Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım menün çok güzel çekirdek yiyip vücuduna boşuna yağ ekleme.

Neyse ztn birazdan yazarlar yasakmi degilmi ona göre yeriz ama o minicik şey kilo aldırmaz herhalde :)
O minicik şey çekirdek mi canım. Ben başka bişey göremedim. Etkilemez olur mu tuzlu ve kavrulmuş sa etkiler.daha önce konusu geçmişti sanki benim anladığım tuzsuz ve kavrulmamis yenebilir.ama öyle çekirdeğin de ne tadı ne tuzu var hiç yemem daha iyi.

Kızlar sonunda internet bağlandı evimi yerleştirdim ama o kadar çok yoruldum ki anlatamam kaptanımız beni takımdan çıkarmış olsun haklı takım için ama ben hiçbir şekilde bildirim yapamazdım kafamı kaşıyacak vakit bile bulamıtlyordum birde üstüne kızımın azı dişinin patlaması o ev kızımın bu hali kafayı yiyordum çok şükür yerleştim bi de kızım düzelse daha iyi olacak neyse takımda değilim ama yine sizinleyim

Afiyet olsun canım güzel
Telefon da çalacak zamanı bulmuş
İyice yedikten sonra çalsaymış
Benim akşamdan kalan kurufasülye vardı mecbur onu bitirdik yanina bişeyler ayarlayip
Benimde vardı dünden
Evdekileri tehdit ettim
Bugün fasulye bitmezse yarına yeni yemek yapmam dedim
Bitirdiler mecburen
Afiyet olsun canım
Çekirdek fazla olmasın
MAlum tv izlerken insan yediğinin farkında olmuyor
Suyun az canım
Ben oruçken tüketiyorum 1.5 lt
Afiyet olsun canım herşey güzel
Afiyet olsun canım
Sabah az yiyince acıkmam normal

B burcugncy bulgurun şişkinlik etkisi ne zaman geçerki canim? 1 gun yetmezmi ki ayy tam bilmiyorum da.
Ben dün yedim kuru
Bugün rahatım
Yarınki menülere dikkat
İzinli saydı sanırım seni bildirim yapmayınca
Bence kaptanımız bu konuda gayet toleranslı canım
Çok iyi niyetli
Normalde katılımın az olması diskalifiye nedeni
Ama o kimsenin kopmasını istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…