Kahvaltilik şeyler sevmiyormusun ? Peynir yumurta zeytin gibi ?
Bugünkü menum
Sahur 2 de
1 tabak çorba
1 dilim peynir
1 salatalık
Süt
İftar 8 buçuk
1 tabak çorba
1 tabak kuru fasulye
1 kaşık yoğurt biber tabi bi parça pideyle denedim sade yiyemedim
10 yana falan kiraz
Şu 2lt
Spor bugün kendimi kötü hissettim çıkamadım yürüyüşe yoksa planım çocukları alıp çıkmaktı ama yarın yürüyeceğim inş. Planımı yaptım.
LAydLiNe
23 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Çay
1 bucuk litre su
Iftar 20.27
1 bucuk kase tarhana çorbası
Iki dilim ekmek
4 - 5 catal menemen
1 bardak ayran
1 bucuk litre su
Bugun toplam 3 litre su ictim bu benim icin rekor..
40 dakika zumba+horon dahada yapardimda bebis huysuzlandi.
Canim , üşenme inan bu tarz dolu dolu kahvalti daha iyi gelecek sana....bende diyete ilk basladigimda salata yaomaya üşenirdim... ay kim tek tek dograyacak derdim üşenirdim ama aştım simdi salatadiz öğünum yok....Seviyorum cnm
Ama evde kimse olmayınca hazırlamak istemiyorum
Hafta sonu bol bol yiyorum kahvaltiliklardan
Sen uyu kuzum yarin is var))
Sen uyu kuzum yarin is var))
Evet bide saat farmimiz var demiEn geç ben yatıyorum bende burdayım cnm:)
Canim , üşenme inan bu tarz dolu dolu kahvalti daha iyi gelecek sana....bende diyete ilk basladigimda salata yaomaya üşenirdim... ay kim tek tek dograyacak derdim üşenirdim ama aştım simdi salatadiz öğünum yok....
Olsun bak bende tek basima kahvalti yapiyorum kizim 9 da kahvalti yapar masadan kalkar ben 10 gibi yapiyordum guzel tabagimi hazirliyorum cayimida aliyorum ... yumurta günlük tuketim cok onemli...
Evet bide saat farmimiz var demi) ben suyu cok içtim sindirmeyi bekliyorum
Sahur yapman lazımDün gece sahur yapmadım çnkü vucut kendini kitledi bir türlü eksiye inmiyor ve sahur yapmama ragmen yine aynı kilodaymLAydLiNe ne yapmam lazım gerçekten sinirim bozuldu
Sayılı gün çabuk geçer bünye alıştı artık yaz gibi de değil havalar ısınmasa bari böyle güzel gidiyorSaka gibi mubarek ramazanin 3 te 1 i neredeyse bitti. Son 3 hafta kaldi mubaregi iyi değerlendirelim guzel guzel kilolarimizi verelim
cankizzzz ben evde kimse olmasada kendime mukellef bir sofra hazirlarim bebek ya diyet usenmeye gelmio bama kahvalti aliskanligini kazandiran ebrucumdur kafama vura vura yumjrta haslattirdi tost yaptirdi ben evden cikmama 15 dk kalkip ustumu giyinip cikardim simdi yaklasik 1 saat once kalkiom kahvlti hazirliom mesela evden cantama bisi atmadan asla.cikmam
İkisi de mezun olmanın tadını çıkartıyorlardır
Evet, bende onu anlatmaya çalıştım. tambugday ekmegi daha iyi simitle kiyaslanamaz..
Gerçekten guzel gidiyor da ben cook üşüyorum valla su an kombiyi bile calistirmayi düşünüyorum o kadar yaaniiiSayılı gün çabuk geçer bünye alıştı artık yaz gibi de değil havalar ısınmasa bari böyle güzel gidiyor
Bi ara kaptan simitCnm sabah evde kimse olmayınca bende simit alıyorum geçerken
Valla yeterli olmazdı çok ac hissettim kendimi
Ayy..ben onu unuttum tamamen umarım kalmaz tüh ya...Oruc tutuosan yarin tartilcaz cnm oftardan once umarim kalmaz sisligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?