- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Her sabah mesaj bekliyorum o zaman
Tatlım kahvaltın çok geç arada yediğin bitterler olmamış. Sporun yok sanırım?
Maşallah canın maşallah
. Takımcak girsek daha süper olur ama şu an 3 haftadır bireysel birincilik biz de güzel bir seri yakalamışken keyfini çıkartalım diye dedim canım.
Sen bu menülerle bu hafta kesin birinci olursun aynen devam
Çok fazla meyve yemişsin bugün. Ayrıca taze sıkılmış meyve suyu bile olsa meyve suları diyette içilmemeli. Hatta bence meyve suyu hiç içilmemeli. Bir bardak portakal suyu çıkarabilmek için neredeyse 4 tane portakal sıkıyoruz. Ayrıca meyvenin posası dışarıda kalıyor. Düşünsene ne kadar şeker alıyorsun vücuduma. Bir de meyve şekeri fruktoz direkt depo ediliyor. O nedenle meyvenin suyunu değil kendini yemek lazım. Antep fıstığını yememeliydin. Sporunu mutlaka yap canım
. Patlamış Mısır ne yaaaa hem de saat kaçtaSu ve spor harika
Canımı çiğ köfte istettin kiz yarın öğlende bende mi yesem acaba bakalım duruma göre yerim belki.menün sporun şu güzel kaptan.Menüm
Kahvaltı ( 09:15)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
Öğle ( 12:15)
1 kase tarhana çorbası
2 yk etli bir yemek
2 yk etli yemeğin patatesi
3-4 yk salata
Akşam (17:30)
1 tane çiğ köfte dürüm
2 kutu ayran
2,5 lt su, 1 saat hoca eşliğinde pilates
Allah kabul etsin canim.bende. afiyet olsun.Bugünkü menüm
4:30
2 dilim çavdar
2 dilim Beyaz peynir
Domates salatalık
19:20
1 kase lahana çorbası
Tavada sebzeli tavuk 1 tabak
Ayran
Su 1.5 lt içmek için çok vakit olmuyor
40 dakika tempolu yürüyüş
Kuru fasulye bakliyat canım sıkıntı yok sadece perşembe akşamı yemeyelim diye anlaştık.benimde yarınki menüm kuru fasulye.isladim şimdiden.Misafirim vardı kızlar yazamadım menumü
7:00 kahvaltı
Arabada bir elma :)
12:00 öğlen yemeği
domates salatalık
1 tane tava yumurta
ince bir dilim ekmek
çay
16:00 ara öğün
1 tane elma
17:00
5 kaşık kuru fasulye (evde başka yemek yoktu :))
2,5 lt su
1 saat bahçe işi spor
Yağsız 1 bardak patlamış mısır diyette yenebilir canım.sadece saati biraz geç olmuş 6 dan sonra yemeyelim dediğimiz için.Her sabah mesaj bekliyorum o zaman
Tatlım kahvaltın çok geç arada yediğin bitterler olmamış. Sporun yok sanırım?
Maşallah canın maşallah
. Takımcak girsek daha süper olur ama şu an 3 haftadır bireysel birincilik biz de güzel bir seri yakalamışken keyfini çıkartalım diye dedim canım.
Sen bu menülerle bu hafta kesin birinci olursun aynen devam
Çok fazla meyve yemişsin bugün. Ayrıca taze sıkılmış meyve suyu bile olsa meyve suları diyette içilmemeli. Hatta bence meyve suyu hiç içilmemeli. Bir bardak portakal suyu çıkarabilmek için neredeyse 4 tane portakal sıkıyoruz. Ayrıca meyvenin posası dışarıda kalıyor. Düşünsene ne kadar şeker alıyorsun vücuduma. Bir de meyve şekeri fruktoz direkt depo ediliyor. O nedenle meyvenin suyunu değil kendini yemek lazım. Antep fıstığını yememeliydin. Sporunu mutlaka yap canım
. Patlamış Mısır ne yaaaa hem de saat kaçtaSu ve spor harika
şimdi sen böyle demişsin ya ben 2 elma yedim. çok oldu sanırımÇok fazla meyve yemişsin bugün. Ayrıca taze sıkılmış meyve suyu bile olsa meyve suları diyette içilmemeli. Hatta bence meyve suyu hiç içilmemeli. Bir bardak portakal suyu çıkarabilmek için neredeyse 4 tane portakal sıkıyoruz. Ayrıca meyvenin posası dışarıda kalıyor. Düşünsene ne kadar şeker alıyorsun vücuduma. Bir de meyve şekeri fruktoz direkt depo ediliyor. O nedenle meyvenin suyunu değil kendini yemek lazım. Antep fıstığını yememeliydin. Sporunu mutlaka yap canım
iyi sevindim buna yenmiyor sanıyordum :) bilseydim 3-4 kaşık daha yerdim. Neyse bilmediğim iyi olmuşKuru fasulye bakliyat canım sıkıntı yok sadece perşembe akşamı yemeyelim diye anlaştık.benimde yarınki menüm kuru fasulye.isladim şimdiden.
Menün çok güzel olmuş canım maşallah çok çabuk adapte oldunMisafirim vardı kızlar yazamadım menumü
7:00 kahvaltı
Arabada bir elma :)
12:00 öğlen yemeği
domates salatalık
1 tane tava yumurta
ince bir dilim ekmek
çay
16:00 ara öğün
1 tane elma
17:00
5 kaşık kuru fasulye (evde başka yemek yoktu :))
2,5 lt su
1 saat bahçe işi spor
. Yenebilir belki ama yemesinin de bi faydası yok ki canım. Gereksiz kalori. Onun yerine doyurucu besleyici başka bişey yiyebilir.Yağsız 1 bardak patlamış mısır diyette yenebilir canım.sadece saati biraz geç olmuş 6 dan sonra yemeyelim dediğimiz için.
Menun sporun suyun güzel canım afiyet oksunSabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
8 zeytin
Ogle 13.00
1 kase mercimek corba
Aksam 18.30
1 kase haslanmis tavuk
Salata
Ara 20.30
1 bardak yagsiz patlamis misir
3.5 litre su
40 dk yuruyus
30 dk eliptik
Seninkiler fazla değil canım iki porsiyon meyve oluyor ki sen kahvaltı yapmamışsın o yüzden sıkıntı yok menün gayet güzelşimdi sen böyle demişsin ya ben 2 elma yedim. çok oldu sanırım
Yok canım sana demedi bana dedi.günlük 3 meyve kadar yenebilir demişti diyetisyenim sıkinti yok benimki 4 meyve gibi oldu oyuzden fazla oldu.şimdi sen böyle demişsin ya ben 2 elma yedim. çok oldu sanırım
Menün çok güzel olmuş canım maşallah çok çabuk adapte oldun
. Yenebilir belki ama yemesinin de bi faydası yok ki canım. Gereksiz kalori. Onun yerine doyurucu besleyici başka bişey yiyebilir.
Tabiki katılıyorum ama o da sanırım canı çekti ve zevk için yedi canım. Menüsünde ekmekte yok oyuzden sıkıntı olmaz dedim ben.Menün çok güzel olmuş canım maşallah çok çabuk adapte oldun
. Yenebilir belki ama yemesinin de bi faydası yok ki canım. Gereksiz kalori. Onun yerine doyurucu besleyici başka bişey yiyebilir.
bende diğer menüleri okuyarak fikir alıyorum dedim sana öyle dediyse benim elmalar fazla mı oldu acabaYok canım sana demedi bana dedi.günlük 3 meyve kadar yenebilir demişti diyetisyenim sıkinti yok benimki 4 meyve gibi oldu oyuzden fazla oldu.
Dediğim gibi bana göre fazla değil 3 porsiyon yenebilir diye yazıyordu listemde.tabi ben listeyi takip etmiyorum ama aklımda kalmış...bende bukadar meyve yemem aslında porsiyon olarak dikkat ederim ama sıkma meyve suyu bozdu işi.bende diğer menüleri okuyarak fikir alıyorum dedim sana öyle dediyse benim elmalar fazla mı oldu acaba
Sagol canim canim istemesi degil de sanirim goz istemesi gibi bisey oldu ne olacak diye sacma bir sekilde yedimAfiyet olsun canım. Yazılmış ama çikolatalar pek olmamış zaten meyve varmış yanında.keşke yemeseydin dayanamadın sanırım.
Ekmek yemediğin için yiyebilirdin ama gaz çok yapıyor mübarek. Diyette vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama tabi daha ziyade protein olarak beslenmek daha yararlı. Karbonhidratı hafta da 2 defa ile sınıflandırmamiz yararlı olur sanırım.iyi sevindim buna yenmiyor sanıyordum :) bilseydim 3-4 kaşık daha yerdim. Neyse bilmediğim iyi olmuş
Genelde yaptığımız en büyük hata bu değil mi zaten malesef.yıyiyoruz sonra pişman oluyoruz.ben öyleyim malesef.Sagol canim canim istemesi degil de sanirim goz istemesi gibi bisey oldu ne olacak diye sacma bir sekilde yedim
Evet canim gec oldu sabah 4 ye yattik uyumadi oglum gec kaldik gec calisti metabolizmam da cikolata sacma olduCanim sabah kahvaltin cok gec olmus en gec 10 da hatta karatay teyzem 9 dio bitmis olmasi lazim dio. Hadi 11 diyelim. Arada uedigin kayisi cilek bitter kismi birqz fazla olmus. Aksam cok guzel bide sporun olsaymis iyiymis cnm suyu bi yarim litre daha artirmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?