Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı hazırlamakta ne var allah aşkına cankız..hele bizim için. Zeytin peynir salata domates bi hasarsan yumurta haşlanmış çay demle yada süt 10dk.da sofrada hepsi.sen alismamissin da öyüzden..kaptan da en azından öğün atlama da simit ye demişti galiba sana gün içinde eritirsin diye umarım yanlış hatirlamiyorumdur...
Bende eskiden birkaç dk.daha uyumak için kalkar gider tenefuslerde yerdim abur cubur. Ama şimdi bi yumurta süt peynir yıyiyorum en azından. Metabolizma çalışsın diye.yani kahvaltıyı atlamamak lazım. En büyük yanlış bu.

Cok guzel canim afiyet olsun

Yaa haklisiniz cnm nediyim
Kızlar okula başladığından beri böyleyim
Bazen hiç bişey yemiyordum sadece kahveyle duruyordum
Inş bende alışırım

Gayet guzel olmus menun canim ama o kadar suyu nasıl icebildin masallah valla sen yinede dikkat et bobreklerini yorabilirsin bende iftardan sonra yatana icmeye calisiyorum ama en fazla 2lt ye tamamlayabiliyorum

Cnm üşenmem asla hiçbişey için bi ara yapıyordum kahvaltı kaptanımız kızdı diye
Ama bilmiyorum ya neden hazırlamadigimi
Mesela hafta sonları çok güzel kahvaltı ediyorum
Hatta çok bile kaçırıyorum
Yanlız yemekten mi hoşlanmıyorum
Canım mi istemiyor
Ayy hiç bilmiyorumm

Ne yersen ye birinci kural buraya menünü yazacaksın. İyi ya da kötü yaz ki biz gerekli şekilde uyaralım seni sen de bir daha kaçamak yapma. Hatırlıyorsan bugün yaz lütfen.

dünkü tartıya göre tam 2 kilo kaldı canım....
Yani 70 kiloyu gördün. Bence sen yanlış beslendiğin için kilo veremiyorsun. Çünkü böyle yemeye hiç bir metabolizma dayanamaz. Hareketli bir insansın da. Ramazandan sonra kesinlikle 3 öğüne geçiyorsun. Gerekirse menülerini birlikte ayarlayalım. Bu işi çözmeden senin peşini bırakmayacağım

LAydLiNe kaptanım tablomuz nerede ? bakıyorum 1. sayfaya
Şimdi bakabilirsin ilk sayfaya
bugün aile hekimine gideyimde vitamin alayım demir b12 çinko hepsiini içeren saçlarım dökülmeye başladı yine
Keşke o vitaminleri beslenerek alabilsen.

Ben yumurta, süt, tavuk yemiyorum kaptanım yiyemiyorum daha doğrusu.
Ben ankara'lıyım. Ama yemek tariflerini internetten yaptığımdan her yöre oluyor :)
Valla süpermiş o zaman tebrik ediyorum seni.

Ben tahminime göre ya bütün orucu tutcam ya da son birkaç gün tutmayabilirim reglim o zamana denk gelebilir
Ne güzel yaaaaaa borçlanmadan bitirirsin inşallah. Hiç menü yazmaz oldun bu aralar. İnşallah kilo almazsın

Dün bişey olmadı şükür bakalım bu gün ne olacak

perşembe akşamı 69.9 de olsa 69lu rakam görmek istiyorummmmmmmmm lütfen lütfen lütfen
Keşke hiç izne ayrılmasaydın resmen 1,5 ayın çöpe gitti. Daha aldıklarını veremedin.

Dün gece sahur yapmadım çnkü vucut kendini kitledi bir türlü eksiye inmiyor ve sahur yapmama ragmen yine aynı kilodaym LAydLiNe ne yapmam lazım gerçekten sinirim bozuldu
Spor yapman lazım. İftardan sonra dışarı çık güzelce yürü. Oruç tutarken vücut kendini korumaya alıyor.

Biz bayramda kamp kuracağız yine. Çok seviyorum ben orayı. Muhteşem bir doğası var.

Menün harika canım maşallah Akşam son ara öğünü göremiyorum menülerinde nasıl yapıyorsun?

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1bardak süt

Öğlen 13de
1tane simit
Kahve

Akşam 17.30da
10tane köfte
Yarım kase piyaz

Ara kahve

2litre su
30dk yürüyüs
100 ip atlama
LAydLiNe
Köftelerin küçükmüş o yüzden güzel olmuş menün. Afiyet olsun

Yani.kofte cok olmus simitte keske yarim.yeseydin cnm
Burcu' cum Cankız 85 kilo şuan. O yüzden yedikleri fazla değil bence. Ama sen aynısını yesen sana fazla

Sahur
El ayasi kadar pide
3 yk menemen

Iftar
1 tabak susuz taze fasulye
Salata
5 tane yaprak sarma

1.5 litre su
1 saat yuruyus
Bakıyorum hemen şımarmışsın

Bu gün menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Ama şu akşam yemeği saatine bir çare bulman lazım. Gerçekten çok geç bir saat.

Bugun menu
Sahur 23.00
Semizotlu salata

Iftar
1 yağda yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim pide
Semizotlu salata

Suana kadar 1.5 lt su icildi 2 lt tamamlarim... LAydLiNe
Bugun tartida 69.9 ramak kalmis )
Pide olmamış diyeceğim de bir şey yememişsin. Ve buna rağmen çok yavaş gidiyor. Ben sebebini biliyorum aslında da senle anlaşamıyoruz bu konuda.

Bugun ki menüm
Sahur yapmadım

İftar
Bir kase kuru fasulye
Bir tabak kanat
Salata
Liğt kola

Spor yok
Su 3 lt yaparım

Kola içmeye devam et sen sonra gel burada ağla ben kilo veremiyorum diye. Light bile olsa içme canım yaaaaa. 30 kez dedim sana. Bağımlı felan mı oldun içme gereği duyuyorsun? Seninle bu kola meselesini çözmemiz lazım.

Ben herhalde herkes benim gibi az yesin istiyorum yo ne simarmasi hemeb telasifi olarak sporumu yaptim bi kere

Akşam ara yapmadım sadece su içtim tarçınlı kilom sabit kaldı gibi hissediyorum neden gitmiyor ne yapmam lazım emeklerim boşa mı gidiyor

Bende eskiden bagimliydim bilirsin ebrucum simdi dolabimda devamli 1 litrelik bir ayran surahisi var

Sole diyim bir hemsire olarak bir bardak kolanin bobreklerden atilmasi icin 32 bardak su icmen gerekio light bile olsa @Kriziantemcicegi bebegim yani kafi zarar bir madde ayran ic artik yaz geldi sole naneli bir limonata ic ohhh

Oýle oluyor canim tikaniyorsun.... ben oruc olmadigim zamanda 3 öğün yemek yiyerek diyet yapamiyorum.. yedikce yiyesim geliyor yemedikce yemiyorsun bende oyleyim..
Senin metabolizma bence bu yüzden çalışmıyor. İradene hakim olup 3 öğün yersen kesinlikle rahat kilo verirsin buna çok inanıyorum.

Canım ben kendi tecrübelerime dayanarak simidin zarar olduğuna inanıyorum. 85 kilodan inerken her sabah iş yerinde yarım simit ve 1 üçgen peynirle kahvaltı yaptım. Ve her hafta bir kilo verdim. Cankız ın yemesine ise hiç bir şey demiyorum çünkü cankız simit yemezse eğer kahvaltı yapmıyor. Dikkat ettiyseniz takımda ondan başka kimse yemiyor. Onu şimdilik böyle kahvaltıya alıştırıyorum. 70 li rakamlara geldiğinde de normal kahvaltı düzenine geçirmeyi planlıyorum. Hepinizi uzaktan tek tek izliyorum. Kim ne yapıyor, nasıl yapıyor, ne yerse nasıl olur? Hepsini tek tek düşünüyorum. Cankızın tek sorunu düzensiz beslenmesi. Kilosuna rağmen az yiyor, öğün atlıyor. Bu da ona zamanla kilo aldırmış sağlıksız beslenmeyle birlikte. Yavaş yavaş 3 öğünü oturmaya başladı. İnsanların alışkanlıklarını bırakmaları çok zor. Senin ilk geldiğim zaman ki menülerini hatırlıyorum. Hiç böyle değillerdi. Geriye dönüp baksana kendi menülerine mesajlarına. Sen bu işi öğrendin. Vücudunu tanıdın. Neyi yemen neyi yememen gerektiğini biliyorsun ve çok olmasa da iradene sahip çıkabiliyorsun. Bir 10 kilo sonra Cankız da senin gibi olacak diğerleri de. Nurdanın ve Zerra nın son menülerini hatırlamıyor musun? Zamanla öğreniyorsunuz bu işi. Ben sizden fazla öğrendim çünkü bu yolda 7. yılımın içindeyim. O yüzden söylediğim bir şey varsa bildiğim bir şey vardır. Pide geç vakit olduğu için yemeyin diyorum. Çünkü akşam iftardan sonra hiç kimse kolay kolay yerinden kıpırdamıyor. Ve pide yedikçe yediriyor. @cankizzzz senin simit nasıl bir simit? Bana fotoğrafını atsana telefondan.

Kahvaltı için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum özellikle de erken kahvaltı olayına ama çalışanla için pratik kahvaltı kısmını sevmedim. Bir yarım saat önce kalktığın zaman gayet güzel bir kahvaltı yapabiliyorsun. O yüzden üşengeçliğe gerek yok normal kahvaltı candır. Ama yoğurtlu blendırlı tarifin gerçekten hoş ve ve sağlıklı

Dukan konusunda haklısın. Fazla proteinin vücuda zarar verdiğini düşünüyorum. Özellikle de böbreklere. O yüzden dukanın ve karatayın sağlıklı bulduğum kısımlarından ilham alıyorum. Tek tip diyetlere de hiç sıcak bakmıyorum. Gıda terörü konusunda da haklısın. Allah sonumuzu hayretsin.

Bi ara kaptan simit

Ayy..ben onu unuttum tamamen umarım kalmaz tüh ya...

Bu gün akşam tartı var sakın unutmayın
Ben herhalde herkes benim gibi az yesin istiyorum yo ne simarmasi hemeb telasifi olarak sporumu yaptim bi kere
Hadi bakalım ben menüyü göründe şımardığını sandımm

Akşam ara yapmadım sadece su içtim tarçınlı kilom sabit kaldı gibi hissediyorum neden gitmiyor ne yapmam lazım emeklerim boşa mı gidiyor
Canım çok acele ediyorsun. Sakin ol. Yediklerin çok güzel. Menülerin çok güzel. Ve çok güzel kilolar vereceksin. Sadece acele etme ve umarım tartılmıyorsundur. Sadece cumaları tartılmanı istiyorum tamam mı? Sözümü dinle lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…