Evet canım umarım bolll eksileri görürüzYarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapacağız demi kızlar. Nasıl olsa oruç olmayacağız.
Ekmek değişimi verdi bende ekmek yemedim onun yerine evde bulgur vardı onu tükettim. 2 dilim ekmek 6 yk bulgur, makarna ya da pilav olabilir dedi de diyetisyenimAnladım canım diyetisyen menüsü ise birşey diyemem sadece günlük 12 kaşık bulgur çok çok fazla geldi zaten kalabalık bir menü baya
Ayy inşallah canım. Senin kilon kaçtı.Evet canım umarım bolll eksileri görürüz
Banada aynısını söyledi canım diyet listemde de yazıyor amaEkmek değişimi verdi bende ekmek yemedim onun yerine evde bulgur vardı onu tükettim. 2 dilim ekmek 6 yk bulgur, makarna ya da pilav olabilir dedi de diyetisyenim
98.5 tim geçen cuma 102.2 ile başladımAyy inşallah canım. Senin kilon kaçtı.
Tebrik ederim canım 6lı rakamlara düştün umarım bir daha 7leri görmezsinHerkese mutlu bayramlar kızlar. Günün ilk kilo bildirimi olacak herhalde benim.
Geçen hafta: 70.4
Bugün : 69.7
Fark : 700 gr
LAydLiNe
Ayy evet ya 6 lı rakamlara düşmeyi çok istiyordum. Bu haftaki hedefim 69.3'tü ama olmadı.Tebrik ederim canım 6lı rakamlara düştün umarım bir daha 7leri görmezsin
Olsun canım bu hafta direk 68lere düşersin benceAyy evet ya 6 lı rakamlara düşmeyi çok istiyordum. Bu haftaki hedefim 69.3'tü ama olmadı.
Günaydın kuzular bayramınız mübarek olsun huzurlu mutlu sevdiklerinizle birlikte nice bayramlarımız olsun inşallah
Hayırlı bayramlar kizlar ramazan da bitti 11 ay boyuna yiyin icin gezin tozun
Yiyin icin kısmı salata tarzi olsun
Herkese mutlu bayramlar kızlar. Günün ilk kilo bildirimi olacak herhalde benim.
Geçen hafta: 70.4
Bugün : 69.7
Fark : 700 gr
LAydLiNe
Ağzından bal damlıyor walla :)Olsun canım bu hafta direk 68lere düşersin bence
Teşekürler canım.Amin canım mutlu bayramlar hepimize
aynen öyle özellikle tatlidan kaçalım
Tebrikler canim
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Gecen hafta 76
Bu hafta 75.5
Fark 500 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?