dk tvster
100 ip atlama
30 dk farkli sporlar
Simit bana iyi geliyo Burcu’ cum. Geçen hafta menülerime bak neredeyse her gün var simit. Ben yıllardır aynı taktiği uyguluyorum. Yaa haşlanmış yumurta ya simit. Profil fotomuzun altında resimler var ya canım. Kimin hangi takımda olduğunu gösteriyor. Bizim takımın simgesi Kartal. Sen de yok. Herkesi tamamlayayım size de isteyeceğim.Tamam atiyorum her sabah... yaaa gec olugunu biliyorum ama yagsizligin arkasina siginiyorum
Bu simit isini sevmiom ben yaaaa
Bisi ki kacirdim b3n
Guzel cnm
Ahhh bu huysuzluklar bizde daha yeni duzene girdik ins. Hemen duzelir
Katmer cok yaglidir cnm ya
Evet canım beğendimBeğendin yani
Haklısın canım. Ama et o kadar azdı ki yemeğin içinde mecburen yedim ara öğün yapmadığım için öğlen doymazsam akşama fena patlıyor. O nedenle yedim.öğlen menüsü çok şekerli olmuş canım çikolata da olmamış. 1 porsiyon meyve yiyip yanına yoğurt veya süt ekleyebilirsin ya da öğle yemeği şeklinde yeseydin hem daha doyurucu hem sağlıklı olurdu
cankızdan 3 öğünlü menü geldi süpersin canım toparlanmana sevindim
sıkma meyve suyu ve antep fıstığı olmamış canım. salatalıkla süt nasıl bir arada? hiç denemedim daha önce. portakal süt muhabbetine döndü
afiyet olsun canım güzel menü
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun
patates olmamış kaptanım
canım ara öğünlerde meyve acıktırıyorsa meyve yanına yoğurt ya da çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. kuru fasulye zararlı değil sadece şişlik yaptığı için tartı öncesinde yememeye çalışıyoruz
2. katmer olmamış sanki canım. hadi ilkini ekmek yerine yedin ama bu
Bugün ekmeklerin fazla olmuş canım. Sütte sıkıntı yok ama meyveli derlen kendin kattın di mi meyveyi? Su ve spor güzel9 nisan
9.00
1 kase meyveli sütlü haşlanmış yulaf
13.30
1 kase domates çorbası
1 tabak sebzeli mantar sote
1 bardak ayran
yarım dilim ekmek
15.00
1 bardak meyveli süt
19.00
1.5 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
biraz yumurtalı soğan salatası
1 dilim ekmek
3 litre su
1 saat yürüyüş
Bi sorunun mu var canım? Niye sıkkın canın? 6 lı rakamlara çok az kaldı. Hadi biraz gayret et. Başaracaksın.kizlar ben uzulunce yemek yiyenlerdenim ve hirsimi yemekten aliyorum. uzuntum en ust seviyedeyse su bile icsem mide asitim yükseliyor.
suan surekli yemek yemek istiyorum. ne oldugu fark etmez. ve yedikce moralim bozuluyo. dun aksam kizartma yedim bugun etimek tatlisi yedim. dikkat ettigim halde bi anlik gozum donuyo. suan dondurma yemek istiyorum ama yemiycem canim istemediginin sadece bi seyler yemek istedigimden oldugunu biliyorum cunku.
sanki kilo kontrolu yapiyomusum gibi besleniyorum. 71 72 arasinda gidip geliyorum
. Kızartma olmamış ve lütfen artık 18:00 den sonra bişey yememeye çalış. Bu gerçekten çok önemli.08.04.18
10 00
yarim simit
peynir
domates
cay
14 00
turk kahvesi
1 hurma
19 00
kalamar 6 küçük halka
pilic kebap
cay bardagi kadar kizartma
tarator
20 00
neskafe
4 badem
1 ceviz
21 00
süt
2 lt su
1.5 yuruyus
LAydLiNe
Tatlı olmamış. Bir de akşamın çok geç olmuş. Moralini bozma. Yarın yeni bir gün. Yediklerin geçmişte kaldı. Biz geleceğe bakacağız. Yarın senden kaçamaksız sağlıklı güzel bir menü bekliyorum ona göre09.04.18
8 00
1 omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
peynir
13 00
menemen 4 yk
1 lavas
peynir
16 00
neskafe
1 dilim etimek tatlisi
20 00
bamya 2 yk
yogurt
21 00
sut
2 lt su
spor yok
LAydLiNe
Tatlım 3 porsiyon meyve senin şu anki kilona göre çok fazla. Sen kaç kiloyken verdi sana diyetisyen listeyi? İdeal kilona oldukça yaklaştın o yüzden sana günlük 1 porsiyon meyve yeter.
Bugün sağlıklı olmamış canım menün. Allahtan sporun var.
Simit bana iyi geliyo Burcu’ cum. Geçen hafta menülerime bak neredeyse her gün var simit. Ben yıllardır aynı taktiği uyguluyorum. Yaa haşlanmış yumurta ya simit. Profil fotomuzun altında resimler var ya canım. Kimin hangi takımda olduğunu gösteriyor. Bizim takımın simgesi Kartal. Sen de yok. Herkesi tamamlayayım size de isteyeceğim.
Evet canım beğendim
Haklısın canım. Ama et o kadar azdı ki yemeğin içinde mecburen yedim ara öğün yapmadığım için öğlen doymazsam akşama fena patlıyor. O nedenle yedim.
Bugün ekmeklerin fazla olmuş canım. Sütte sıkıntı yok ama meyveli derlen kendin kattın di mi meyveyi? Su ve spor güzel
Bi sorunun mu var canım? Niye sıkkın canın? 6 lı rakamlara çok az kaldı. Hadi biraz gayret et. Başaracaksın.
. Kızartma olmamış ve lütfen artık 18:00 den sonra bişey yememeye çalış. Bu gerçekten çok önemli.
Tatlı olmamış. Bir de akşamın çok geç olmuş. Moralini bozma. Yarın yeni bir gün. Yediklerin geçmişte kaldı. Biz geleceğe bakacağız. Yarın senden kaçamaksız sağlıklı güzel bir menü bekliyorum ona göre
Peynir çok fazla canım ayrıca çeyrek normal ekmek hiç olmamış. Bunların haricinde güzel menü.Bugün menü
Sabah 10 00
4 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Çeyrek normal ekmek
1 adet yumurta
Ara öğün
1 elma
Akşam
18 00
8 kaşık bulgur pilavı
1 adet tavuk but
Cacık
2 litre su içildi
Bol bol temizlik yapıldı
Yerleşebildiniz mi?En son kilo 79 . 9 bugün kilo 79.2
Neresi iyi menü Burcuuuu çeyrek ekmek var hem de normal. Yumurta be peynir de var aynı öğünde4 dilim peynir ne kadar oluo cnm buyukluk olarak bence iyi bir menu auyu az daha artir bence
Küçük kare şeklinde4 dilim peynir ne kadar oluo cnm buyukluk olarak bence iyi bir menu auyu az daha artir bence
Hımmm ben yarısını yedikten sonra bırakabiliyorum. Bir de benim simit sert olan simitlerden. Hani yumuşak açma tarzı simitlerden değil. İzmirlilerin gevrek dediklerinden. Diğerlerini asla yemem. Yenmemeli zatenBen su acidqn sevmiyorum yani senin menun icin bir sknti yok sen hep ole yiyosun benimde canim istio ama kendimi frenleyemiyorum ben simitte o nedenle sevmiom
Yok daha yerleşemedik o yüzden biraz kaçamak yaptımPeynir çok fazla canım ayrıca çeyrek normal ekmek hiç olmamış. Bunların haricinde güzel menü.
Yerleşebildiniz mi?
Neresi iyi menü Burcuuuu çeyrek ekmek var hem de normal. Yumurta be peynir de var aynı öğünde
Aman canım dikkat et 80 i görme sakın. İnşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.Yok daha yerleşemedik o yüzden biraz kaçamak yaptım
tesekkur ederim kaptanım. dikkat edicem.Tatlım 3 porsiyon meyve senin şu anki kilona göre çok fazla. Sen kaç kiloyken verdi sana diyetisyen listeyi? İdeal kilona oldukça yaklaştın o yüzden sana günlük 1 porsiyon meyve yeter.
Bugün sağlıklı olmamış canım menün. Allahtan sporun var.
Simit bana iyi geliyo Burcu’ cum. Geçen hafta menülerime bak neredeyse her gün var simit. Ben yıllardır aynı taktiği uyguluyorum. Yaa haşlanmış yumurta ya simit. Profil fotomuzun altında resimler var ya canım. Kimin hangi takımda olduğunu gösteriyor. Bizim takımın simgesi Kartal. Sen de yok. Herkesi tamamlayayım size de isteyeceğim.
Evet canım beğendim
Haklısın canım. Ama et o kadar azdı ki yemeğin içinde mecburen yedim ara öğün yapmadığım için öğlen doymazsam akşama fena patlıyor. O nedenle yedim.
Bugün ekmeklerin fazla olmuş canım. Sütte sıkıntı yok ama meyveli derlen kendin kattın di mi meyveyi? Su ve spor güzel
Bi sorunun mu var canım? Niye sıkkın canın? 6 lı rakamlara çok az kaldı. Hadi biraz gayret et. Başaracaksın.
. Kızartma olmamış ve lütfen artık 18:00 den sonra bişey yememeye çalış. Bu gerçekten çok önemli.
Tatlı olmamış. Bir de akşamın çok geç olmuş. Moralini bozma. Yarın yeni bir gün. Yediklerin geçmişte kaldı. Biz geleceğe bakacağız. Yarın senden kaçamaksız sağlıklı güzel bir menü bekliyorum ona göre
çok iyi yapmışsın canımAyy okadar ısrar ettiniz sizi mi kırıcam
3ögün yiyim bari dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?