Kızlar yarın yepyeni bir başlangıç ile byrdayım inşallah buranın atmasforine çok ihtiyacım vaaar yardım edin banaa.
Böyle moralini bozma canım. Bayramda ben de ipin ucunu kaçırdım.Bu sana özel birşey değil. Nerdeyse hepimiz normal rutinimizden çıktık. Ama yarından itibaren bende ipin ucunu sıkı tutup, cumaya hazırlanacağım. Hep beraber öyle yapalım lütfen üzme kendini. Yola devam bırakmak yok.
Bayramda genelde herkes ipin ucunu kaçırmış...
Yarın Ben Dukan Expresse Başlıyorum... cumaya kadar iyi olur umarım. Eve Bu Gece Döndüm tartıma da kavuştum sonunda. Tartılmaya korkuyorummm
Neyse Listem gelsin
17 haziran 2018 pazar
9.30
1 sahanda yumurta
6 zeytin
Söğüş Domates Salatalık
1/2 kk süzme peynir
11.00
Şekersiz türk kahvesi yanına 1 dilim baklava
14.00
2 etli dolma
19.00
1 ızgara et köfte
2 tavuk kanat ızgara
Salata
2 l su
Günaydın kızlar. Tartıya korkarak çıktım sabah amaa çok şükür kilo almamisim tabii vermemisim de.
Cuma:93.8
Pazartesi:93.8
Bugün dün ki gibi akşam yemeğinde kayısı ve yoğurt yiyeceğim. 2 gün wc ye çıkamadım o da etkiliyor tartiyi hem bagirsaklarim çalışsın hem yarın diyetisyen kontrolum de var orda da eksi göreyim diye
Maşallah kaptan çok güzel zamanlar geçirmişsinizGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Koskocaman yeni bir başlangıca hazır mı herkes?
Neler yaptınız bakim ben yokken
Ben size kısaca kamptan bahsedeyim. Çok ama çok güzeldi. Ailecek kafa dinledik. Açık hava, bol oksijen, insanlardan uzak, tabiatla baş başa harika bir tatil geçirdik. Bol bol fotoğraf çektik. İnternet ve şarj sıkıntısından dolayı sizden uzak kaldım özür olsun ama bundan sonra hep buralardayım.
Tahmin ettiğime göre bayramda herkes kaçırdı. Burada olsam kızardım ama şimdi bütün sevecenliğim üzerimde. Geçmiş geçmişte kaldı. Bu gün yeni bir gün, yeni bir başlangıç. Haydi hep birlikte yeniden başlayalım her şeye
Maşallah kaptan çok güzel zamanlar geçirmişsinizBu hafta herkes gayret etsin de takımı kötü sonuçlardan kurtaralım +kg alanlar dahada dikkat etsin inşallah çok güzel bol huzurlu bir hafta olsun
Ay kaptan eridin bittin zaten maşallah in varBen de yeniden başladım canım diyete. Artık sizinle birlikte menü yazacağım
Sende mi bozdun
Niye kii sende mi brutusBen de yeniden başladım canım diyete. Artık sizinle birlikte menü yazacağım
Yok canım var bir iki kilo fazlalık. Mezuniyet kiloma yeniden dönmek istiyorum. Başarabilirsem eğerAy kaptan eridin bittin zaten maşallah in var
Süper bir haber yaaaa yanında birisi olması çok güzelBeraber diyetisyene gittiğim arkadaşım da yürüyüş yapmaya karar verdi. Beraber çıkacağız artık
Ramazan sonuna kadar çok güzel idare ettim. İlk defa bir ramazanda kilo almadım. Ama sanırım ödemden kaynaklı biraz fazlalığım var. Ama mezuniyet kilomun üzerindeyim hala. O rakamı yeniden tartıda görmek istiyorum.Niye kii sende mi brutus
Yok canım var bir iki kilo fazlalık. Mezuniyet kiloma yeniden dönmek istiyorum. Başarabilirsem eğer
Süper bir haber yaaaa yanında birisi olması çok güzel
Ramazan sonuna kadar çok güzel idare ettim. İlk defa bir ramazanda kilo almadım. Ama sanırım ödemden kaynaklı biraz fazlalığım var. Ama mezuniyet kilomun üzerindeyim hala. O rakamı yeniden tartıda görmek istiyorum.
Merhaba kızlar
Burdan çok uzak kaldım kendime kötü ettim. Uzun süredir kilolarım ama hayatımın şu dönemi çok fazla takıntı yaptım ve bunalıma girmek üzereyim böyle olunca taktım kafaya mide ameliyatını eşimle baya kötü olduk o istemedi bana se iradene sahip çıkabilirsin bu sefer gözü hep yediklerimde oldu baya kötü hisseder oldum kendimi bayram fotoğrafı çektik amaan allah devasa olmuşum da haberim yokdün LAydLiNe ile konuştum ve 17 haziran benm miladım olacak ve bu sefer bu işi başarıcam sizlerden de destek bekliyorum.
Sabah kilom 114.1 idi
Hedefim 80 . haydi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?