26.05.2018/Cumartesi
09:30 = Bir kase yoğurt içine yarim elma 2 kuru kayısı doğrayıp yedim.
13:00 = Menemen(yarim soğan,1 domates,2 biber) 2 dilim çavdar ekmeği
18:00 = Sütlü domates çorbası(2 kase), 2 dilim çavdar ekmeği
2 lt su (2.5 olur) 2 km yürüdüm+ upuzun merdiven çıktımLAydLiNe
Gerçekten yiyemiyorum bünye alıştı galiba akşam sadece çorba içmem yeterli değil mi. Birde evet ara öğünlere daha dikkat edicemCanım ara öğünlerin nerde? Ara öğün yapman lazım. Ve lütfen diyetisyenin verdiği listeye uy. Böyle olmaz. Listede ne yazıyorsa aynen menülerinde görmek istiyorum. Birden bire bu kadara azaltamazsın yediklerini. Biliyorum hemencecik kilo vermek istiyorsun ama olmaz. Kızacağım sana ona göre.
Kızlar tüm geçmişi okudum. Alıntılarımı yaptım ama uygun zamanda cevaplayacağım. Dünkü menülerin bir çoğu berbat. Tatlılar, baklavalar, pideler havada uçuşmuş. B burcugncy menü yazmamışsın, menünü bekliyorum. Hedefe bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmam haberin olsun. N Nisaca bebeğin çok küçük canım ben oruç tutmanı tavsiye etmem. Emziriyorsun diye biliyorum. Ayrıca bu menülerle kilo vermende zor.Birprensess in listesi sana da uyar. Umarım göndermiştir. Menüne ayrıca yorum yapacağım. ada81 canım inşallah sınavların güzel geçmiştir. Takıma bilgi verdiğin içinde çok teşekkürler canım
Acıkmak için nasıl bi beslenme yapmalıyız diye canlar
Canlarım dün gelemedim hiç. Bu gün misafirim gelecek. Malum çalışınca temizlik işi hafta sonuna kalıyor. Dün temizlikle uğraştım. Henüz bitmedi birazdan yine devam edeceğim.
İkinci olmuşuz ama benim nazarımda birinciyiz. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum. @Ballarin annesi ve @burcugncy sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Harika bir iş başardınız. Keşke 3. de bizim takımdan çıksaydı süper olurdu.
Yarışmamız 571. Etap birincisi 13. Takımdan Ballarin annesi
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kime göndericem sanırım mesaj gözümden kaçtı tekrar kontrol edeyim.Kızlar tüm geçmişi okudum. Alıntılarımı yaptım ama uygun zamanda cevaplayacağım. Dünkü menülerin bir çoğu berbat. Tatlılar, baklavalar, pideler havada uçuşmuş. B burcugncy menü yazmamışsın, menünü bekliyorum. Hedefe bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmam haberin olsun. N Nisaca bebeğin çok küçük canım ben oruç tutmanı tavsiye etmem. Emziriyorsun diye biliyorum. Ayrıca bu menülerle kilo vermende zor.Birprensess in listesi sana da uyar. Umarım göndermiştir. Menüne ayrıca yorum yapacağım. ada81 canım inşallah sınavların güzel geçmiştir. Takıma bilgi verdiğin içinde çok teşekkürler canım
Gonderirim ama ben burdan resim yükleyemiyorum wp den yollayayım istersenBirprensess bana diyet listeni gönderir misin?
Asla ve kata yazmam duyacaklarima hazir degilim
Tamm yazarim tabi bilmiyordum bile birinci oldugumu ne hosssB Ballarin annesi canım etap birincisi olduğun için Birinciler Sırrını Paylaşıyor topiğine mutlaka yazman gerekli. Yoksa ceza alırız. Mesajı okur okumaz yaz lütfen
Seni de tebrik ederim harika bi motive kaynagi burasi
Tamam söz veriyorum hiç bir yorum yapmayacağım. Sadece lokması lokmasına yazmanı istiyorum.
Sınavlarım cok iyi degildi canim tansiyonum cook dustu basim donuyordu resmen...10-6 idi ....Kızlar tüm geçmişi okudum. Alıntılarımı yaptım ama uygun zamanda cevaplayacağım. Dünkü menülerin bir çoğu berbat. Tatlılar, baklavalar, pideler havada uçuşmuş. B burcugncy menü yazmamışsın, menünü bekliyorum. Hedefe bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmam haberin olsun. N Nisaca bebeğin çok küçük canım ben oruç tutmanı tavsiye etmem. Emziriyorsun diye biliyorum. Ayrıca bu menülerle kilo vermende zor.Birprensess in listesi sana da uyar. Umarım göndermiştir. Menüne ayrıca yorum yapacağım. ada81 canım inşallah sınavların güzel geçmiştir. Takıma bilgi verdiğin içinde çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?