Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm
Cook iyi menün

Tebrikler canım. Cumaya daha da inersin ohh süper olur.

Hayırlı olsun kaptanım. Ben bu ara ev toplama telaşındayım. O nedenle çok uğrayamıyorum. Ama her iş arasında burdayım :)

Inşallah canım

Afiyet olsun canım

Afiyetolsun canım güzel menün

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:15
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
10 fındık
1 bardak süt
Maydonoz,dereotu

Öğle 13:15
100 gr tavuk döner(yürüyüş den gec döndüm bişeyler pisirsem geç olacaktı döner aliverdim)
1,5 dilim ekmek
Maydonoz,dereotu

Ara 16:30
3 kayısı
4 kaşık yoğurt

19:00
Çingene kebabi 8 kaşık(közlenmiş patlıcan,soğan ,domates)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

22:00
1 çay bardağı yoğurt

3,5 lt su
1+1 saat tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun cnm

25 haziran pzt menü

9.30
Sahanda Yumurta
1 dilim dukan ekmek

12.30
1 kk lor
10 siyah zeytin
Söğüş Domates. Salatalık Acı Biber

15.00
1 şeftali

19.40
1 parça tavuk pirzola
Yoğurtlu kabak
2 dilim karpuz

Su 1.5 L
Yürüyüş Yapamadım Çünkü misafirim geldi

Kolay gelsin canim cabicak yerlesirsin inşallah

Bugun ki menüm
08:00
2 dilim sucuk

15:00
1 yumurta sarısı

19.00
Yumurtalı kıymalı menemen
3 dilim ekmek

21:00
Maalesef dondurma

Spor
1 saat hoca eşliğinde karışık hareketler
Su 2.5 lt

Afiyet olsun canım dondurma olmasa iyiymiş. Bi de çok az yemişsin

Afiyet olsun canım

Aynen canım bir süre sonra mide çuval olmadığını anlıyor ve küçülüyor. Ama yine de senin kilona göre doyurucu yemen lazım. Belki yediğin bir şey dokunmuştur.

Evet cnm ama ins bundan sonra bozmicam
Ben aslında bozdugumda birdaha geri gelmezdim
Farkındayım bu kez bende çok istiyorum kilo vermek
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hatta ne zaman canın isterse o zaman yaz. Seni kaybetmek istemiyorum. Çok yol katettin bırakırsan eğer daha fazlasını alırsın.

Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama hem 3 öğün hem de saatlerin harika. Sporuna bayıldım. Maşallah

Tebrikler canım. Cumaya daha da inersin ohh süper olur.

Hayırlı olsun kaptanım. Ben bu ara ev toplama telaşındayım. O nedenle çok uğrayamıyorum. Ama her iş arasında burdayım :)
Tamamdır canım yerleş sen güzelce ama menülerine dikkat et. Böyle dönemlerde kaçar ister istemez. Ama eğer kaçırmazsan çok güzel kilolar verebilirsin. Allah kolaylık versin.

Bu aralar sanki öğünlerini geçiştiriyormuşsun gibi geliyor canım. Yediklerin gayet güzel afiyet olsun

Maşallah kaçamaksız çok güzel bir menü afiyet olsun canım

Bu gün bütün menüler çok güzel maşallah

Ne güzel canım inşallah en kısa zamanda dönersin aramıza

Bugun ki menüm
08:00
2 dilim sucuk

15:00
1 yumurta sarısı

19.00
Yumurtalı kıymalı menemen
3 dilim ekmek

21:00
Maalesef dondurma

Spor
1 saat hoca eşliğinde karışık hareketler
Su 2.5 lt
Düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Bir de paylaşımların iyice düştü. Bu da motivasyonunu kaybetmeni sağlar. Seni daha sık bekliyorum artık. Hadi biraz silkelen kendine gel. Bitirelim başladığımız işi.

Aman allahım ne harika bir menü. Sadece akşam saatin biraz geç ve suyun çok az. Yarın daha güzel olacağını düşünüyorum.

Ben de su içemedim bugün
Vakit olmadı desem inanır mısın
Mazeret yok mazeret

Birprensess canim merak etmissin beni tesekkur ederim ben baya yogunum bu ara is yerimde ve ailevi de skntilarim var pek gelemiyorum. Ama diyete devam ediyorum.biraz gidio ama.gidio
Benim neden haberim yok

Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları

Güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah

Dün bildirim yapmayı unutmuşum. Geçen hafta tartıda çok güzel bir rakam görünce ben yine şımardım ve iki akşamdır kaçırıyorum. Ona rağmen bu sabah tartıda 63.4 ü gördüm. Şımarmanın bana maliyeti kötü oluyor. Cuma günü 63.7 ydim. Ama tartıda cumartesi günü 62.6 yı görmüştüm. Benim bu işe bir çare bulmam lazım. Çünkü ne zaman iyi kilo verecek olsam şımarıyorum. Bir de sabah çok güzel gidiyor öğle çok güzel gidiyor akşam eve gidince içimden canavar çıkıyor resmen. Bu akşam menü yazmazsam beni dövün tamam mı?

Günaydın kızlar hepinize. Geçmiş mesajları ve cevaplarinizi okudum alintilayamadim

B burcugncy canım seni merak ettim evet mesajlardan görmüşsündür hepimiz grupça cuma hedefi koyduk ve liste yaptık fakat sen henüz bildirim yapmadın hedefinle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…