- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Yaptığın en ufak kaçamakta arkası geliyor. Sadece diyet işi bitene kadar dişimizi sıksak gerisi kolay olacak aslında. Sporun güzel olmuş ama ancak dengeliyor. Kilo verebilmemiz için aldığımız kaloriden fazlasını yakmamız lazım. Hedefe bu kadar yaklaşmışken bi taneden bişey olmaz dememek lazım.
Kandil simidi ve yaş pasta olmamış canım. Nohutların şişkinliği de uzun sürmez inşallah. Su ve spor güzel.
Jelibon ve pilav haricinde güzel bir menü. Jelibonu boş yere yemişsin valla. Bırakma bak kendini. Bu yediğin kaçamaklar çok gereksiz. Ayrıca kahvaltın yok. İşin şu açısından bak bir de. Eşinin askerliği bittiğinde sen bütün fazlalıklarından kurtulmuş olacaksın ve onun karşısına eski halinle çıkacaksın. Bence büyük mutluluk olur. Dikkat et lüften yediklerine. Su 5 lt yazmışsın ama umarım hatalı yazmışındır. 5 litre su içilmez. Zararlı.
Ne yersen ye mutlaka yaz. Menün bekliyorum.
Akşam çok geç olmuş canım. Onun harincinde güzel menü. Şalgam suyunu çok tüketme diyette çok fazla ödem yapıyor.
Tamam canım araştıralım bakalım ne zaman ayrılmışsın.
LAydLiNe geldim geldim.
Çalışmaya başladım ve telefon kullanmak mümkün değil pek. Yer yer yasak. O yüzden böyle oldu bir de yoruluyorum :) umarım kilo veririm böylelikle
Çok geçmişe dönemiyorum şu an. Neler oldu var mı önemli değişiklikler
Dünki menüm
12:00
Yarım paket kreker
16:00
Piknikte
Mangal - sucuk
Domates biber
Pasta
20:00
Bir dilim pasta
Cnm dikkat et kaç haftadır iyi kilo veriyordun
Şimdi hepsini gerimi almak istiyorsun
Ne kadar kötü olmuş dimi? Bu menüyü başka bir arkadaşın yazmış gibi okuduğunda yanlışları daha iyi görebildiğini düşünüyorum. Kendine kötülük yapma canım
Dünki menüm
12:00
Yarım paket kreker
16:00
Piknikte
Mangal - sucuk
Domates biber
Pasta
20:00
Bir dilim pasta
Asla canım inş bugun güzel bir başlangö yaptım
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun ama bu sıcakta uzun kolluyla sırtında kemerle ayağında botla çok zor. Tuvalette yakın değilki su içemiyorum istediğim zaman.
Bir de servise yetişemez de yemeği kaçırırsam yandım. Burda ofiste abur cubur dolabı var hani şu para atılıp içinden seçilenden. Sevmem ama ya aç kalırsam?
Bir de evde yapıp ertesi güne götürmek iatiyorum iş yerne ama ne pişirsem inanın bilmiyorum. Sizlerin eşleri var birde allah aşkına nasıl karar veriyorsunuz neye göre alışveriş yapıyorsunuz mesela. Diyet yapmıyor olsam kesin makarna yapmıştım, bir de değişik sosları çok severim ben onlardan yapardım.
Cok güzel olmus tebriklerhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-72#post-55715439
Kızlar iştezerra nın karnesi. Yeniden tebrik ediyorum. Siz de inceleyin isterseniz
Kapımız herkese açık canımKaptancim gecen gün eşimin amcasina gittik. Amca beni gordu dedi kizim sen ne kadar cok zayiflamissinben hergun adim olcuyorum ama yinede zayiflayamiyom ne yaptiysan cabuk banada söyle dedi bu gidisle onuda aramiza alcam hanimlar
Baktim ne guzel tebrik ederim canimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-72#post-55715439
Kızlar iştezerra nın karnesi. Yeniden tebrik ediyorum. Siz de inceleyin isterseniz
Aslında yazdığımız menülere başkasının gözünden bakmak lazımNe kadar kötü olmuş dimi? Bu menüyü başka bir arkadaşın yazmış gibi okuduğunda yanlışları daha iyi görebildiğini düşünüyorum. Kendine kötülük yapma canım
Sağol canım inşallahCok güzel olmus tebriklerzerra cim. Sira bizde insallah
Ne güzel takdir edilmek müthiş motive ediyorKaptancim gecen gün eşimin amcasina gittik. Amca beni gordu dedi kizim sen ne kadar cok zayiflamissinben hergun adim olcuyorum ama yinede zayiflayamiyom ne yaptiysan cabuk banada söyle dedi bu gidisle onuda aramiza alcam hanimlar
Teşekkür ederim canımBaktim ne guzel tebrik ederim canim
sagol canimAfiyet olsun cnm
5lt su mu
evet canim o gidince daha sıkı sarilicam insallah. zaten tehdit ediyo ben gidince diyeti bi birak, benleyken yemedin yazin bi ye o zaman gorusuruz diyo. hakli kiyamamYaptığın en ufak kaçamakta arkası geliyor. Sadece diyet işi bitene kadar dişimizi sıksak gerisi kolay olacak aslında. Sporun güzel olmuş ama ancak dengeliyor. Kilo verebilmemiz için aldığımız kaloriden fazlasını yakmamız lazım. Hedefe bu kadar yaklaşmışken bi taneden bişey olmaz dememek lazım.
Kandil simidi ve yaş pasta olmamış canım. Nohutların şişkinliği de uzun sürmez inşallah. Su ve spor güzel.
Jelibon ve pilav haricinde güzel bir menü. Jelibonu boş yere yemişsin valla. Bırakma bak kendini. Bu yediğin kaçamaklar çok gereksiz. Ayrıca kahvaltın yok. İşin şu açısından bak bir de. Eşinin askerliği bittiğinde sen bütün fazlalıklarından kurtulmuş olacaksın ve onun karşısına eski halinle çıkacaksın. Bence büyük mutluluk olur. Dikkat et lüften yediklerine. Su 5 lt yazmışsın ama umarım hatalı yazmışındır. 5 litre su içilmez. Zararlı.
Ne yersen ye mutlaka yaz. Menün bekliyorum.
Akşam çok geç olmuş canım. Onun harincinde güzel menü. Şalgam suyunu çok tüketme diyette çok fazla ödem yapıyor.
Tamam canım araştıralım bakalım ne zaman ayrılmışsın.
kesinlikle haklisin canim. bile bile yiyorum. cok seviyorum nedensePirinç pilavı olmamış canım..bi de jelibonlardan yememenizi tavsiye ederim içeri açısından.
Aman canım suya dikkat et. Fazlası komaya kadar gidebiliyor. Sakın bir daha bu kadar çok su içme. Kalbi çok yoruyor fazla su.sagol canim
evet canim o gidince daha sıkı sarilicam insallah. zaten tehdit ediyo ben gidince diyeti bi birak, benleyken yemedin yazin bi ye o zaman gorusuruz diyo. hakli kiyamam
5 lt ictim canim ne yazik ki yatmadan yarim lt daha ictim
jelibon nasil yaktiysa cigerimi. sabah bile kendimi kötü hissettim. demekki vucudum tepki veriyor. mutlu oldum sekerszilige ya da az sekere alismis. kendimi zehirlememeliyim aslinda. dun markete ac karnina gidince zor tuttum kendimi
aa bilmiyordum. sabah carpinti olmustu sekerden sandim. dikkat ederim canim sagolAman canım suya dikkat et. Fazlası komaya kadar gidebiliyor. Sakın bir daha bu kadar çok su içme. Kalbi çok yoruyor fazla su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?