Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haldenlos canım senin için endişelendim. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Ama uzun zamandır senden haber alamıyorum. Listeye yeni girdiğin için izinli de göstermek istemiyorum. Maalesef bu hafta bildirim yapmazsan seni diskalifiye etmek zorunda kalacağım.

@Ballarin annesi annesi annesi canım sen de yoksun ne zamandır. İnşallah bu gün bildirim yaparsın yoksa kurallara göre seni de diskalifiye etmem gerekecek.

Kızlar listeyi akşam mesaiden sonra yapacağım inşallah gelmeyenler gelir. Çok kötü bir durumdayız bu hafta. Yine nota alacağımız için nur topu gibi bir sarı kartımız olacak. Haftaya kesinlikle ve kesinlikle ilk üçe girmemiz lazım. Ceza alırsak eğer hepimiz çekeceğiz cezayı ona göre

polokey2244 yarıştayız unutma sakın bu hafta.

Sabah full toplantım vardı, oradan yemek derken ancak gelebildim kızlar

çok üzgünüm ama ben geçen haftaki kilomu koruyabilmişim ancak
bayramda batırmışım iyice. tatlılar, kokoreçler, kebaplar...
geçen cuma 61.2 idim, bayram sonrası pazartesi 63 olmuştum yine.
dukan express ile tekrar 61.2 e düştüm
ama son bildirim 60.6 idi

özetle
2 hafta önceki cuma 60.6
geçen cuma:61.2
bu cuma:61.2

%=(+0,6/60,6)x100=%0,99

ortalama alınacaksa eğer % 0,495

çok üzgünüm

dukan exprese devam edeceğim
5 günde 1,8 kilo göndermiş oldum bu diyetle. bayramda gelenler gitmiş oldu.

gelecek haftaki hedefim 60 ın altına düşmek. hadi latissss....

Son düzenleme:

çok ama çooook tebrik ederim...%1,22 ortalama olarak
gayet iyi
hem de bayrama rağmen

Gunaydin kizlar
bayramdan once 63.9
Bayramda 65.9
Suan 64.00
+100 gr
Bayramda ipin ucunu kaçırdım arayi kapatamiycam sandim ama 1.900 kg lik açığı zorda olsa kapadim o yüzden suan +100 gr gözüme cok gelmiyo
seninle aynı durumdayım
bayramda 1.8 kilo almışım. ancak onları verebildim son 5 günde
haftaya toparlayacağız ona göre

kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim tartı pek iyi değil yine bi düzen kuramadım bu gün yarın diye diye yazda bitecek sanırım ....
dün yürüyüşe başladım akşam parkta inşallah devam ederim... düzen kuramayınca pek gelmiyorum buralara...

Buraya gel canım düzen kurmanada yardimci olur bence. Ne kadar uzak kalsak o kadar kaçamak oluyor

seninle aynı durumdayım
bayramda 1.8 kilo almışım. ancak onları verebildim son 5 günde
haftaya toparlayacağız ona göre
Aynen aynen canim ahh bayramda almamis olsaydik ne güzel su 5 gunde 1 bucuk kilodan fazla vericekmisiz ama ahh tatlılar dolmalar..

çok ama çooook tebrik ederim...%1,22 ortalama olarak
gayet iyi
hem de bayrama rağmen
Teşekkür ederim canımm bende almıştım bayramda ama çok şükür vermeyi başardım aslında bu hafta 95.7 olmayı hedeflemiştim ama 400 gr kalmış hedefime artık birşey olmaz bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…