Afiyet olsun cnm
Suyu az içmişsin
Bu hafta daha dikkatli olup geçen iki haftayı telafi etmeliyiz canım.Aynen canim düzenimiz bozuldu ama cabuk toparladik o yuzden o kadar yemege rağmen +300 normal bir rakam bence canim sıkma canını.
az önce yaptım. moralini bozacak maaleseflatiska canım bildirim yaptın mı? Yaptın da benim mi gözümden kaçtı?
KIZLAR KILOMU YANLIS YAZIP HESABI YANLIŞ YAPMISIM GRUBUN HAFTA ORTALAMASI ETKILENECEĞI ICIN DUZELTME YAPIYORUM LÜTFEN SIMDI YAZACAGIMI DIKKATE ALIN.
Kilo Bildirimi
Bayram öncesi hafta: 98.5 Kg
Bayram haftası: 96.7 Kg -1800
Bu hafta : 96.1 Kg -600
Toplam : 2.400 Kg
Ortalama : 1.200 Kg
LAydLiNe
seninle aynı durumdayımGunaydin kizlar
bayramdan once 63.9
Bayramda 65.9
Suan 64.00
+100 gr
Bayramda ipin ucunu kaçırdım arayi kapatamiycam sandim ama 1.900 kg lik açığı zorda olsa kapadim o yüzden suan +100 gr gözüme cok gelmiyo
Kilo bildirimi
Bayram oncesi:94.5
Bayram haftasi:93.8 -700
Bu hafta:92.1-1700
Toplam -2400
Buraya gel canım düzen kurmanada yardimci olur bence. Ne kadar uzak kalsak o kadar kaçamak oluyorkilo veren herkesi tebrik ediyorum benim tartı pek iyi değilyine bi düzen kuramadım bu gün yarın diye diye yazda bitecek sanırım ....
dün yürüyüşe başladım akşam parkta inşallah devam ederim... düzen kuramayınca pek gelmiyorum buralara...
Kesinlikle ben her uzak kaldığımda kaçırıyorum.Buraya gel canım düzen kurmanada yardimci olur bence. Ne kadar uzak kalsak o kadar kaçamak oluyor
haklısın canım uzaklaştıkça daha çook kopuyorsun herşeyden bugün yarın diye diye günler geçiyor.....en kısa zamanda kendime gelmeliyimBuraya gel canım düzen kurmanada yardimci olur bence. Ne kadar uzak kalsak o kadar kaçamak oluyor
Bu en kısa zaman şu an olsun canım hemen hemen :)haklısın canım uzaklaştıkça daha çook kopuyorsun herşeyden bugün yarın diye diye günler geçiyor.....en kısa zamanda kendime gelmeliyim
Insallah kaynimin düğünü için malatyaya gidicez bu sali. Umarim duzenim bozulmaz yoksa daha toparlayamamBu hafta daha dikkatli olup geçen iki haftayı telafi etmeliyiz canım.
Sen 10 kiloyu geçkin kilo vermişsin canım. Toparlarsın.Insallah kaynimin düğünü için malatyaya gidicez bu sali. Umarim duzenim bozulmaz yoksa daha toparlayamam
Aynen aynen canim ahh bayramda almamis olsaydik ne güzel su 5 gunde 1 bucuk kilodan fazla vericekmisiz ama ahh tatlılar dolmalar..seninle aynı durumdayım
bayramda 1.8 kilo almışım. ancak onları verebildim son 5 günde
haftaya toparlayacağız ona göre
Teşekkür ederim canımm bende almıştım bayramda ama çok şükür vermeyi başardımçok ama çooook tebrik ederim...%1,22 ortalama olarak
gayet iyi
hem de bayrama rağmen
Insallah kaynimin düğünü için malatyaya gidicez bu sali. Umarim duzenim bozulmaz yoksa daha toparlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?