Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım yormam.

Ben mezuniyet kutladığım için böyle oldu. Ramazanın ilk günü sabah tartıldığımda 63 kiloydum. 9 gün sonra 1,6 kilo eksiğim. Hem de diyet yapmadan Ama yalan yok ben kilo verince şımarıyorum
Bende kilo verince simaranlardanim nasil olsa veriyorum bir dilim de sundan yryim diye diye verdigimi aliyorum

Yok tatlım niye yanlis anliyayim amacin bize yol gostermek bunun farkindayim.. biliyorum canim liste derdinde yok tek amacin bizimde zayif oldugumuzda sevindigimizi görmek.... eline yüreğine sağlık

Canim evdeki yemeklere gore diyet pek olmuyor bizde bi sebze bide bulgur pilavi oldugu zamanlar uyuyorum diger zamanlar baska biseyler yapma gereği hissediyorum....
Ramazan sonrasi bi 10 gun benim dedigim gibi yapalim cunku kendimi biliyorum.. biliyorsun daha once diyete tam başlayamadım bi gun diyet ikinci gun kacamakti tökezliyordum... simdi midem kuculdu terbiye etmem daha kolay olacak.....bi sekil veririz insallahhh

10 gün izin sana o zaman

24.05.2018/ Perşembe

09:30 = 1 Yarım yeşil elma,3 kuru kayısı

13:00 = 4yk mantarlı tavuk sote,Cacık,2 dilim çavdar

15:30 = 4 tane yeşil erik
4 adet galeta

18:00 = 2 kepçe Mercimek çorbası, 1.5 kk peynir, 2 çavdar ekmeği

2 lt su yatana kadar 2.5 yaparım LAydLiNe

Az yemeye başladın listene neden uymuyorsun?

İkinci bildirim benden gelsin kızlar tam istediğim gibi değil ama buna şükür diyorum artık..

Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.9

-0.8 gr

LAydLiNe
Profilinde güncel 73.7 yazıyor canım bırakmış miydin korunmayı da geri mi almıştın kilo. Neredeyse 1 kilo zaten maşallah bakalım biz kaç çıkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…