Yaaaa ama böyle düşünürsen karamsar karamsar olmaz ki. O yüzden diyorum ben sana sürekli tartılma diye. Niye inat ediyorsun bu tartılma konusunda anlamadım gitti. Haftada bir tartıl diyorum olmaz diyorsun. Sonra da böyle fazla çıktığın zaman hemen olumsuz düşüncelere kapılıyorsun. Üzülüyorum vallahi
Oruç oruç çok yorma kendini canım.
Ama böyle de kilo veremiyorsun ki Ada' cım. Yerinde sayıp duruyorsun. Seninle kilolarımız çok yakındı ilk geldiğimde. Bak aradan ne kadar zaman geçti ama sen olduğun yerdesin. Demek ki bir yerde bir sıkıntı var. Daha önce denediğinde ben yoktum yanında. Şimdi ben varım benimle birlikte deneyeceksin. Hem hoop hoppp olmayacak araları. Bir kaç ay erken kalk olmaz mı? Bence sen eskiden denediğinde yanlış bir şeyler yaptın o yüzden olmadı. Akşamdan hiç mi yemeğin kalmıyor ertesi gün öğle için. Bir tabak ısıtırsın. Kahvaltı hazırlamak kadar kolay bir şey yok. Otur kızınla kahvaltı yap. Hem o hem sen tek başına kahvaltı yapmamış olursunuz. Eşin kaçta gidiyor işe? Evde kahvaltı yapıyor mu? Bunlar önemli şeyler. Çünkü böyle gitmek sana bıkkınlık getirecek. Ben senin başarmanı istiyorum. Yoksa biliyorsun ne liste derdim var ne çok verelim derdim var. Beni bu kadar sürede birazcıkta olsa tanıdığını düşünüyorum. O yüzden sakın beni yanlış anlama
Tebrik ederim canimKızlar güncel kilom 61.4 yani bu sabah tartıldığımda gördüğüm sonuç bakalım akşama ne kadar güzel bir sonuç göreceğim
Anladim canim icmiyordum aslinda ama bu ara esim icerken ictim kotuymus bayaAsla simarmam ramazan sonuna mezun bile olabilirim
Evet cnm bobregine o kadar yuk yapiyo ve ekstra seker filan yaglanmayi artirio tabiki
Simaran belli oldu
Bende kilo verince simaranlardanim nasil olsa veriyorum bir dilim de sundan yryim diye diye verdigimi aliyorumBen mezuniyet kutladığım için böyle oldu. Ramazanın ilk günü sabah tartıldığımda 63 kiloydum. 9 gün sonra 1,6 kilo eksiğim. Hem de diyet yapmadanAma yalan yok ben kilo verince şımarıyorum
Yok tatlım niye yanlis anliyayim amacin bize yol gostermek bunun farkindayim.. biliyorum canim liste derdinde yok tek amacin bizimde zayif oldugumuzda sevindigimizi görmek.... eline yüreğine sağlıkYaaaa ama böyle düşünürsen karamsar karamsar olmaz ki. O yüzden diyorum ben sana sürekli tartılma diye. Niye inat ediyorsun bu tartılma konusunda anlamadım gitti. Haftada bir tartıl diyorum olmaz diyorsun. Sonra da böyle fazla çıktığın zaman hemen olumsuz düşüncelere kapılıyorsun. Üzülüyorum vallahi
Oruç oruç çok yorma kendini canım.
Ama böyle de kilo veremiyorsun ki Ada' cım. Yerinde sayıp duruyorsun. Seninle kilolarımız çok yakındı ilk geldiğimde. Bak aradan ne kadar zaman geçti ama sen olduğun yerdesin. Demek ki bir yerde bir sıkıntı var. Daha önce denediğinde ben yoktum yanında. Şimdi ben varım benimle birlikte deneyeceksin. Hem hoop hoppp olmayacak araları. Bir kaç ay erken kalk olmaz mı? Bence sen eskiden denediğinde yanlış bir şeyler yaptın o yüzden olmadı. Akşamdan hiç mi yemeğin kalmıyor ertesi gün öğle için. Bir tabak ısıtırsın. Kahvaltı hazırlamak kadar kolay bir şey yok. Otur kızınla kahvaltı yap. Hem o hem sen tek başına kahvaltı yapmamış olursunuz. Eşin kaçta gidiyor işe? Evde kahvaltı yapıyor mu? Bunlar önemli şeyler. Çünkü böyle gitmek sana bıkkınlık getirecek. Ben senin başarmanı istiyorum. Yoksa biliyorsun ne liste derdim var ne çok verelim derdim var. Beni bu kadar sürede birazcıkta olsa tanıdığını düşünüyorum. O yüzden sakın beni yanlış anlama
Yok tatlım niye yanlis anliyayim amacin bize yol gostermek bunun farkindayim.. biliyorum canim liste derdinde yok tek amacin bizimde zayif oldugumuzda sevindigimizi görmek.... eline yüreğine sağlık
Canim evdeki yemeklere gore diyet pek olmuyor bizde bi sebze bide bulgur pilavi oldugu zamanlar uyuyorum diger zamanlar baska biseyler yapma gereği hissediyorum....
Ramazan sonrasi bi 10 gun benim dedigim gibi yapalim cunku kendimi biliyorum.. biliyorsun daha once diyete tam başlayamadım bi gun diyet ikinci gun kacamakti tökezliyordum... simdi midem kuculdu terbiye etmem daha kolay olacak.....bi sekil veririz insallahhh
Kızlar akşama dışarıda olacağım. Şarjım yok şuan belki gelemeyebilirim ama lütfen oruç tutanlar bu gün iftardan önce tartılmayı unutmasın.
Evet canimKızlar bugun dicez tartılıp yazıcz dimi kilolarımızı
evet canım oruç tutanlar bugün iftar öncesi tartılacak.Kızlar bugun dicez tartılıp yazıcz dimi kilolarımızı
Az yemeye başladın listene neden uymuyorsun?24.05.2018/ Perşembe
09:30 = 1 Yarım yeşil elma,3 kuru kayısı
13:00 = 4yk mantarlı tavuk sote,Cacık,2 dilim çavdar
15:30 = 4 tane yeşil erik
4 adet galeta
18:00 = 2 kepçe Mercimek çorbası, 1.5 kk peynir, 2 çavdar ekmeği
2 lt su yatana kadar 2.5 yaparımLAydLiNe
Ay gerçekten mi ben bugün 4 Galeta yiyince kendimi çok suçlu hissettim yarın da tartı günü diyeAz yemeye başladın listene neden uymuyorsun?
Ay maşallah maşallah nazar değmesin inşallahİlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 61
Fark : 1.4
Profilinde güncel 73.7 yazıyor canım bırakmış miydin korunmayı da geri mi almıştın kilo. Neredeyse 1 kilo zaten maşallah bakalım biz kaç çıkacağızİkinci bildirim benden gelsin kızlar tam istediğim gibi değil ama buna şükür diyorum artık..
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.9
-0.8 gr
LAydLiNe
Tebrikler canimİlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 61
Fark : 1.4
Tebrikler canim eksi 800 guzelİkinci bildirim benden gelsin kızlar tam istediğim gibi değil ama buna şükür diyorum artık..
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.9
-0.8 gr
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?