Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo Bildirimi
Bayram öncesi hafta : 98.5 Kg
Bayram haftası : 96.7 kg
Bu hafta : 96.5 kg

Toplam : 2 kg

*Bu sabahın böyle çıkması resmen imkansız 2 gündür çok dikkat ediyordum şişkinliğim var çok sanırım o yüzden LAydLiNe

Siskinlikdir çabuk geçer canim. Ama artık listene uy. Düzenli yeyince daha hızlı gidiyor

Siskinlikdir çabuk geçer canim. Ama artık listene uy. Düzenli yeyince daha hızlı gidiyor
Başladığımdan beri toplam 5 kilo 700 gr vermişim o kadar kacamaklara rağmen çok şükür artık daha dikkatli olacağım bakalım bu hafta sıfır kaçamak yapıcam

Toparlarsin inşallah canım. Niye böyle oldu? Menulerin iyiydi gibi hatırlıyorum
Evet iyiydi aslında menülerim ama bayramda biraz kaçırmıştım. Sanırım onun sonucu bu. Bir de regl olacağım bir kaç güne şişkinlikte var. Ama hiç biri bahane değil. Kendime kızgınım. Bu hafta çok dikkat edeceğim.

Kapyanim naaptin tamda bu hafta malatyaya gidecektik biraz gevşeklik gostercektim ama rakibim sen isen yaris baslasin

Gunaydin kizlar
bayramdan once 63.9
Bayramda 65.9
Suan 64.00
+100 gr
Bayramda ipin ucunu kaçırdım arayi kapatamiycam sandim ama 1.900 kg lik açığı zorda olsa kapadim o yüzden suan +100 gr gözüme cok gelmiyo
Bayram düzenimizi bozdu canım. Bende bayramda aldığımı ancak verebildiğim için artı 300 deyim.

KIZLAR KILOMU YANLIS YAZIP HESABI YANLIŞ YAPMISIM GRUBUN HAFTA ORTALAMASI ETKILENECEĞI ICIN DUZELTME YAPIYORUM LÜTFEN SIMDI YAZACAGIMI DIKKATE ALIN.

Kilo Bildirimi
Bayram öncesi hafta: 98.5 Kg
Bayram haftası: 96.7 Kg -1800
Bu hafta : 96.1 Kg -600

Toplam : 2.400 Kg
Ortalama : 1.200 Kg

LAydLiNe

Evet 2 haftalik

merhabalar, ara öğünlerde ne yapıyorsunuz
yanlış anlamayın aralar biraz çok geldi bana ben bu ara yine yemekleri çok kaçırmaya başladım da

merhabalar, ara öğünlerde ne yapıyorsunuz
yanlış anlamayın aralar biraz çok geldi bana ben bu ara yine yemekleri çok kaçırmaya başladım da

merhaba
aslında pek ara öğün yapmamıştım dün. bir tek 5 kayısı vardı ara öğün olarak
kahvaltı biraz kaçmış olabilir

ara öğün için meyveli yoğurt veya 2 ceviz olabiliyor
meyve de iyi bir seçenek benim için.

yavaş yemek, lokmaları küçük almak daha az yemeye neden olabiliyor bende.
umarım kontrolü sağlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…