- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın ben bize inanıyorum neler başardık hayatta bunuda yapabiliriz Allah 'ın izniyleMerhaba kızlar
Burdan çok uzak kaldım kendime kötü ettim. Uzun süredir kilolarım ama hayatımın şu dönemi çok fazla takıntı yaptım ve bunalıma girmek üzereyim böyle olunca taktım kafaya mide ameliyatını eşimle baya kötü olduk o istemedi bana se iradene sahip çıkabilirsin bu sefer gözü hep yediklerimde oldu baya kötü hisseder oldum kendimi bayram fotoğrafı çektik amaan allah devasa olmuşum da haberim yokdün LAydLiNe ile konuştum ve 17 haziran benm miladım olacak ve bu sefer bu işi başarıcam sizlerden de destek bekliyorum.
Sabah kilom 114.1 idi
Hedefim 80 . haydi bismillah
Merhaba kızlar
Burdan çok uzak kaldım kendime kötü ettim. Uzun süredir kilolarım ama hayatımın şu dönemi çok fazla takıntı yaptım ve bunalıma girmek üzereyim böyle olunca taktım kafaya mide ameliyatını eşimle baya kötü olduk o istemedi bana se iradene sahip çıkabilirsin bu sefer gözü hep yediklerimde oldu baya kötü hisseder oldum kendimi bayram fotoğrafı çektik amaan allah devasa olmuşum da haberim yokdün LAydLiNe ile konuştum ve 17 haziran benm miladım olacak ve bu sefer bu işi başarıcam sizlerden de destek bekliyorum.
Sabah kilom 114.1 idi
Cnm 26 yaşındayım 12 aylık bebişim var doğumdan sonra 122 yi gördüm bi ara azimle 107leri görmüştüm boyum175 avantaj mı dezavantajmı bilemedim tabiHoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın ben bize inanıyorum neler başardık hayatta bunuda yapabiliriz Allah 'ın izniyleBen seninle hiç karşılaşmadım daha önce o yüzden tanımak isterim. Yaşın kaçtı ?
Çok sagol cnm çok güzel vermişsin 1 ayda tebrik ederimHoşgeldin canim. Istedikten sonra neler olmaz ki. Miladin hayırlı olsun.
Anladım canım daha genciz çok şükür yas ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek diyorlar o yüzden avantajlıyız birazdaha bende 22 yaşındayımCnm 26 yaşındayım 12 aylık bebişim var doğumdan sonra 122 yi gördüm bi ara azimle 107leri görmüştüm boyum175 avantaj mı dezavantajmı bilemedim tabi
solmez cim canım diyetisyene ilk gittiğindeki listen duruyor mu? Duruyor ise T Toprakliyagmur e verebilir misin ilk listeni?
duruyor canım gönderiyorum
Çok teşekkür ederim canım iyi ki varsın
İnşallah cnmAnladım canım daha genciz çok şükür yas ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek diyorlar o yüzden avantajlıyız birazdaha bende 22 yaşındayıminşallah yıl sonuna kadar hedeflerimize bir bir ulaşırız yeni yıla fit gireriz
Burdayız kaptan..bayram sabahı 55.4 le bildirim yaptım şuan 55.7 olmuşum yani bayramda kaçırdığım pasta pizza ve tatlilarla bunu almışım. Elimden geldiğince çok kaçırmamaya çalıştım ama hevesim olan hedefe ulaşınca kutlama yapacağım herşeyi yaptım elhamdülillah.yinede 300 gr.la kurtulduğuma sevindim şimdi fazlalık olan 700 gr.ı verme zamanı haydi bismillah....Anlaşılan daha ramazanın, bayramın rehavetini üzerinden atamayanlar var. Nerdesiniz kızlarrrrr
Burdayız kaptan..bayram sabahı 55.4 le bildirim yaptım şuan 55.7 olmuşum yani bayramda kaçırdığım pasta pizza ve tatlilarla bunu almışım. Elimden geldiğince çok kaçırmamaya çalıştım ama hevesim olan hedefe ulaşınca kutlama yapacağım herşeyi yaptım elhamdülillah.yinede 300 gr.la kurtulduğuma sevindim şimdi fazlalık olan 700 gr.ı verme zamanı haydi bismillah....
İnş. Kaptanım. Annemler kardeşler bir araya gelince kutlamaları yapalım dedik yoksa daha fazla dikkat ederdim ben.babalar günü çocukların doğum günü benim zayıflama kutlamam hepsi aradan çıkmış oldu ama inş. Kaçırmayacagim geri almamak adına.Hadi bakalım inşallah cumaya güzel sonuçlar görürüz hep birlikte
Ben 68 olarak hedef koydum. Hadi bakalım inşallah olur. Bugün itibaren cumaya kadar biraz detoks programı uygulayacağım. Bayramda kaçırdıklarımı telafi etmek adına.Günaydın kuzular bol eksili bol motivasyonlu bir gün olsunn. Herkes kendine cuma hedefi koydu mu koymadıysa koysun ve hep p hedefi düşünsünn. Artık bayramı geride bıraktık bununla beraber tatlıları da geride bırakıp yeni bir haftaya başlıyoruz hepimize uğur sağlık mutluluk getirsin inşallah
Inşallah hedefine ulaşırsın canım ben inanıyorum yapabilirizBen 68 olarak hedef koydum. Hadi bakalım inşallah olur. Bugün itibaren cumaya kadar biraz detoks programı uygulayacağım. Bayramda kaçırdıklarımı telafi etmek adına.
Aynen yeni bir başlangıç olsun hepimize.Cumaya güzel sonuçlar görelim inşallah.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Koskocaman yeni bir başlangıca hazır mı herkes?
Neler yaptınız bakim ben yokken
Ben size kısaca kamptan bahsedeyim. Çok ama çok güzeldi. Ailecek kafa dinledik. Açık hava, bol oksijen, insanlardan uzak, tabiatla baş başa harika bir tatil geçirdik. Bol bol fotoğraf çektik. İnternet ve şarj sıkıntısından dolayı sizden uzak kaldım özür olsun ama bundan sonra hep buralardayım.
Tahmin ettiğime göre bayramda herkes kaçırdı. Burada olsam kızardım ama şimdi bütün sevecenliğim üzerimde. Geçmiş geçmişte kaldı. Bu gün yeni bir gün, yeni bir başlangıç. Haydi hep birlikte yeniden başlayalım her şeye
Hoşgeldin canım. Yaparsın neden yapamayasın. Hepimiz burada birbirmize desteğiz. Bak kilo sadece senin sorunun değil. Çok kişi aynı dertten müzdarip. O nedenle irademize sahip olup, kiloları vereceğiz.Merhaba kızlar
Sabah kilom 114.1 idi
İnşallah inşallah canım.Inşallah hedefine ulaşırsın canım ben inanıyorum yapabiliriz
İnşallah cnm sagol desteğin içinHoşgeldin canım. Yaparsın neden yapamayasın. Hepimiz burada birbirmize desteğiz. Bak kilo sadece senin sorunun değil. Çok kişi aynı dertten müzdarip. O nedenle irademize sahip olup, kiloları vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?