Benimde ikinci unv. Olarak okuyorum..almadigim yani muaf dersler bile var ona rağmen zormus ...Ata aof ye basvursaydin butleri de vardı. Anadolu Üniversitesi nin yok malesef.biter inş. Canım. Başlanmış iş bitmiş iştir. Zormuş dersleri.bende 2.unv.olarak düşünmüştüm ama sonradan 4 yıl diye vazgeçtim çocuk gelişimine kayıt yaptırdım.
kolay gelsin canım sanadaNeyse ben işlerin bi ucundan tutayım yoksa uyuyacağım oturduğum yerde.size de kolay gelsin kızlar.
Kızlar farketmez yollarımCanım nurdan mis o mezun olalı çok oldu oyuzden demiştir. Neyse kaptan gelsin de akşama atarız zaten msj sayılarını ayarlar o.
Tebrikler arkadaşlarKızlar ikinci olmuşuz hepimiz i tebrik ediyorum haftaya inş birinci oluruz bol bol bol eksiler..
Börek..baklava...afiyet olsun canım.
Ben bu hafta mezun olacak üye sandım canım oyuzden bozmayalım dedim sen mezun olalı çok oldu öyüzden uğraşma hiç zaten çok yeni gelen arkadaşımız var liste mecbur yenilenecek zamanla.Kızlar farketmez yollarım
Benim için problem değil
Kaptanım sen mezunsun mesaj sayılarıyla uğraşma demişti o yüzden döndüm arkadaşa
Yanlışlık olmasın diye
Yoksa ne var siz yollayın yollarım ben kaptanıma
Allah kolaylık versin canım.Benimde ikinci unv. Olarak okuyorum..almadigim yani muaf dersler bile var ona rağmen zormus ...
senin kuzucuklara da geçmiş olsun canım.Cok gecmis olsun canim ya acil sifalar dilerim kuzucuguna
Bizde bugun 2kizimi da goturduk hastaneye kutu kutu ilaclarla eve donduk
teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canim.
Size de çok geçmiş olsun canim
teşekkürler canımGecmis olsun cnm
tesekkür ederim kaptanım. Bugün iyi artık maşallahGeçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şey yoktur.
Size de geçmiş olsun canım.
Neden mutsuzsun? Dün sahursuz tuttum ben zorlandım biraz inşallah sen zorlanmazsın.
Yediklerini kaydetmekten çok yanlış şeyleri yememen önemli. Umarım yemiyorsundur.
görür müyüm acaba 6lı rakamları canım birkaç gündür dikkat edemedimcanım tebrikler hadi az kaldı 6lı rakamlarrrrr
Bugun biraz aciktim galibaaa kizlar sizler nasilsinizzzz.
Burcum bu menunden sonra iftarda neler yedigimi yazmaya utandim
Muhallebi ve pideler olmamış canım hem hoşaf hem limonata hem ayranKızlar gece çocuklar uyumadı 2 yi geçti vakit sabah uyanamadım ondan kahvaltı geç oldu 2 ara öğünle akşam yemeğine bağlayayım dedim
12.00
Menemen
1/4 dilim pide (küçük) annemde ekmek yokmuş
Biraz peynir
15.00
5 erik
Kahve
17.00
Yarım karpuz kabuğu sıyırdım
2 yk muhallebi
20.30
1 kepçe sarı mercimek
1 İnce kıymalı pide
Bol salata
Ayran
Diyet ev limonatası
Diyet hoşaf
2 lt su inşaallah 3 olur
5000 adım
LAydLiNe
Dönerin ekmeği hariç güzel canım afiyet olsun keşke ara öğün yapsan öğlen yapmıyorsan bileBugünkü menüm
Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim peynir
Salatalık domates
1bardak süt
Öğlen yok
Akşam 17.30
Yarım döner
1bardak ayran
2litre su
1fincan kahve
3saat yürüyüs
LAydLiNe
Ben şu liste işini hala anlamadım bütün gruplar toplanıyor arasından en çok kilo veren mi birinci oluyor
Dönerin ekmeği hariç güzel canım afiyet olsun keşke ara öğün yapsan öğlen yapmıyorsan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?