Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi
Cuma 85.700
Bugün 86.400
Offf dikkat etmiyorum hep aynı rakamlarda dolaşıyorum
Bundan sonra kaçamak yapmicam bune ya sinirlerim bozuldu ama suçluyum tutamıyorum boğazımı

Cuma ta kadar eksileri görürsün canım. Evet artık kaçamak yapmak yok

LAydLiNe bu hafta 2 haftanın toplanıp ortalaması alınacaktı tüm gruplarla birinci hangi grup oldu ve kişi olarak paylaşıldı mi ben göremedim de

Birinci 7. Takım oldu sonuncu 1. Takım oldu bildirim yapmadiklari için. Biz sondan 3. Olduk. Çoğu takım nota aldı. Bayramda çoğunluk kaçırmış bizim gibi. Kişisel birinciyi hatırlamıyorum. Cuma yarışması sonuç açıklama postu var ordan bakabilirsin canim.

Maşallah canım cumaya inşallah hedefine ulaşmış olacaksın ben yine tartılmayı unuttum tartimi kaldirdim gozumun onunden o yuzden unutuyorum

Inşallah canım

Herkese Günaydın
Bu hafta bol kilo verelim kızlar

Gunaydin canım veririz inşallah

Tmm cnm dikkat edelim ztn dikkat edince gidiyor hemen önemli olan boğazımı tutmam
Evet kendimizi tutunca çok güzel veriyoruz aslında inşallah güzel sonuçlar alacağız
Hımm anladım canım sağol

Inş cnm ya
Böyle nereye kadar gidicek bi yap bi yapma
Aynı kiloda kaldım

Inş cnm kaçamak oldumu valla kilolar yerinde sayıyor
Negüzel kilo veriyordum bi bozdum haftalardır hiç gitmiyor kilo da aldım
Birazcık kilo verirsem yine morelim düzelir güzelce devam edebilirim
Aynen canım bi ucunu kaçırınca gidiyor.bak ben kardeşime gittiğim hafta bi günden bişey olamaz dedim kaçırdım sonra iki hafta hep kaçamak toparlayamadım iki hafta boşa geçti benim ozamanlar dikkat etmek lazım gerçekten.

Amin bizim için çok güzel bir dua olsa gerek.iyiki varsın kaptanım. Ve iyiki varsınız arkadaşlar....ama katilim eskisi gibi değil sanırım çok az menü ve paylaşım var bu grup için çok iyi olmasa gerek toparlanalim kızlar...

Ben bu hafta hergün mutlaka spor yapicam
Akşam yemeğini erken yicem
Kaçamak yapmicam
Ozm cumaya kesin iyi sonuç alırım

Kesinlikle sonuc alırsın canım

Ben de akşam karbo almayacağım
Hergün en az 40 dk yürüyüş
Dukan express yapacağım yine

Kim Tutar Bizi beeee

Yürü beee kimse tutamaz supersin

Ay bende kaçamak sıfır olacak inşallah

Inşallahcanım

Inş cnm kaçamak oldumu valla kilolar yerinde sayıyor
Negüzel kilo veriyordum bi bozdum haftalardır hiç gitmiyor kilo da aldım
Birazcık kilo verirsem yine morelim düzelir güzelce devam edebilirim

Bu hafta vereceksin inşallah canim

Haklısın canım bence de toparlanmaliyiz.
Hadi kızlar daha sık gelin
Hani bayramdan sonra günlük spor yapacaktik hep birlikte???

Canım ikisinden de alabilirsin ama fırından aldığında dilim büyüklüğünü sen ayarla. Çünkü fırından alınan ekmeğin dilim boyutu daha büyük oluyor. O yüzden ölçüyü kendin ayarlaman lazım.

Günaydın kızlar
Kaptan bugün ugrayamayabilir merak etmeyin. Hastane de telefon pek cekmiyormus.
Şimdilik geçici olarak bir yere verdiler. Geçici dediler ama sanırım kalırım burada. Hayırlısı bakalım. Çalıştığım bilgisayarda hem internet var hem de kk ya girebiliyorum. Bu güzel haber

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma:92.1
Bugun:91.5
Harika canım maşallah 41 kere

Kilo bildirimi
Cuma 85.700
Bugün 86.400
Offf dikkat etmiyorum hep aynı rakamlarda dolaşıyorum
Bundan sonra kaçamak yapmicam bune ya sinirlerim bozuldu ama suçluyum tutamıyorum boğazımı
Canım sen de farkındasın artık kendini toparlaman lazım. Hadi ilk hedefimiz 7 li rakamlar olsun. Az da olsa ver ama kilo alma. Sonra toparlayamıyorsun. Baksana solmez daha dün geldi neredeyse yetişecek sana.

LAydLiNe bu hafta 2 haftanın toplanıp ortalaması alınacaktı tüm gruplarla birinci hangi grup oldu ve kişi olarak paylaşıldı mi ben göremedim de
solmez anlatmış canım sana maşallah çok güzel takip etmiş. Cuma yarışmaları sonuç topiğin de görebilirsin sonuçları.

Ben bu hafta hergün mutlaka spor yapicam
Akşam yemeğini erken yicem
Kaçamak yapmicam
Ozm cumaya kesin iyi sonuç alırım
Süpersin kesin alırsın güzel bir sonuç.

Aynen canım toparlanmamız lazım. Eskiden sürekli gelebiliyordum toparlıyordum takımı bir şekilde. Şimdi zor oluyor ama düzenimi oturtunca daha güzel olacak her şey. Kalan sağlar bizimdir

Bilgisayardan kk girebiliyor olman harika canım. Hayırlı olsun o zaman yeni yerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…