- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Ya hadi bir kişi verse neysede her gittiğimiz yerde veriyorlar aksama kadar 1 kilo baklava eder hepsinde 1 tane yesenafiyet olsun canım. hastanedeyim demişsin önemli bir rahatsızlık yoktur inşallah
aynen ya.bizde eşimle çıktık ona bişeyler baktık. bir yerden aldık ama kasa kuyruğundan çıkana kadar öldük içerde. zor attık kendimizi dışarı. tatlı işi sıkıntı ya. tutmamız lazım kendimizi.
canım daha sık uğra buraya motive edelim seni.
iyi yolculuklar iyi tatiller canım
Ya hadi bir kişi verse neysede her gittiğimiz yerde veriyorlar aksama kadar 1 kilo baklava eder hepsinde 1 tane yesen
14.06.2018/ Perşembe
09:30 = 1.5 kk peynir, 1 marul, 1 küçük salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği'nden sandiviç yaptım
12:00 = 4 kaşık yeşil mercimek
15:00 = 1 tane kırmızı erik
17:15 = 7 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran(evde yaptım)
2 dilim tam buğday ekmeği
2.5 lt su, birazda çarşıda yürüdümLAydLiNe dün soda içmemiştim bugün içeceğim
afiyet olsun canım. hastanedeyim demişsin önemli bir rahatsızlık yoktur inşallah
Sağol canım bizde eşimin ve benim büyüklerimize gidiyoruz sadece bizimkiler biraz ısrarcı bakalım neler olacakilk gittiğin yerde yediklerime dikkat ediyorum tatlı yemeyeceğim kusura bakmayın de. diğer gittiklerinde de çok yedik yer kalmadı daha yemeye dersin :) benim kendi akrabalarıma gideceğiz ondan sıkıntı yok ısrar edene söverim
afiyet olsun canım
Iftar ?bugün ki menüm
sahur
2:00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt
3:00
2 haşlanmış yumurta
1 tane salatalık,labneye batırıp yedim
2,5 litre su
1,5 saat yürüyüş. temposuz
LAydLiNe
Tebrikler canım maşallahkilo bildirimi
geçen hafta 94.5
bu hafta 93.8
fark:700 gr
iftar yaptıktan sonra adet oldum tam denk geldiorucum da bozulmamış oldu :)
bi de iki gün önce 93.4 ü görmüştüm bugün 93 olmayı bekliyordum çok şaşırdım böyle çıkınca ve üzüldüm. adet olduğum için yine ödem oldu herhalde diye düşünüyorum. çünkü diyeti bozacak bişey yapmadım. bir de bugün yürüyüş yapmak için çıkmadım yani tempolu yürümedim. yürüdüm ama sadece işlerimi hallettim. onunda etkisi olmuş olabilir.
@cankizzzz , B burcugncy ,aylahl , @Kriziantemcicegi , @polokey2244 , @haldenlos , @Ballarin annesi , latiska Mavikus_ NERDESİNİZ KIZLAR YOKSUNUZ KAÇ GÜNDÜRRRRRRRR
Valla kızmıyorum ses çıkartmıyorum diye iyice saldınız. İnsan bi gelir selam verir. Çok kızıyorum ona göre
gelmeyi çok istiyorum ama her şey zor geliyor buaralar. Kızım beni tüketti bu aralar hiçbir işimi yetiştiremiyorum kendime vakit ayıramıyorum çok doluyum cokkk . 2 haftadır fırsat bulup da kendime bayramda giymek için gömlek bile bakamadım. Yani anlıycan canım tükenmişlik sendromuna girdim galibaafiyet olsun canım. hastanedeyim demişsin önemli bir rahatsızlık yoktur inşallah
aynen ya.bizde eşimle çıktık ona bişeyler baktık. bir yerden aldık ama kasa kuyruğundan çıkana kadar öldük içerde. zor attık kendimizi dışarı. tatlı işi sıkıntı ya. tutmamız lazım kendimizi.
canım daha sık uğra buraya motive edelim seni.
iyi yolculuklar iyi tatiller canım
Sağol canım bizde eşimin ve benim büyüklerimize gidiyoruz sadece bizimkiler biraz ısrarcı bakalım neler olacak
Iftar ?
gelmeyi çok istiyorum ama her şey zor geliyor buaralar. Kızım beni tüketti bu aralar hiçbir işimi yetiştiremiyorum kendime vakit ayıramıyorum çok doluyum cokkk . 2 haftadır fırsat bulup da kendime bayramda giymek için gömlek bile bakamadım. Yani anlıycan canım tükenmişlik sendromuna girdim galiba
08.30
2 sb ılık limonlu su
10.00
1 k. yumurta
1 KB peynir
2 dilim tb ekmeği
Yeşillik
Şekersiz çay
12.30
1 sb Kefir
3 kayısı
14.45
1 kase çrb
6 yk bulgur
5 yk nohut
Ayran
17.15
1 sb süt
3 adet kayısı
20.40
1 kase çorba
5 yk taze fasulye
1 tavuk but
6 yk bulgur
Cacık
22.30
1 kase yoğurt
19 badem 1 avuç
3 litre su
Ay valla bende yapmadın sandim şok geciriyordumAllah kolaylik versin canim
yazmamisim ya. Iftar yapmadım dermisimm
1 hurma
3 but tavuk
1 bardak ayran
Cik hemen ordan çık çık çık
Afiyet olsun canım
Canim senin listen diyetisyen listesi miydi08.30
2 sb ılık limonlu su
10.00
1 k. yumurta
1 KB peynir
2 dilim tb ekmeği
Yeşillik
Şekersiz çay
12.30
1 sb Kefir
3 kayısı
14.45
1 kase çrb
6 yk bulgur
5 yk nohut
Ayran
17.15
1 sb süt
3 adet kayısı
20.40
1 kase çorba
5 yk taze fasulye
1 tavuk but
6 yk bulgur
Cacık
22.30
1 kase yoğurt
19 badem 1 avuç
3 litre su
Evet cnm sadece akşam tavuk ekstra oldu. İftar a misafire yapmıştım onu yememem gerektiCanim senin listen diyetisyen listesi miydi
Anladım canım diyetisyen menüsü ise birşey diyemem sadece günlük 12 kaşık bulgur ve 19 badem çok çok fazla geldi zaten kalabalık bir menü bayaEvet cnm sadece akşam tavuk ekstra oldu. İftar a misafire yapmıştım onu yememem gerekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?