22.06.2018/ Cuma
12:30 = Bitki Çayı
13:30 = 1 kase mercimek çorbası
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
15:30 = 1 yeşil elma
18:15 = 1 kase mercimek çorbası
1 kk peynir
Ilerleyen saatlerde meyve yerim
3 lt suLAydLiNe
@Birprensess ,solmez , cankizzzz sizleri tebrik ederim kilo verdiğiniz için. @burcugncy almadığın için seni de tebrik ederim. @umudum2 canım seni de mezuniyetin ve verdiğin kilolar için ayrıca ve kocaman tebrik ediyorum veeeee seni yamacıma bekliyorum. @zerra ve @Nurdan1616 unuttu bizi ama sen unutma çünkü unutunca geri geliyor kilolar
Bugünkü menüm
Sabah 9da
2dilim ekmek
2dilim peynir
4zeytin
Salatalık domates
Kahve
Öğlen 12.30
4yk bulgur pilavı
1kase et yemeği
Yoğurt
Akşam 17 de
4yk bulgur
1kase et yemeği
Yoğurt
2litre su
1saat yürüyüs
Buraya kadar herşey iyiyken
10tane şeker yedim kendime engel olamadım
Reglim gelicek ondan böyle oldu galiba
LAydLiNe
Afiyet olsun canımm şekerleri söylememe gerek yok kendin biliyorsun zaten daha dikkatli olacağımıza inanıyorum
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canimm
Afiyet olsun canım. Regl döneminde hepimiz yapıyoruz biraz kaçamak ama bu kadarla kalsın inşallah devamı olmasin
Kızlar haftaya cuma için hedeflediğiniz kilo hedeflerinizi yazar mısınız liste hazırlayacağım ve cuma günü hep beraber bakacağız kim hedefine ulaşmış kim ulaşmamış. Hedefine ulaşanları hep beraber tebrik ederiz motivasyon olur. Hem de hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için daha çok gayret ederiz. Benim hedeflediğim kg bu hafta 94.9 olsun yani 1.200 kg hepinizden cevap bekliyorum bugün
cankizzzz polokey2244 B burcugncy @Kriziantemcicegi merryangel solmez latiska
Ben hedefim 90 biraz yüksek bi hedef oldu ama olsun. Onun için cabalayacagimKızlar haftaya cuma için hedeflediğiniz kilo hedeflerinizi yazar mısınız liste hazırlayacağım ve cuma günü hep beraber bakacağız kim hedefine ulaşmış kim ulaşmamış. Hedefine ulaşanları hep beraber tebrik ederiz motivasyon olur. Hem de hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için daha çok gayret ederiz. Benim hedeflediğim kg bu hafta 94.9 olsun yani 1.200 kg hepinizden cevap bekliyorum bugün
Bugün ki menum
Kahvaltı 08:00
1 dilim peynir
1,5 dilim ekmek
10 fındık
1 bardak süt
Maydonoz,dereotu
Öğle 12:00
Yarım tavuk göğsü haşlanmış
1,5 dilim ekmek
Maydonoz,dereotu
Ara 15:00
1 fincan dibek kahvesi şekersiz (arkadaşıma ugradim)
Ara 15:30
3 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt
Akşam 19:00
6 kaşık yeşil mercimek
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ara 22:00
1 çay bardağı yoğurt
3,5 lt su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe
Ben hedefim 90 biraz yüksek bi hedef oldu ama olsun. Onun için cabalayacagim
Ben yapabileceğine inanıyorum canımBen hedefim 90 biraz yüksek bi hedef oldu ama olsun. Onun için cabalayacagim
Kızlar ben regl olacağım zmn hiç bukadar karnım şişmezdi 3gündür karnım çok sis ya
Neyaparsam iner bu şişlik
Sen iyi veriyorsun cnm bence yapabilirsin
Ben yapabileceğine inanıyorum canım
Hedefini bekliyorum canımSen iyi veriyorsun cnm bence yapabilirsin
Kızlar haftaya cuma için hedeflediğiniz kilo hedeflerinizi yazar mısınız liste hazırlayacağım ve cuma günü hep beraber bakacağız kim hedefine ulaşmış kim ulaşmamış. Hedefine ulaşanları hep beraber tebrik ederiz motivasyon olur. Hem de hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için daha çok gayret ederiz. Benim hedeflediğim kg bu hafta 94.9 olsun yani 1.200 kg hepinizden cevap bekliyorum bugün
Hedefini bekliyorum canım
Adet olunca iner zaten ama kiraz sapı suyu icebilirsin . Adet ağrılarina da iyi geliyormuş zaten
Inşallah canım
Inşallah canım
Şimdi gördüm canım ben inanıyorum verirsinBugün 85.700
Haftaya 84.500 olmak istiyorum ins
Vereceğine inanıyorum canımm72.5 canım
Şimdi gördüm canım ben inanıyorum verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?