Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tmm cnm
Ozm kaçamak yapmadan sana yazarım bundan sonra ayy iyiki varsın cnm tşk ederim

Sorun bende de akşam sabah öğlen tutuyorum akşam olunca bozuyorum bundan sonra bozmicam tabi
Sende dikkat et cnm geri kilo mu almak istiyorsun
Tmm akşam yazmazsan menünü

Yeni Düzen Kurmak Zor İş... hele rusya gibi havası kültürü çok farklı bir ülkede. Kolay Gelsin.
Ama Evi yerleştirip düzeni kuracağım derken yemeye fırsat bulamazsın bu da işin artısı olsun

merhaba kızlar kayıp ada geldiiiiii ))
akşamları 1 saat basketbol oynamaya başladım çok iyi geldi her yerim ağrıyor yüzümde pancar gibi oluyor ama olsun ))
artık evdede 1 saat yürüyüşlere başlıyacam )
yaz ayında ben çok diyet yapamıyorum dondurmaya hayır diyemiyorum kış meyvesi hiç yemem aklıma gelmez ama yaz meyvelerini çok severim üzüm , kiraz , kavun bu üçünü çok seviyorum.... çook yemek yiyemesemde meyve yiyorum açıkcası.....

Hosgeldinn cnm

işte bende öyleyim kaptanım sabah öğle çook iyi ama akşam içimden canavar çıkıyor saat 16.00 dan sonra işler değişiyor ... şimdi saat 18.00 gibi basketbol oynamaya gidiyorum... gelince su dondurma sonra yatış )

LAydLiNe canım , tartımın pili bitmiş eşime dedim alacak dahaaaaaaaaa muhtemel hafta sonuna kalır ...hafta sonu tartılıp bilgi veririm sana...
Hoşgeldin canım. Görmüşsündür belki cuma hedefleri koyduk biz kendimize liste yaptık sonra cuma günleri kimler hedefine ulaşmış diye kontrol etmek için. Seninde tartının pili yokmuş artık cuma gününe kadar alırsın. Cuma günü birdahaki cuma için hedefler koyuyoruz kendimize çünkü. Sende cuma günü kilo bildirimi yapıp birdahaki cuma için hedefini yazarsın listeye ekleriz.

Son düzenleme:
Aklımdasın ne zamandır nerelere kayboldun diye tam yazacaktım neredesin diye kalp kalbe karşıymış sen geldin Daha fazla erteleme artık bir şekilde dön aramıza. Ben ramazanda çok abartmıştım dondurmayı şimdi çok aramıyorum. Ama masum gibi görünse de dondurma oldukça kalorili bir yiyecek. Bence hayır demeyi öğrenmen lazım.
LAydLiNe canım , tartımın pili bitmiş eşime dedim alacak dahaaaaaaaaa muhtemel hafta sonuna kalır ...hafta sonu tartılıp bilgi veririm sana...
Tamam canım bi yüzleş bakalım tartıyla neler olacak.

hoşbulduk canım , canım hafta sonu tartılıp hem kilomu yazarım hemde hedefimi ) teşekkürler

haklısın canım , çokta masum değil dondurma ama işte yazda olunca hayır diyemiyorum.. elimden geldiğince hayır diyecem ))
tokat gibi çarpacak yüzüme tartı bakalım cumartesi alırsak pili pazar sabahı bildirim yaparım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…