Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim bunun tek yolu spor bende oleyim ac olmasam bile canim yemek ister. Spor yaotigin zaman sole bisi oluo mesela 30 dk eliptik yaptim 180 kalori yakiyorum ama 1 dilim kek yesem 200 kalori yani bi anlik heves 30 dk mal oluo gibi

08.04.18
10 00
yarim simit
peynir
domates
cay

14 00
turk kahvesi
1 hurma

19 00
kalamar 6 küçük halka
pilic kebap
cay bardagi kadar kizartma
tarator

20 00
neskafe
4 badem
1 ceviz

21 00
süt
2 lt su
1.5 yuruyus
LAydLiNe

Karisik.ve yogum bir menu

haklisin canim. deniycem teşekkür ederim.

Birlikte yemedim canim önce süt içtim baktım doğurmadı salatalık yedim..

9 nisan listem
Kahvalti 8.00
1 tane pepekuslu katmer ( mslatyaya has bi ot)
Peynir
Zeytin
Cay

Ara yarim muz

Aksam 7.30
dayanamadim yine katmer yedim yaa :-(
Ayran
Mercimek çorbası

2 litre su
10 dk tvster
100 ip atlama
30 dk farkli sporlar
Getirin sopayı arkadaşlar. Biz burda yediğimiz ufak tefek şeyleri eleştiriyoruz hanım katmer yiyiyor hemde sabah ve akşam. Hadi ozenebilirsin belki ama ucundan bi parça yeseydin bari canım.bu hafta grubu dereceye sokmamiz lazım ona göre.

Kızlar 3 günümüz kaldı ben dahil yediklerimize dikkat edelim ve mutlaka spor yapalım bu 3 günde ki dediğim gibi ilk 3 e girelim ins..maydonoz suyu...kiraz sapı saçı yada varsa mısır püskülu çayı da demleyip içebiliriz ki ödemi atsın..bide bakliyat yiyecekseK perşembeye bırakmayalım ins.hadi bakalım bu sefer olacak.

Bugün menü
Sabah 10 00
4 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Çeyrek normal ekmek
1 adet yumurta

Ara öğün
1 elma

Akşam
18 00
8 kaşık bulgur pilavı
1 adet tavuk but
Cacık

2 litre su içildi
Bol bol temizlik yapıldı

4 dilim peynir ne kadar oluo cnm buyukluk olarak bence iyi bir menu auyu az daha artir bence

Tatlım 3 porsiyon meyve senin şu anki kilona göre çok fazla. Sen kaç kiloyken verdi sana diyetisyen listeyi? İdeal kilona oldukça yaklaştın o yüzden sana günlük 1 porsiyon meyve yeter.

9 nisan listem
Kahvalti 8.00
1 tane pepekuslu katmer ( mslatyaya has bi ot)
Peynir
Zeytin
Cay

Ara yarim muz

Aksam 7.30
dayanamadim yine katmer yedim yaa :-(
Ayran
Mercimek çorbası

2 litre su
10 dk tvster
100 ip atlama
30 dk farkli sporlar
Bugün sağlıklı olmamış canım menün. Allahtan sporun var.

Simit bana iyi geliyo Burcu’ cum. Geçen hafta menülerime bak neredeyse her gün var simit. Ben yıllardır aynı taktiği uyguluyorum. Yaa haşlanmış yumurta ya simit. Profil fotomuzun altında resimler var ya canım. Kimin hangi takımda olduğunu gösteriyor. Bizim takımın simgesi Kartal. Sen de yok. Herkesi tamamlayayım size de isteyeceğim.

Evet canım beğendim

Haklısın canım. Ama et o kadar azdı ki yemeğin içinde mecburen yedim ara öğün yapmadığım için öğlen doymazsam akşama fena patlıyor. O nedenle yedim.

Bugün ekmeklerin fazla olmuş canım. Sütte sıkıntı yok ama meyveli derlen kendin kattın di mi meyveyi? Su ve spor güzel

Bi sorunun mu var canım? Niye sıkkın canın? 6 lı rakamlara çok az kaldı. Hadi biraz gayret et. Başaracaksın.

08.04.18
10 00
yarim simit
peynir
domates
cay

14 00
turk kahvesi
1 hurma

19 00
kalamar 6 küçük halka
pilic kebap
cay bardagi kadar kizartma
tarator

20 00
neskafe
4 badem
1 ceviz

21 00
süt
2 lt su
1.5 yuruyus
LAydLiNe
. Kızartma olmamış ve lütfen artık 18:00 den sonra bişey yememeye çalış. Bu gerçekten çok önemli.

09.04.18
8 00
1 omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
peynir

13 00
menemen 4 yk
1 lavas
peynir

16 00
neskafe
1 dilim etimek tatlisi

20 00
bamya 2 yk
yogurt

21 00
sut

2 lt su
spor yok
LAydLiNe
Tatlı olmamış. Bir de akşamın çok geç olmuş. Moralini bozma. Yarın yeni bir gün. Yediklerin geçmişte kaldı. Biz geleceğe bakacağız. Yarın senden kaçamaksız sağlıklı güzel bir menü bekliyorum ona göre

Ben su acidqn sevmiyorum yani senin menun icin bir sknti yok sen hep ole yiyosun benimde canim istio ama kendimi frenleyemiyorum ben simitte o nedenle sevmiom

Peynir çok fazla canım ayrıca çeyrek normal ekmek hiç olmamış. Bunların haricinde güzel menü.

En son kilo 79 . 9 bugün kilo 79.2
Yerleşebildiniz mi?
4 dilim peynir ne kadar oluo cnm buyukluk olarak bence iyi bir menu auyu az daha artir bence
Neresi iyi menü Burcuuuu çeyrek ekmek var hem de normal. Yumurta be peynir de var aynı öğünde

Ben su acidqn sevmiyorum yani senin menun icin bir sknti yok sen hep ole yiyosun benimde canim istio ama kendimi frenleyemiyorum ben simitte o nedenle sevmiom
Hımmm ben yarısını yedikten sonra bırakabiliyorum. Bir de benim simit sert olan simitlerden. Hani yumuşak açma tarzı simitlerden değil. İzmirlilerin gevrek dediklerinden. Diğerlerini asla yemem. Yenmemeli zaten

Kızlar ben de kaçıyorum. Biraz kitap okuyup uyurum. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yarın çok güzel bir gün olsun inşallah. İyi geceler

tesekkur ederim kaptanım. dikkat edicem.
kafaya bariz taktigim bir sey yok ama vucudumun tepkilerine gore bastirdigim durumlar var belli ki. ayin 20sinde memlekete donucez esimle. mayisin 2 si gibi teslim olucak. 5 ay ailelerde kalicam. bebek istiyoruz eger olursa gebelik psikolojisiyle nasil dayanirim bilmiyorum. kpss derslerimi yetistiremedim. onun için cok calismam lazim. bi kendi ailemle bi esimin ailesiyle kalma durumu var dengeyi nasil kurucam bilmiyorum. bu düşünceleri erteliyordum. artik eteliycek vakit kalmadi. Allah buyuk hayirlisi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…