Aynen canım çok iyi oldu şükürBilgisayardan kk girebiliyor olman harika canım. Hayırlı olsun o zaman yeni yerin
Öncelikle yeni yerin hayırlı uğurlu olsun bol bol uğur getirsin sana ve ailene inşallahBen bu gün o kadar az içebildim ki kurudum resmen susuzluktan. Akşama telafi edeceğim inşallah.
Canım ikisinden de alabilirsin ama fırından aldığında dilim büyüklüğünü sen ayarla. Çünkü fırından alınan ekmeğin dilim boyutu daha büyük oluyor. O yüzden ölçüyü kendin ayarlaman lazım.
Şimdilik geçici olarak bir yere verdiler. Geçici dediler ama sanırım kalırım burada. Hayırlısı bakalım. Çalıştığım bilgisayarda hem internet var hem de kk ya girebiliyorum. Bu güzel haber
Harika canım maşallah 41 kere
Canım sen de farkındasın artık kendini toparlaman lazım. Hadi ilk hedefimiz 7 li rakamlar olsun. Az da olsa ver ama kilo alma. Sonra toparlayamıyorsun. Baksanasolmez daha dün geldi neredeyse yetişecek sana.
solmez anlatmış canım sana maşallah çok güzel takip etmiş. Cuma yarışmaları sonuç topiğin de görebilirsin sonuçları.
Süpersin kesin alırsın güzel bir sonuç.
Aynen canım toparlanmamız lazım. Eskiden sürekli gelebiliyordum toparlıyordum takımı bir şekilde. Şimdi zor oluyor ama düzenimi oturtunca daha güzel olacak her şey. Kalan sağlar bizimdir
Aynen canım bi ucunu kaçırınca gidiyor.bak ben kardeşime gittiğim hafta bi günden bişey olamaz dedim kaçırdım sonra iki hafta hep kaçamak toparlayamadım iki hafta boşa geçti benim ozamanlar dikkat etmek lazım gerçekten.
Bende yarım saat yürüyüşümü yaptım geldim kızlar valla mezuniyetin verdiği rahatlıkla kaçırıyor insan sıkı tutmak lazım bakalım cumaya ne çıkacak kilom şimdiden meraktayim
Kızlar kızlar su içmeyi unutmayınnn diyene bak bu saate kadar daha 1.5 lt içebildi
Aynen kimseler yok akşam menü yazıp kayboluyorlar zorunlu olmasa onuda yazmayacaklar motivasyonsuz hiçbirşey olmuyor gerçektensolmez
Evet canım banada burası çok iyi geliyorHaklısın cnm ama ben bundan sonra hep burdayım burası sizler cook iyi geliyorsunuz bana
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
Domates
Kahve
Öğlen 12.30
2tane peynirli domatesli tost
Kahve
Akşam 16
1dilim ekmek
1kase nohut
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Afiyet olsun canım
Öncelikle yeni yerin hayırlı uğurlu olsun bol bol uğur getirsin sana ve ailene inşallahEkmek dilimine gelince onu ortadan ikiye ayiricam 2 dilim olacak ama bugün daha yapmadım. Birde ya benim midem mi küçüldü acaba dün akşam da böyle oldu. Öğle yemeği 2 de yedim normal zamanlarima göre çok yemedim aslında ama midem çok rahatsız oldu Bünye alıştı heralde az yemeye böyle yiyince kötü oldum karnim şişti acıyor resmen midem
Bugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
Domates
Kahve
Öğlen 12.30
2tane peynirli domatesli tost
Kahve
Akşam 16
1dilim ekmek
1kase nohut
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Tebrikler canım. Cumaya daha da inersin ohh süper olur.Pazartesi kilo bildirimi
Cuma:92.1
Bugun:91.5
Hayırlı olsun kaptanım. Ben bu ara ev toplama telaşındayım. O nedenle çok uğrayamıyorum. Ama her iş arasında burdayım :)Şimdilik geçici olarak bir yere verdiler. Geçici dediler ama sanırım kalırım burada. Hayırlısı bakalım. Çalıştığım bilgisayarda hem internet var hem de kk ya girebiliyorum. Bu güzel haber
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
25.06.2018/Pazartesi
09:10 = 1.5 kk peynir
1 Küçük domates
Yarım salatalık
2 dilim tam buğday ekmeğinden sandiviç yaptım.
14:00 = Karışık omlet (mantar,biber,sucuk,2 yumurta)
1.5 kk peynir
1.5 dilim tam buğday ekmeği
19:00 = 2 kase Domates çorbası
2 lt suLAydLiNe
Afiyet olsun canım. Ekmek biraz fazla olmuş sanki gün boyunca.25.06.2018/Pazartesi
09:10 = 1.5 kk peynir
1 Küçük domates
Yarım salatalık
2 dilim tam buğday ekmeğinden sandiviç yaptım.
14:00 = Karışık omlet (mantar,biber,sucuk,2 yumurta)
1.5 kk peynir
19:00 = 2 kase Domates çorbası
2 lt suLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?