Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gercekten mi 32 bardak yani 4 5 gun etkusi suruyor ayy cok sasirdim ben 10 yildir icmem bu ara ictim biraz uzuldum simdi bide emziriyorum

Peki kaptancığım teşekkür ederim

Asla simarmam ramazan sonuna mezun bile olabilirim

Gercekten mi 32 bardak yani 4 5 gun etkusi suruyor ayy cok sasirdim ben 10 yildir icmem bu ara ictim biraz uzuldum simdi bide emziriyorum

Evet cnm bobregine o kadar yuk yapiyo ve ekstra seker filan yaglanmayi artirio tabiki

Kızlar güncel kilom 61.4 yani bu sabah tartıldığımda gördüğüm sonuç bakalım akşama ne kadar güzel bir sonuç göreceğim

Simaran belli oldu

Asla simarmam ramazan sonuna mezun bile olabilirim

Evet cnm bobregine o kadar yuk yapiyo ve ekstra seker filan yaglanmayi artirio tabiki

Simaran belli oldu

Ben mezuniyet kutladığım için böyle oldu. Ramazanın ilk günü sabah tartıldığımda 63 kiloydum. 9 gün sonra 1,6 kilo eksiğim. Hem de diyet yapmadan Ama yalan yok ben kilo verince şımarıyorum

Tmm cnm yollarım resmini türkiyede satılan simitten değişik biseyi yok :)
Bugün bi ekmek buldum içinde ceviz var koyu renk bi ekmek üstünde haşhaş ve susam var
Bayıldım onun tadına bundan sonra ondan alıp yicem

Tunaydin kızlar. Biz geç kalktik evin işleri yeni bitti. Parka gideceğiz birazdan. Gelince uyur kizicigim yemek yaparim bende. Akşam üstü bi daha cikacagim. Dün çok sıkıldım evde. Aticam arabaya kızı yuruyecegim uzun uzun.

Ben mezuniyet kutladığım için böyle oldu. Ramazanın ilk günü sabah tartıldığımda 63 kiloydum. 9 gün sonra 1,6 kilo eksiğim. Hem de diyet yapmadan Ama yalan yok ben kilo verince şımarıyorum

Simarmak hakkin ama dozundaaaaa

LAydLiNe Piyaz şişkinlik yapmış olabilirmi sonuçta içinde fasulye var bugün cooook fazla çıktım sporda yapıyorum ama bence yarın ben ya fazla yada sabit cikicam

Yapmis olabilir cnm bide piyazlik olan yeneknkadar piskin olmuyo

canım kaptanım , 3 öğün benim yaşam tarzıma uygun değil , çünkü diyeti eziyet haline getirmek istemiyorum kendimde 3 öğün için kahvaltımı en geç 9 da yapmış olmam gerekiyor 1,5 veya 2 gibi öğle yemeği yiyor olmam lazım sonra akşam yemeği ... ev hanımı olduğum için düzenim 3 öğüne uygun değil .... biraz daha ehli keyif yapıyorum sabah 9 da kızım kahvaltı yapıyorken ben evi toparlıyorum 10 da kahvaltı yapıyorum ... sonra kızımı kreşe gönderiyorum ve spora başlıyorum saat 13:0 -13:30 gibi karnım tokken spor yapamıyorum... sporu bitirmem duş almam saat oluyor 15.00-15.30
o yüzden akşam öğünümü 16:30-17:00 arası yapıyorum.... yaniii bir tek spor öncesi bir kase yoğurt badem yiyebilirim....

denedim daha önceki diyetlerimde ama niye yalan söyleyeyim olmadı beceremedim strese soktum kendimi hoop öğle yemeği hazırla hoop akşam yemeği hazırla bana göre değil kendimi mutfaktan çıkamıyor gibi hissediyorum.ve yedikçe daha çok yedim ....

bu yüzden 3 öğüne dönebileceğimi sanmıyorum , ama şunu yapabilirim 10 gibi kahvaltı spor öncesi bir tabak salata yada yoğurt badem olabilir akşamda 17.00 gibi olur )) zaten ramazan bitince daha akşamları biz evde olmayız 8 de geliriz parka gideriz ben bol bol yürürüm....

LAydLiNe Piyaz şişkinlik yapmış olabilirmi sonuçta içinde fasulye var bugün cooook fazla çıktım sporda yapıyorum ama bence yarın ben ya fazla yada sabit cikicam
Yaaaa ama böyle düşünürsen karamsar karamsar olmaz ki. O yüzden diyorum ben sana sürekli tartılma diye. Niye inat ediyorsun bu tartılma konusunda anlamadım gitti. Haftada bir tartıl diyorum olmaz diyorsun. Sonra da böyle fazla çıktığın zaman hemen olumsuz düşüncelere kapılıyorsun. Üzülüyorum vallahi

Oruç oruç çok yorma kendini canım.

Ama böyle de kilo veremiyorsun ki Ada' cım. Yerinde sayıp duruyorsun. Seninle kilolarımız çok yakındı ilk geldiğimde. Bak aradan ne kadar zaman geçti ama sen olduğun yerdesin. Demek ki bir yerde bir sıkıntı var. Daha önce denediğinde ben yoktum yanında. Şimdi ben varım benimle birlikte deneyeceksin. Hem hoop hoppp olmayacak araları. Bir kaç ay erken kalk olmaz mı? Bence sen eskiden denediğinde yanlış bir şeyler yaptın o yüzden olmadı. Akşamdan hiç mi yemeğin kalmıyor ertesi gün öğle için. Bir tabak ısıtırsın. Kahvaltı hazırlamak kadar kolay bir şey yok. Otur kızınla kahvaltı yap. Hem o hem sen tek başına kahvaltı yapmamış olursunuz. Eşin kaçta gidiyor işe? Evde kahvaltı yapıyor mu? Bunlar önemli şeyler. Çünkü böyle gitmek sana bıkkınlık getirecek. Ben senin başarmanı istiyorum. Yoksa biliyorsun ne liste derdim var ne çok verelim derdim var. Beni bu kadar sürede birazcıkta olsa tanıdığını düşünüyorum. O yüzden sakın beni yanlış anlama

Üzülme cnm benim
Ben üzülmüyorum yarın gitmese başka birgün yine gidicek
Bence şişlik oldu belki yarın gider ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…