Aslında ayrılmak istemiyorum ama biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var en azından toparlanana kadar. Geri dönerim yineaylahl canım en son ne karara varmıştık seninle? İzne ayrılacak mıydın?
Tebrikler canim hayırlı olsun mezuniyetin
Toparlarsin inşallah canım. Niye böyle oldu? Menulerin iyiydi gibi hatırlıyorumKilo Bildirimi
Bayram öncesi: 70.4
Bugün: 70.7
Fark : +300
Çok üzgünüm. İki haftada bırak kilo vermeyi bir de almışım
LAydLiNe
Kilo Bildirimi
Bayram öncesi hafta : 98.5 Kg
Bayram haftası : 96.7 kg
Bu hafta : 96.5 kg
Toplam : 2 kg
*Bu sabahın böyle çıkması resmen imkansız 2 gündür çok dikkat ediyordum şişkinliğim var çok sanırım o yüzdenLAydLiNe
Başladığımdan beri toplam 5 kilo 700 gr vermişim o kadar kacamaklara rağmen çok şükür artık daha dikkatli olacağım bakalım bu hafta sıfır kaçamak yapıcamSiskinlikdir çabuk geçer canim. Ama artık listene uy. Düzenli yeyince daha hızlı gidiyor
Evet iyiydi aslında menülerim ama bayramda biraz kaçırmıştım. Sanırım onun sonucu bu. Bir de regl olacağım bir kaç güne şişkinlikte var. Ama hiç biri bahane değil. Kendime kızgınım. Bu hafta çok dikkat edeceğim.Toparlarsin inşallah canım. Niye böyle oldu? Menulerin iyiydi gibi hatırlıyorum
İnş. CanımHarikasın canım maşallah çok iyi. Mezun ediyoruz seni bu hafta anlaşılan
Teşekkür ederim canım.Tebrikler canim hayırlı olsun mezuniyetin
Kapyanim naaptin tamda bu hafta malatyaya gidecektik biraz gevşeklik gostercektim ama rakibim sen isen yaris baslasinAhhh Burcu ahhh bu hafta toparla artık kendini. Bu iki haftalık bildirimin di mi?
Maşallah canım 41 kere harikasın
Konuştuğumuz gibi iyice bırakma kendini canım ama etap raporları açıklanana kadar buradan ayrılma çünkü sonuncu olursan eğer yapman gerekenler var o yüzden ara ara bak lütfen.
Sen de dayaklıklardansın. Bu hafta seninle yarışıyoruz tamam mı? İkimiz teke tek.
Çok iyi bir sonuç canım tebrik ederim.Kilo bildirimi
Bayram oncesi:94.5
Bayram haftasi:93.8 -700
Bu hafta:92.1-1700
Toplam -2400
Bayram düzenimizi bozdu canım. Bende bayramda aldığımı ancak verebildiğim için artı 300 deyim.Gunaydin kizlar
bayramdan once 63.9
Bayramda 65.9
Suan 64.00
+100 gr
Bayramda ipin ucunu kaçırdım arayi kapatamiycam sandim ama 1.900 kg lik açığı zorda olsa kapadim o yüzden suan +100 gr gözüme cok gelmiyo
KIZLAR KILOMU YANLIS YAZIP HESABI YANLIŞ YAPMISIM GRUBUN HAFTA ORTALAMASI ETKILENECEĞI ICIN DUZELTME YAPIYORUM LÜTFEN SIMDI YAZACAGIMI DIKKATE ALIN.Kilo Bildirimi
Bayram öncesi hafta : 98.5 Kg
Bayram haftası : 96.7 kg
Bu hafta : 96.5 kg
Toplam : 2 kg
*Bu sabahın böyle çıkması resmen imkansız 2 gündür çok dikkat ediyordum şişkinliğim var çok sanırım o yüzdenLAydLiNe
Ahhh Burcu ahhh bu hafta toparla artık kendini. Bu iki haftalık bildirimin di mi?
Maşallah canım 41 kere harikasın
Konuştuğumuz gibi iyice bırakma kendini canım ama etap raporları açıklanana kadar buradan ayrılma çünkü sonuncu olursan eğer yapman gerekenler var o yüzden ara ara bak lütfen.
Sen de dayaklıklardansın. Bu hafta seninle yarışıyoruz tamam mı? İkimiz teke tek.
20 haziran çarşamba menü
10.15
2 sk kabaklı Omlet
1 kk peynir
1 dilim dukan ekmek
6 siyah zeytin
Söğüş Domates Salatalık
13.20
2 sk et sote
1 sk zy taze fasulye
17.00
5 kayısı
20.00
1 sk etli bamya
1 dilim dukan ekmek
5 kayısı daha
2 l su
Yürüyüş Yok
Aynen canim düzenimiz bozuldu ama cabuk toparladik o yuzden o kadar yemege rağmen +300 normal bir rakam bence canim sıkma canını.Bayram düzenimizi bozdu canım. Bende bayramda aldığımı ancak verebildiğim için artı 300 deyim.
merhabalar, ara öğünlerde ne yapıyorsunuz
yanlış anlamayın aralar biraz çok geldi bana ben bu ara yine yemekleri çok kaçırmaya başladım da
Afiyet olsun canım. Su az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?