Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın ben bize inanıyorum neler başardık hayatta bunuda yapabiliriz Allah 'ın izniyle Ben seninle hiç karşılaşmadım daha önce o yüzden tanımak isterim. Yaşın kaçtı ?

Hoş geldin canım aramıza yeniden ben senin başaracağına inanıyorum sen de kendine inan lütfen

Cnm 26 yaşındayım 12 aylık bebişim var doğumdan sonra 122 yi gördüm bi ara azimle 107leri görmüştüm boyum175 avantaj mı dezavantajmı bilemedim tabi

Cnm 26 yaşındayım 12 aylık bebişim var doğumdan sonra 122 yi gördüm bi ara azimle 107leri görmüştüm boyum175 avantaj mı dezavantajmı bilemedim tabi
Anladım canım daha genciz çok şükür yas ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek diyorlar o yüzden avantajlıyız birazdaha bende 22 yaşındayım inşallah yıl sonuna kadar hedeflerimize bir bir ulaşırız yeni yıla fit gireriz

İnşallah cnm

Anlaşılan daha ramazanın, bayramın rehavetini üzerinden atamayanlar var. Nerdesiniz kızlarrrrr
Burdayız kaptan..bayram sabahı 55.4 le bildirim yaptım şuan 55.7 olmuşum yani bayramda kaçırdığım pasta pizza ve tatlilarla bunu almışım. Elimden geldiğince çok kaçırmamaya çalıştım ama hevesim olan hedefe ulaşınca kutlama yapacağım herşeyi yaptım elhamdülillah.yinede 300 gr.la kurtulduğuma sevindim şimdi fazlalık olan 700 gr.ı verme zamanı haydi bismillah....

Hadi bakalım inşallah cumaya güzel sonuçlar görürüz hep birlikte

Bu arada bayramda benı yeni halimle ve kiyafetlerimle görenler çok beğendi.baştan farkedilmiyor kilo verildiği ama 15 kilo verince fark ortaya çıkıyor.maşallah barikallah diyelim spora ve dikkat etmeye devam inş.

Hadi bakalım inşallah cumaya güzel sonuçlar görürüz hep birlikte
İnş. Kaptanım. Annemler kardeşler bir araya gelince kutlamaları yapalım dedik yoksa daha fazla dikkat ederdim ben.babalar günü çocukların doğum günü benim zayıflama kutlamam hepsi aradan çıkmış oldu ama inş. Kaçırmayacagim geri almamak adına.

Ben 68 olarak hedef koydum. Hadi bakalım inşallah olur. Bugün itibaren cumaya kadar biraz detoks programı uygulayacağım. Bayramda kaçırdıklarımı telafi etmek adına.

Aynen yeni bir başlangıç olsun hepimize.Cumaya güzel sonuçlar görelim inşallah.

Hoşgeldin canım. Yaparsın neden yapamayasın. Hepimiz burada birbirmize desteğiz. Bak kilo sadece senin sorunun değil. Çok kişi aynı dertten müzdarip. O nedenle irademize sahip olup, kiloları vereceğiz.

Inşallah hedefine ulaşırsın canım ben inanıyorum yapabiliriz
İnşallah inşallah canım.

Hoşgeldin canım. Yaparsın neden yapamayasın. Hepimiz burada birbirmize desteğiz. Bak kilo sadece senin sorunun değil. Çok kişi aynı dertten müzdarip. O nedenle irademize sahip olup, kiloları vereceğiz.
İnşallah cnm sagol desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…