Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 armut 1 elma 1 portakal 5 çilek yemiş im toplamda canım haklısın. Aslında elma ve portakal suyunu içmemiş olsaydım iyi olacaktı ama eşim kendi sıktı çocuklara akşam da sıkmisti saat geç diye içmedim buaksam tekrar verince hadi dedim içeyim bende meyvenin kendisinin yenmesi taraftarıyım ama anlatamıyorum eşime çok faydalı deyip sıkıyor çocuklara ama makineyi kaldırdım dolabın üstüne bakalım..Antep için diyeceğim bişey yok malesef..

Canımı çiğ köfte istettin kiz yarın öğlende bende mi yesem acaba bakalım duruma göre yerim belki.menün sporun şu güzel kaptan.

Misafirim vardı kızlar yazamadım menumü
7:00 kahvaltı
Arabada bir elma :)
12:00 öğlen yemeği
domates salatalık
1 tane tava yumurta
ince bir dilim ekmek
çay

16:00 ara öğün
1 tane elma

17:00
5 kaşık kuru fasulye (evde başka yemek yoktu :))

2,5 lt su
1 saat bahçe işi spor

Kuru fasulye bakliyat canım sıkıntı yok sadece perşembe akşamı yemeyelim diye anlaştık.benimde yarınki menüm kuru fasulye.isladim şimdiden.

Yağsız 1 bardak patlamış mısır diyette yenebilir canım.sadece saati biraz geç olmuş 6 dan sonra yemeyelim dediğimiz için.

şimdi sen böyle demişsin ya ben 2 elma yedim. çok oldu sanırım

Menün çok güzel olmuş canım maşallah çok çabuk adapte oldun

Yağsız 1 bardak patlamış mısır diyette yenebilir canım.sadece saati biraz geç olmuş 6 dan sonra yemeyelim dediğimiz için.
. Yenebilir belki ama yemesinin de bi faydası yok ki canım. Gereksiz kalori. Onun yerine doyurucu besleyici başka bişey yiyebilir.

Menün çok güzel olmuş canım maşallah çok çabuk adapte oldun

. Yenebilir belki ama yemesinin de bi faydası yok ki canım. Gereksiz kalori. Onun yerine doyurucu besleyici başka bişey yiyebilir.
Tabiki katılıyorum ama o da sanırım canı çekti ve zevk için yedi canım. Menüsünde ekmekte yok oyuzden sıkıntı olmaz dedim ben.

bende diğer menüleri okuyarak fikir alıyorum dedim sana öyle dediyse benim elmalar fazla mı oldu acaba
Dediğim gibi bana göre fazla değil 3 porsiyon yenebilir diye yazıyordu listemde.tabi ben listeyi takip etmiyorum ama aklımda kalmış...bende bukadar meyve yemem aslında porsiyon olarak dikkat ederim ama sıkma meyve suyu bozdu işi.

iyi sevindim buna yenmiyor sanıyordum :) bilseydim 3-4 kaşık daha yerdim. Neyse bilmediğim iyi olmuş
Ekmek yemediğin için yiyebilirdin ama gaz çok yapıyor mübarek. Diyette vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama tabi daha ziyade protein olarak beslenmek daha yararlı. Karbonhidratı hafta da 2 defa ile sınıflandırmamiz yararlı olur sanırım.

Evet canim gec oldu sabah 4 ye yattik uyumadi oglum gec kaldik gec calisti metabolizmam da cikolata sacma oldu
Oglum bu aralar asiri huysuz o yuzden spora vakit kalmiyor suyu da 3 litre olsa iyide su icemiyorum ben cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…