Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu vesileyle tekrar tebrik ederim canım mezuniyetini. Ne güzel anlatmışsın serüvenini. Ben de seninle ilgili düşüncelerimi paylaşmak isterim. İlk geldiğimde anlaşamayacağımızı düşünmüştüm çünkü yazdıklarımı farklı anlıyordun ve bu yüzden de sana karşı bir mesafem vardı. Bunu da fark ettiğini düşünüyorum. Ben geldiğimde de zaten eski grupla olan diyalogunda çok iyi değildi çünkü sana karşı genelde sert tavırları vardı sanırım yani tam aralarda bir yerlerdeydin. Menülerin kötüydü. Sonradan yavaş yavaş düzeldi menülerin ve uyarılarımı dikkate alıp daha güzel sonuçlar görmeye başladın. Dikkate aldığın bu uyarılarda sana tartıda çok güzel sonuçlar gösterdi. Birlikte başardık ana en çok da sen başardın çünkü ben ne kadar uyarırsam uyarayım sen uygulamasaydın buniş olmazdı. Bu çok büyük bir başarı ve kendinle gurur duymalısın çünkü herkes başaramıyor. Tekrar azmin ve karanlığın saysesinde kazandığın bu güzel başarını kutluyorum. Allah sana bir daha fazla kilo yüzü göstermesin inşallah

Dikkat edeceğim kaptan birde birşey soracağım. Ben buğday ya da çavdar ekmeğini marketten alıyordum ince dilim minik minik oluyordu. Dün fırından aldım tam buğday ekmeği ve yuvarlak onu kestiler dilim dilim fakat yinede sormak istedim ikisi aynı boyutta değil çünkü yanlış ya da fazla yememek için ne yapacağım nerden almalıyım ekmeği

Ben böyle uzun olan dilimleri 2 ye ya da 3 e boluyorum canım. El ayasi ölçü olarak kullanılıyor diye biliyorum. Bu şekilde bölerek yiyebilirsin

Evet cnm coook fazla oldu
Ölüyorum heryerim ağrıyor

Cnm çok güzel yazmissin tekrardan tebrik ederim
Kendinle gurur duy başardın bitti gitti kilolar
Bizleri bırakma gell yinede

Kilo bildirimi
Cuma 85.700
Bugün 86.400
Offf dikkat etmiyorum hep aynı rakamlarda dolaşıyorum
Bundan sonra kaçamak yapmicam bune ya sinirlerim bozuldu ama suçluyum tutamıyorum boğazımı
Canım daha haftanın bitmesine çok var bende biraz kaçırdım galiba ama lütfen ikimizde dikkat edelim bu hafta hedeflerimize ulaşalım yoksa grubuda etkiliyoruz alınan kilolarla yapabiliriz sabır

[QUOTE="LAydLiNe, post: 56453019, member: ]

Akşam yediklerine bir dur demen lazım ne dersin akşam belli bir saatten sonra hiç bir şey yemeyelim. İddiaya girelim ikimiz yiyen kaybetsin[/QUOTE]

Tamam Bu Hafta Yemekten Sonra Hiçbirşey Yemeyeceğim. Zaten Yemeği ee erken yiyemiyorum... dün seçim sonuçlarını izlerken götürmüşüm kuruyemişi...

Canım daha haftanın bitmesine çok var bende biraz kaçırdım galiba ama lütfen ikimizde dikkat edelim bu hafta hedeflerimize ulaşalım yoksa grubuda etkiliyoruz alınan kilolarla yapabiliriz sabır

Tmm cnm dikkat edelim ztn dikkat edince gidiyor hemen önemli olan boğazımı tutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…