Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya hadi bir kişi verse neysede her gittiğimiz yerde veriyorlar aksama kadar 1 kilo baklava eder hepsinde 1 tane yesen

14.06.2018/ Perşembe

09:30 = 1.5 kk peynir, 1 marul, 1 küçük salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği'nden sandiviç yaptım

12:00 = 4 kaşık yeşil mercimek

15:00 = 1 tane kırmızı erik

17:15 = 7 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran(evde yaptım)
2 dilim tam buğday ekmeği

2.5 lt su, birazda çarşıda yürüdüm LAydLiNe dün soda içmemiştim bugün içeceğim

Ya hadi bir kişi verse neysede her gittiğimiz yerde veriyorlar aksama kadar 1 kilo baklava eder hepsinde 1 tane yesen

ilk gittiğin yerde yediklerime dikkat ediyorum tatlı yemeyeceğim kusura bakmayın de. diğer gittiklerinde de çok yedik yer kalmadı daha yemeye dersin :) benim kendi akrabalarıma gideceğiz ondan sıkıntı yok ısrar edene söverim

afiyet olsun canım

kilo bildirimi
geçen hafta 94.5
bu hafta 93.8
fark:700 gr

iftar yaptıktan sonra adet oldum tam denk geldi orucum da bozulmamış oldu :)

bi de iki gün önce 93.4 ü görmüştüm bugün 93 olmayı bekliyordum çok şaşırdım böyle çıkınca ve üzüldüm. adet olduğum için yine ödem oldu herhalde diye düşünüyorum. çünkü diyeti bozacak bişey yapmadım. bir de bugün yürüyüş yapmak için çıkmadım yani tempolu yürümedim. yürüdüm ama sadece işlerimi hallettim. onunda etkisi olmuş olabilir.

bugün ki menüm
sahur
2:00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt

3:00
2 haşlanmış yumurta
1 tane salatalık,labneye batırıp yedim

2,5 litre su
1,5 saat yürüyüş. temposuz

LAydLiNe

Hayirli aksamlar kizlar
Simdiden herkese seker tadinda mutlu bayramlar insallah
Kilo bildirimide sabitim canim LAydLiNe

Sağol canım bizde eşimin ve benim büyüklerimize gidiyoruz sadece bizimkiler biraz ısrarcı bakalım neler olacak

Tebrikler canım maşallah

gelmeyi çok istiyorum ama her şey zor geliyor buaralar. Kızım beni tüketti bu aralar hiçbir işimi yetiştiremiyorum kendime vakit ayıramıyorum çok doluyum cokkk . 2 haftadır fırsat bulup da kendime bayramda giymek için gömlek bile bakamadım. Yani anlıycan canım tükenmişlik sendromuna girdim galiba

08.30
2 sb ılık limonlu su

10.00
1 k. yumurta
1 KB peynir
2 dilim tb ekmeği
Yeşillik
Şekersiz çay

12.30
1 sb Kefir
3 kayısı

14.45
1 kase çrb
6 yk bulgur
5 yk nohut
Ayran

17.15
1 sb süt
3 adet kayısı

20.40
1 kase çorba
5 yk taze fasulye
1 tavuk but
6 yk bulgur
Cacık

22.30
1 kase yoğurt
19 badem 1 avuç

3 litre su

Sağol canım bizde eşimin ve benim büyüklerimize gidiyoruz sadece bizimkiler biraz ısrarcı bakalım neler olacak

Allah kolaylik versin canim

yazmamisim ya. Iftar yapmadım dermisimm

1 hurma
3 but tavuk
1 bardak ayran

Cik hemen ordan çık çık çık

Afiyet olsun canım

Canim senin listen diyetisyen listesi miydi

2 gündür fena gitmiyor diyetim ve yarın bayram 1. Gün ve kayınvalidem de olucam
2. Günde annemde olucam. Birinde yemek çok olur diğerinde tek çeşit çok olur tatlılar bol bol çikolata her yerde.
Allah'tan fazla gezemicez sünnetten ötürü

Evet cnm sadece akşam tavuk ekstra oldu. İftar a misafire yapmıştım onu yememem gerekti
Anladım canım diyetisyen menüsü ise birşey diyemem sadece günlük 12 kaşık bulgur ve 19 badem çok çok fazla geldi zaten kalabalık bir menü baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…