Tebrik ederim canım. Çok iyi vermişsin.Kilo Bildirimi
Geçen hafta +100 gr alarak = 98.5 Kg
Bu hafta = 96.7 kg
Fark = 1.800 gr
Bu haftaki hedefim 96 ları ucundan görmekti çok şükür hedefime ulaştım. Birdahaki cuma içinde 95.7 kg hedefliyorum yani 1 kilo umarım hedefime ulaşabilirim. Çok şükür çok mutluyum
LAydLiNe
Teşekkür ederim canım umarım böyle devam ederTebrik ederim canım. Çok iyi vermişsin.
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta 56.2
Bu hafta 55.4
Fark -800
Sanırım regl den dolayı geçen hafta fazla çıktım ve o ödem gidince bilukadar kilo vermiş oldum yoksa bu hafta çok dikkat etmemiştim ama geçen haftaki artı nin acısı çıkmış olsun..umarım bayram dönüşü fazla artılar la dönmem. Ve dönmeyiz kızlar...
Çok guzel canım böyle devam inş.Kilo Bildirimi
Bu hafta = 96.7 kg
Fark = 1.800 gr
Bu haftaki hedefim 96 ları ucundan görmekti çok şükür hedefime ulaştım. Birdahaki cuma içinde 95.7 kg hedefliyorum yani 1 kilo umarım hedefime ulaşabilirim. Çok şükür çok mutluyum
LAydLiNe
Çok güzel canım maşallah. 69 u gördün ya devamı da daha da güzel ve keyif verici gelir inş.Herkese mutlu bayramlar kızlar. Günün ilk kilo bildirimi olacak herhalde benim.
Geçen hafta: 70.4
Bugün : 69.7
Fark : 700 gr
LAydLiNe
Teşekkürler inşallahÇok guzel canım böyle devam inş.
Teşekkürler canım. Dediğin gibi 6 ları görmek çok keyifli oldu benim için.Çok güzel canım maşallah. 69 u gördün ya devamı da daha da güzel ve keyif verici gelir inş.
Kilo Bildirimi
Bu hafta = 96.7 kg
Fark = 1.800 gr
LAydLiNe
Hayırlı bayramlar canlar...
Kilo bildirimi
Geçen hafta 56.2
Bu hafta 55.4
Fark -800
Sanırım regl den dolayı geçen hafta fazla çıktım ve o ödem gidince bilukadar kilo vermiş oldum yoksa bu hafta çok dikkat etmemiştim ama geçen haftaki artı nin acısı çıkmış olsun..umarım bayram dönüşü fazla artılar la dönmem. Ve dönmeyiz kızlar...
Teşekkür ederim canımmMaşallah canım benim tebrik ederim
Hayırlı bayramlar canim
Tebrikler canim. Inşallah eksilerle döneriz canim
15.06.2018 / Cuma / Bayramın 1. Günü
10:00 = 1 haşlanmış yumurta
Minik yarım salatalık ve domates
Marul,maydanoz(Üzerlerine 1 yk zeytinyağ)
Yarım kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
13:00 = 1 haşlanmış yumurtanın sarısı
Misafirlikler tatlı ile dondurma yedim
2 lt su (Yatana kadar 2.5 olur)
Bugün böyle bir menü oldu evet çok az biliyorum ama şimdi eve geldik saatte geç olduğu için yemek istemiyorumLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?