Kilo bildirimi
Cuma 85.700
Bugün 86.400
Offf dikkat etmiyorum hep aynı rakamlarda dolaşıyorum
Bundan sonra kaçamak yapmicam bune ya sinirlerim bozuldu ama suçluyum tutamıyorum boğazımı
LAydLiNe bu hafta 2 haftanın toplanıp ortalaması alınacaktı tüm gruplarla birinci hangi grup oldu ve kişi olarak paylaşıldı mi ben göremedim de
Maşallah canım cumaya inşallah hedefine ulaşmış olacaksın ben yine tartılmayı unuttum tartimi kaldirdim gozumun onunden o yuzden unutuyorum
Herkese Günaydın
Bu hafta bol kilo verelim kızlar
Evet kendimizi tutunca çok güzel veriyoruz aslında inşallah güzel sonuçlar alacağızTmm cnm dikkat edelim ztn dikkat edince gidiyor hemen önemli olan boğazımı tutmam
Hımm anladım canım sağolCuma ta kadar eksileri görürsün canım. Evet artık kaçamak yapmak yok
Birinci 7. Takım oldu sonuncu 1. Takım oldu bildirim yapmadiklari için. Biz sondan 3. Olduk. Çoğu takım nota aldı. Bayramda çoğunluk kaçırmış bizim gibi. Kişisel birinciyi hatırlamıyorum. Cuma yarışması sonuç açıklama postu var ordan bakabilirsin canim.
Inşallah canım
Gunaydin canım veririz inşallah
Cuma ta kadar eksileri görürsün canım. Evet artık kaçamak yapmak yok
Birinci 7. Takım oldu sonuncu 1. Takım oldu bildirim yapmadiklari için. Biz sondan 3. Olduk. Çoğu takım nota aldı. Bayramda çoğunluk kaçırmış bizim gibi. Kişisel birinciyi hatırlamıyorum. Cuma yarışması sonuç açıklama postu var ordan bakabilirsin canim.
Inşallah canım
Gunaydin canım veririz inşallah
Evet kendimizi tutunca çok güzel veriyoruz aslında inşallah güzel sonuçlar alacağız
Hımm anladım canım sağol
Ben bu hafta hergün mutlaka spor yapicam
Akşam yemeğini erken yicem
Kaçamak yapmicam
Ozm cumaya kesin iyi sonuç alırım
Ben de akşam karbo almayacağım
Hergün en az 40 dk yürüyüş
Dukan express yapacağım yine
Kim Tutar Bizi beeee
Ay bende kaçamak sıfır olacak inşallahBen bu hafta hergün mutlaka spor yapicam
Kaçamak yapmicam
Ay bende kaçamak sıfır olacak inşallah
Inşallah canımInş cnm kaçamak oldumu valla kilolar yerinde sayıyor
Negüzel kilo veriyordum bi bozdum haftalardır hiç gitmiyor kilo da aldım
Birazcık kilo verirsem yine morelim düzelir güzelce devam edebilirim
Aynen canım bi ucunu kaçırınca gidiyor.bak ben kardeşime gittiğim hafta bi günden bişey olamaz dedim kaçırdım sonra iki hafta hep kaçamak toparlayamadım iki hafta boşa geçti benim ozamanlar dikkat etmek lazım gerçekten.Inş cnm kaçamak oldumu valla kilolar yerinde sayıyor
Amin bizim için çok güzel bir dua olsa gerek.iyiki varsın kaptanım. Ve iyiki varsınız arkadaşlar....ama katilim eskisi gibi değil sanırım çok az menü ve paylaşım var bu grup için çok iyi olmasa gerek toparlanalim kızlar...Bu vesileyle tekrar tebrik ederim canım mezuniyetini. Ne güzel anlatmışsın serüvenini. Ben de seninle ilgili düşüncelerimi paylaşmak isterim. İlk geldiğimde anlaşamayacağımızı düşünmüştüm çünkü yazdıklarımı farklı anlıyordun ve bu yüzden de sana karşı bir mesafem vardı. Bunu da fark ettiğini düşünüyorum. Ben geldiğimde de zaten eski grupla olan diyalogunda çok iyi değildi çünkü sana karşı genelde sert tavırları vardı sanırım yani tam aralarda bir yerlerdeydin. Menülerin kötüydü. Sonradan yavaş yavaş düzeldi menülerin ve uyarılarımı dikkate alıp daha güzel sonuçlar görmeye başladın. Dikkate aldığın bu uyarılarda sana tartıda çok güzel sonuçlar gösterdi. Birlikte başardık ana en çok da sen başardın çünkü ben ne kadar uyarırsam uyarayım sen uygulamasaydın buniş olmazdı. Bu çok büyük bir başarı ve kendinle gurur duymalısın çünkü herkes başaramıyor. Tekrar azmin ve karanlığın saysesinde kazandığın bu güzel başarını kutluyorum. Allah sana bir daha fazla kilo yüzü göstermesin inşallah
Ben bu hafta hergün mutlaka spor yapicam
Kaçamak yapmicam
Ben de akşam karbo almayacağım
Hergün en az 40 dk yürüyüş
Dukan express yapacağım yine
Kim Tutar Bizi beeee
Ay bende kaçamak sıfır olacak inşallah
Inş cnm kaçamak oldumu valla kilolar yerinde sayıyor
Amin bizim için çok güzel bir dua olsa gerek.iyiki varsın kaptanım. Ve iyiki varsınız arkadaşlar....ama katilim eskisi gibi değil sanırım çok az menü ve paylaşım var bu grup için çok iyi olmasa gerek toparlanalim kızlar...
Canım ikisinden de alabilirsin ama fırından aldığında dilim büyüklüğünü sen ayarla. Çünkü fırından alınan ekmeğin dilim boyutu daha büyük oluyor. O yüzden ölçüyü kendin ayarlaman lazım.Dikkat edeceğim kaptan birde birşey soracağım. Ben buğday ya da çavdar ekmeğini marketten alıyordum ince dilim minik minik oluyordu. Dün fırından aldım tam buğday ekmeği ve yuvarlak onu kestiler dilim dilim fakat yinede sormak istedim ikisi aynı boyutta değil çünkü yanlış ya da fazla yememek için ne yapacağım nerden almalıyım ekmeği
Şimdilik geçici olarak bir yere verdiler. Geçici dediler ama sanırım kalırım burada. Hayırlısı bakalım. Çalıştığım bilgisayarda hem internet var hem de kk ya girebiliyorum. Bu güzel haberGünaydın kızlar
Kaptan bugün ugrayamayabilir merak etmeyin. Hastane de telefon pek cekmiyormus.
Harika canım maşallah 41 kerePazartesi kilo bildirimi
Cuma:92.1
Bugun:91.5
Canım sen de farkındasın artık kendini toparlaman lazım. Hadi ilk hedefimiz 7 li rakamlar olsun. Az da olsa ver ama kilo alma. Sonra toparlayamıyorsun. BaksanaKilo bildirimi
Cuma 85.700
Bugün 86.400
Offf dikkat etmiyorum hep aynı rakamlarda dolaşıyorum
Bundan sonra kaçamak yapmicam bune ya sinirlerim bozuldu ama suçluyum tutamıyorum boğazımı
LAydLiNe bu hafta 2 haftanın toplanıp ortalaması alınacaktı tüm gruplarla birinci hangi grup oldu ve kişi olarak paylaşıldı mi ben göremedim de
Süpersin kesin alırsın güzel bir sonuç.Ben bu hafta hergün mutlaka spor yapicam
Kaçamak yapmicam
Aynen canım toparlanmamız lazım. Eskiden sürekli gelebiliyordum toparlıyordum takımı bir şekilde. Şimdi zor oluyor ama düzenimi oturtunca daha güzel olacak her şey. Kalan sağlar bizimdirAmin bizim için çok güzel bir dua olsa gerek.iyiki varsın kaptanım. Ve iyiki varsınız arkadaşlar....ama katilim eskisi gibi değil sanırım çok az menü ve paylaşım var bu grup için çok iyi olmasa gerek toparlanalim kızlar...
Kızlar kızlar su içmeyi unutmayınnn diyene bak bu saate kadar daha 1.5 lt içebildi
Kızlar kızlar su içmeyi unutmayınnn diyene bak bu saate kadar daha 1.5 lt içebildi
Canım ikisinden de alabilirsin ama fırından aldığında dilim büyüklüğünü sen ayarla. Çünkü fırından alınan ekmeğin dilim boyutu daha büyük oluyor. O yüzden ölçüyü kendin ayarlaman lazım.
Şimdilik geçici olarak bir yere verdiler. Geçici dediler ama sanırım kalırım burada. Hayırlısı bakalım. Çalıştığım bilgisayarda hem internet var hem de kk ya girebiliyorum. Bu güzel haber
Harika canım maşallah 41 kere
Canım sen de farkındasın artık kendini toparlaman lazım. Hadi ilk hedefimiz 7 li rakamlar olsun. Az da olsa ver ama kilo alma. Sonra toparlayamıyorsun. Baksanasolmez daha dün geldi neredeyse yetişecek sana.
solmez anlatmış canım sana maşallah çok güzel takip etmiş. Cuma yarışmaları sonuç topiğin de görebilirsin sonuçları.
Süpersin kesin alırsın güzel bir sonuç.
Aynen canım toparlanmamız lazım. Eskiden sürekli gelebiliyordum toparlıyordum takımı bir şekilde. Şimdi zor oluyor ama düzenimi oturtunca daha güzel olacak her şey. Kalan sağlar bizimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?