Gercekten mi 32 bardak yani 4 5 gun etkusi suruyor ayy cok sasirdim ben 10 yildir icmem bu ara ictim biraz uzuldum simdi bide emziriyorumBende eskiden bagimliydim bilirsin ebrucum simdi dolabimda devamli 1 litrelik bir ayran surahisi var
Sole diyim bir hemsire olarak bir bardak kolanin bobreklerden atilmasi icin 32 bardak su icmen gerekio light bile olsa @Kriziantemcicegi bebegim yani kafi zarar bir madde ayran ic artik yaz geldi sole naneli bir limonata ic ohhh
Hos buldum bende seni gorunce cok mutlu olup iyi hissediyorum tesekkur ederimGünaydın yaaaaaa hoş geldin valla mutlu oldum seni burada görünce
Peki kaptancığım teşekkür ederimKahvaltı için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum özellikle de erken kahvaltı olayına ama çalışanla için pratik kahvaltı kısmını sevmedim. Bir yarım saat önce kalktığın zaman gayet güzel bir kahvaltı yapabiliyorsun. O yüzden üşengeçliğe gerek yok normal kahvaltı candır. Ama yoğurtlu blendırlı tarifin gerçekten hoş ve ve sağlıklı
Dukan konusunda haklısın. Fazla proteinin vücuda zarar verdiğini düşünüyorum. Özellikle de böbreklere. O yüzden dukanın ve karatayın sağlıklı bulduğum kısımlarından ilham alıyorum. Tek tip diyetlere de hiç sıcak bakmıyorum. Gıda terörü konusunda da haklısın. Allah sonumuzu hayretsin.
Bu gün akşam tartı var sakın unutmayın
Hadi bakalım ben menüyü göründe şımardığını sandımm
Canım çok acele ediyorsun. Sakin ol. Yediklerin çok güzel. Menülerin çok güzel. Ve çok güzel kilolar vereceksin. Sadece acele etme ve umarım tartılmıyorsundur. Sadece cumaları tartılmanı istiyorum tamam mı? Sözümü dinle lütfen.
Ay çok güzel ya inşallah bizde görürüz o rakamlarıKızlar güncel kilom 61.4 yani bu sabah tartıldığımda gördüğüm sonuç bakalım akşama ne kadar güzel bir sonuç göreceğim
Kahvaltı için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum özellikle de erken kahvaltı olayına ama çalışanla için pratik kahvaltı kısmını sevmedim. Bir yarım saat önce kalktığın zaman gayet güzel bir kahvaltı yapabiliyorsun. O yüzden üşengeçliğe gerek yok normal kahvaltı candır. Ama yoğurtlu blendırlı tarifin gerçekten hoş ve ve sağlıklı
Dukan konusunda haklısın. Fazla proteinin vücuda zarar verdiğini düşünüyorum. Özellikle de böbreklere. O yüzden dukanın ve karatayın sağlıklı bulduğum kısımlarından ilham alıyorum. Tek tip diyetlere de hiç sıcak bakmıyorum. Gıda terörü konusunda da haklısın. Allah sonumuzu hayretsin.
Bu gün akşam tartı var sakın unutmayın
Hadi bakalım ben menüyü göründe şımardığını sandımm
Canım çok acele ediyorsun. Sakin ol. Yediklerin çok güzel. Menülerin çok güzel. Ve çok güzel kilolar vereceksin. Sadece acele etme ve umarım tartılmıyorsundur. Sadece cumaları tartılmanı istiyorum tamam mı? Sözümü dinle lütfen.
Gercekten mi 32 bardak yani 4 5 gun etkusi suruyor ayy cok sasirdim ben 10 yildir icmem bu ara ictim biraz uzuldum simdi bide emziriyorum
Kızlar güncel kilom 61.4 yani bu sabah tartıldığımda gördüğüm sonuç bakalım akşama ne kadar güzel bir sonuç göreceğim
Asla simarmam ramazan sonuna mezun bile olabilirim
Evet cnm bobregine o kadar yuk yapiyo ve ekstra seker filan yaglanmayi artirio tabiki
Simaran belli oldu
Galiba.. Ama almıcam bundan sonra sonduKola içmeye devam et sen sonra gel burada ağla ben kilo veremiyorum diye. Light bile olsa içme canım yaaaaa. 30 kez dedim sana. Bağımlı felan mı oldun içme gereği duyuyorsun? Seninle bu kola meselesini çözmemiz lazım.
Senin metabolizma bence bu yüzden çalışmıyor. İradene hakim olup 3 öğün yersen kesinlikle rahat kilo verirsin buna çok inanıyorum.
Canım ben kendi tecrübelerime dayanarak simidin zarar olduğuna inanıyorum. 85 kilodan inerken her sabah iş yerinde yarım simit ve 1 üçgen peynirle kahvaltı yaptım. Ve her hafta bir kilo verdim. Cankız ın yemesine ise hiç bir şey demiyorum çünkü cankız simit yemezse eğer kahvaltı yapmıyor. Dikkat ettiyseniz takımda ondan başka kimse yemiyor. Onu şimdilik böyle kahvaltıya alıştırıyorum. 70 li rakamlara geldiğinde de normal kahvaltı düzenine geçirmeyi planlıyorum. Hepinizi uzaktan tek tek izliyorum. Kim ne yapıyor, nasıl yapıyor, ne yerse nasıl olur? Hepsini tek tek düşünüyorum. Cankızın tek sorunu düzensiz beslenmesi. Kilosuna rağmen az yiyor, öğün atlıyor. Bu da ona zamanla kilo aldırmış sağlıksız beslenmeyle birlikte. Yavaş yavaş 3 öğünü oturmaya başladı. İnsanların alışkanlıklarını bırakmaları çok zor. Senin ilk geldiğim zaman ki menülerini hatırlıyorum. Hiç böyle değillerdi. Geriye dönüp baksana kendi menülerine mesajlarına. Sen bu işi öğrendin. Vücudunu tanıdın. Neyi yemen neyi yememen gerektiğini biliyorsun ve çok olmasa da iradene sahip çıkabiliyorsun. Bir 10 kilo sonra Cankız da senin gibi olacak diğerleri de. Nurdanın ve Zerra nın son menülerini hatırlamıyor musun? Zamanla öğreniyorsunuz bu işi. Ben sizden fazla öğrendim çünkü bu yolda 7. yılımın içindeyim. O yüzden söylediğim bir şey varsa bildiğim bir şey vardır.Pide geç vakit olduğu için yemeyin diyorum. Çünkü akşam iftardan sonra hiç kimse kolay kolay yerinden kıpırdamıyor. Ve pide yedikçe yediriyor. @cankizzzz senin simit nasıl bir simit? Bana fotoğrafını atsana telefondan.
Tmm cnm yollarım resmini türkiyede satılan simitten değişik biseyi yok :)
Bugün bi ekmek buldum içinde ceviz var koyu renk bi ekmek üstünde haşhaş ve susam var
Bayıldım onun tadına bundan sonra ondan alıp yicem
Onun da fotoğrafını at
Ben mezuniyet kutladığım için böyle oldu. Ramazanın ilk günü sabah tartıldığımda 63 kiloydum. 9 gün sonra 1,6 kilo eksiğim. Hem de diyet yapmadanAma yalan yok ben kilo verince şımarıyorum
LAydLiNe Piyaz şişkinlik yapmış olabilirmi sonuçta içinde fasulye var bugün cooook fazla çıktım sporda yapıyorum ama bence yarın ben ya fazla yada sabit cikicam
Simarmak hakkin ama dozundaaaaa
Yapmis olabilir cnm bide piyazlik olan yeneknkadar piskin olmuyo
canım kaptanım , 3 öğün benim yaşam tarzıma uygun değil , çünkü diyeti eziyet haline getirmek istemiyorum kendimde 3 öğün için kahvaltımı en geç 9 da yapmış olmam gerekiyor 1,5 veya 2 gibi öğle yemeği yiyor olmam lazım sonra akşam yemeği ... ev hanımı olduğum için düzenim 3 öğüne uygun değil .... biraz daha ehli keyif yapıyorum sabah 9 da kızım kahvaltı yapıyorken ben evi toparlıyorum 10 da kahvaltı yapıyorum ... sonra kızımı kreşe gönderiyorum ve spora başlıyorum saat 13:0 -13:30 gibi karnım tokken spor yapamıyorum... sporu bitirmem duş almam saat oluyor 15.00-15.30Ne yersen ye birinci kural buraya menünü yazacaksın. İyi ya da kötü yaz ki biz gerekli şekilde uyaralım seni sen de bir daha kaçamak yapma. Hatırlıyorsan bugün yaz lütfen.
Yani 70 kiloyu gördün. Bence sen yanlış beslendiğin için kilo veremiyorsun. Çünkü böyle yemeye hiç bir metabolizma dayanamaz. Hareketli bir insansın da. Ramazandan sonra kesinlikle 3 öğüne geçiyorsun. Gerekirse menülerini birlikte ayarlayalım. Bu işi çözmeden senin peşini bırakmayacağım
Şimdi bakabilirsin ilk sayfaya
Keşke o vitaminleri beslenerek alabilsen.
Valla süpermiş o zaman tebrik ediyorum seni.
Ne güzel yaaaaaa borçlanmadan bitirirsin inşallah. Hiç menü yazmaz oldun bu aralar. İnşallah kilo almazsın
Dün bişey olmadı şükür bakalım bu gün ne olacak
Keşke hiç izne ayrılmasaydın resmen 1,5 ayın çöpe gitti. Daha aldıklarını veremedin.
Spor yapman lazım. İftardan sonra dışarı çık güzelce yürü. Oruç tutarken vücut kendini korumaya alıyor.
Biz bayramda kamp kuracağız yine. Çok seviyorum ben orayı. Muhteşem bir doğası var.
Menün harika canım maşallahAkşam son ara öğünü göremiyorum menülerinde nasıl yapıyorsun?
Köftelerin küçükmüş o yüzden güzel olmuş menün. Afiyet olsun
Burcu' cum Cankız 85 kilo şuan. O yüzden yedikleri fazla değil bence. Ama sen aynısını yesen sana fazla
Bakıyorum hemen şımarmışsın
Bu gün menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Ama şu akşam yemeği saatine bir çare bulman lazım. Gerçekten çok geç bir saat.
Pide olmamış diyeceğim de bir şey yememişsin. Ve buna rağmen çok yavaş gidiyor. Ben sebebini biliyorum aslında da senle anlaşamıyoruz bu konuda.
Yaaaa ama böyle düşünürsen karamsar karamsar olmaz ki. O yüzden diyorum ben sana sürekli tartılma diye. Niye inat ediyorsun bu tartılma konusunda anlamadım gitti. Haftada bir tartıl diyorum olmaz diyorsun. Sonra da böyle fazla çıktığın zaman hemen olumsuz düşüncelere kapılıyorsun. Üzülüyorum vallahiLAydLiNe Piyaz şişkinlik yapmış olabilirmi sonuçta içinde fasulye var bugün cooook fazla çıktım sporda yapıyorum ama bence yarın ben ya fazla yada sabit cikicam
Oruç oruç çok yorma kendini canım.Tunaydin kızlar. Biz geç kalktik evin işleri yeni bitti. Parka gideceğiz birazdan. Gelince uyur kizicigim yemek yaparim bende. Akşam üstü bi daha cikacagim. Dün çok sıkıldım evde. Aticam arabaya kızı yuruyecegim uzun uzun.
Ama böyle de kilo veremiyorsun ki Ada' cım. Yerinde sayıp duruyorsun. Seninle kilolarımız çok yakındı ilk geldiğimde. Bak aradan ne kadar zaman geçti ama sen olduğun yerdesin. Demek ki bir yerde bir sıkıntı var. Daha önce denediğinde ben yoktum yanında. Şimdi ben varım benimle birlikte deneyeceksin. Hem hoop hoppp olmayacak araları. Bir kaç ay erken kalk olmaz mı? Bence sen eskiden denediğinde yanlış bir şeyler yaptın o yüzden olmadı. Akşamdan hiç mi yemeğin kalmıyor ertesi gün öğle için. Bir tabak ısıtırsın. Kahvaltı hazırlamak kadar kolay bir şey yok. Otur kızınla kahvaltı yap. Hem o hem sen tek başına kahvaltı yapmamış olursunuz. Eşin kaçta gidiyor işe? Evde kahvaltı yapıyor mu? Bunlar önemli şeyler. Çünkü böyle gitmek sana bıkkınlık getirecek. Ben senin başarmanı istiyorum. Yoksa biliyorsun ne liste derdim var ne çok verelim derdim var. Beni bu kadar sürede birazcıkta olsa tanıdığını düşünüyorum. O yüzden sakın beni yanlış anlamacanım kaptanım , 3 öğün benim yaşam tarzıma uygun değil , çünkü diyeti eziyet haline getirmek istemiyorum kendimde 3 öğün için kahvaltımı en geç 9 da yapmış olmam gerekiyor 1,5 veya 2 gibi öğle yemeği yiyor olmam lazım sonra akşam yemeği ... ev hanımı olduğum için düzenim 3 öğüne uygun değil .... biraz daha ehli keyif yapıyorum sabah 9 da kızım kahvaltı yapıyorken ben evi toparlıyorum 10 da kahvaltı yapıyorum ... sonra kızımı kreşe gönderiyorum ve spora başlıyorum saat 13:0 -13:30 gibi karnım tokken spor yapamıyorum... sporu bitirmem duş almam saat oluyor 15.00-15.30
o yüzden akşam öğünümü 16:30-17:00 arası yapıyorum.... yaniii bir tek spor öncesi bir kase yoğurt badem yiyebilirim....
denedim daha önceki diyetlerimde ama niye yalan söyleyeyim olmadı beceremedim strese soktum kendimi hoop öğle yemeği hazırla hoop akşam yemeği hazırla bana göre değil kendimi mutfaktan çıkamıyor gibi hissediyorum.ve yedikçe daha çok yedim ....
bu yüzden 3 öğüne dönebileceğimi sanmıyorum , ama şunu yapabilirim 10 gibi kahvaltı spor öncesi bir tabak salata yada yoğurt badem olabilir akşamda 17.00 gibi olur)) zaten ramazan bitince daha akşamları biz evde olmayız 8 de geliriz parka gideriz ben bol bol yürürüm....
Yaaaa ama böyle düşünürsen karamsar karamsar olmaz ki. O yüzden diyorum ben sana sürekli tartılma diye. Niye inat ediyorsun bu tartılma konusunda anlamadım gitti. Haftada bir tartıl diyorum olmaz diyorsun. Sonra da böyle fazla çıktığın zaman hemen olumsuz düşüncelere kapılıyorsun. Üzülüyorum vallahi
Oruç oruç çok yorma kendini canım.
Ama böyle de kilo veremiyorsun ki Ada' cım. Yerinde sayıp duruyorsun. Seninle kilolarımız çok yakındı ilk geldiğimde. Bak aradan ne kadar zaman geçti ama sen olduğun yerdesin. Demek ki bir yerde bir sıkıntı var. Daha önce denediğinde ben yoktum yanında. Şimdi ben varım benimle birlikte deneyeceksin. Hem hoop hoppp olmayacak araları. Bir kaç ay erken kalk olmaz mı? Bence sen eskiden denediğinde yanlış bir şeyler yaptın o yüzden olmadı. Akşamdan hiç mi yemeğin kalmıyor ertesi gün öğle için. Bir tabak ısıtırsın. Kahvaltı hazırlamak kadar kolay bir şey yok. Otur kızınla kahvaltı yap. Hem o hem sen tek başına kahvaltı yapmamış olursunuz. Eşin kaçta gidiyor işe? Evde kahvaltı yapıyor mu? Bunlar önemli şeyler. Çünkü böyle gitmek sana bıkkınlık getirecek. Ben senin başarmanı istiyorum. Yoksa biliyorsun ne liste derdim var ne çok verelim derdim var. Beni bu kadar sürede birazcıkta olsa tanıdığını düşünüyorum. O yüzden sakın beni yanlış anlama
Bünyene bağlı canım bende bulgur fasulye şişliği filan 2 günde anca inerPeki yarına gitmiş olurmu şişkinlik
Bünyene bağlı canım bende bulgur fasulye şişliği filan 2 günde anca iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?