25 haziran pzt menü
9.30
Sahanda Yumurta
1 dilim dukan ekmek
12.30
1 kk lor
10 siyah zeytin
Söğüş Domates. Salatalık Acı Biber
15.00
1 şeftali
19.40
1 parça tavuk pirzola
Yoğurtlu kabak
2 dilim karpuz
Su 1.5 L
Yürüyüş Yapamadım Çünkü misafirim geldi
Slm kızlar
Sonunda Rusya ya gelmiş bulunmaktayım
Ama düzenimi kurmak zaman alıcak
Henüz diyet listelerimi uygulamaya başlayamadım tam olarak
Ev taşımıştı eşim her yer her yerde
Düzenimi biraz oturtayım iyi olucak aktiflik için
Herkese iyi geceler
Bugun ki menüm
08:00
2 dilim sucuk
15:00
1 yumurta sarısı
19.00
Yumurtalı kıymalı menemen
3 dilim ekmek
21:00
Maalesef dondurma
Spor
1 saat hoca eşliğinde karışık hareketler
Su 2.5 lt
Aynen canım bir süre sonra mide çuval olmadığını anlıyor ve küçülüyor. Ama yine de senin kilona göre doyurucu yemen lazım. Belki yediğin bir şey dokunmuştur.
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hatta ne zaman canın isterse o zaman yaz. Seni kaybetmek istemiyorum. Çok yol katettin bırakırsan eğer daha fazlasını alırsın.
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama hem 3 öğün hem de saatlerin harika. Sporuna bayıldım. Maşallah
Tamamdır canım yerleş sen güzelce ama menülerine dikkat et. Böyle dönemlerde kaçar ister istemez. Ama eğer kaçırmazsan çok güzel kilolar verebilirsin. Allah kolaylık versin.
Bu aralar sanki öğünlerini geçiştiriyormuşsun gibi geliyor canım. Yediklerin gayet güzel afiyet olsun
Maşallah kaçamaksız çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Bu gün bütün menüler çok güzel maşallah
Ne güzel canım inşallah en kısa zamanda dönersin aramıza
Düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Bir de paylaşımların iyice düştü. Bu da motivasyonunu kaybetmeni sağlar. Seni daha sık bekliyorum artık. Hadi biraz silkelen kendine gel. Bitirelim başladığımız işi.
Aman allahım ne harika bir menü. Sadece akşam saatin biraz geç ve suyun çok az. Yarın daha güzel olacağını düşünüyorum.
Mazeret yok mazeret
Benim neden haberim yok
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Dün bildirim yapmayı unutmuşum. Geçen hafta tartıda çok güzel bir rakam görünce ben yine şımardım ve iki akşamdır kaçırıyorum. Ona rağmen bu sabah tartıda 63.4 ü gördüm. Şımarmanın bana maliyeti kötü oluyor. Cuma günü 63.7 ydim. Ama tartıda cumartesi günü 62.6 yı görmüştüm. Benim bu işe bir çare bulmam lazım. Çünkü ne zaman iyi kilo verecek olsam şımarıyorum. Bir de sabah çok güzel gidiyor öğle çok güzel gidiyor akşam eve gidince içimden canavar çıkıyor resmen.Bu akşam menü yazmazsam beni dövün tamam mı?
Slm kızlar
Sonunda Rusya ya gelmiş bulunmaktayım
Ama düzenimi kurmak zaman alıcak
Henüz diyet listelerimi uygulamaya başlayamadım tam olarak
Ev taşımıştı eşim her yer her yerde
Düzenimi biraz oturtayım iyi olucak aktiflik için
Herkese iyi geceler
sabah koca bir bardak içtim 750 ml..Günaydın kızlaaaar
Bol eksili bir gün olsun
Suyumuzu içmeyi unutmayalım
Nerde hareket orda bereket :) spor da yapalım inşallah
merhaba kızlar kayıp ada geldiiiiii))
akşamları 1 saat basketbol oynamaya başladım çok iyi geldi her yerim ağrıyor yüzümde pancar gibi oluyor ama olsun))
artık evdede 1 saat yürüyüşlere başlıyacam)
yaz ayında ben çok diyet yapamıyorum dondurmaya hayır diyemiyorum kış meyvesi hiç yemem aklıma gelmez ama yaz meyvelerini çok severim üzüm , kiraz , kavun bu üçünü çok seviyorum.... çook yemek yiyemesemde meyve yiyorum açıkcası.....
işte bende öyleyim kaptanım sabah öğle çook iyi ama akşam içimden canavar çıkıyor saat 16.00 dan sonra işler değişiyor ... şimdi saat 18.00 gibi basketbol oynamaya gidiyorum... gelince su dondurma sonra yatışGünaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Dün bildirim yapmayı unutmuşum. Geçen hafta tartıda çok güzel bir rakam görünce ben yine şımardım ve iki akşamdır kaçırıyorum. Ona rağmen bu sabah tartıda 63.4 ü gördüm. Şımarmanın bana maliyeti kötü oluyor. Cuma günü 63.7 ydim. Ama tartıda cumartesi günü 62.6 yı görmüştüm. Benim bu işe bir çare bulmam lazım. Çünkü ne zaman iyi kilo verecek olsam şımarıyorum. Bir de sabah çok güzel gidiyor öğle çok güzel gidiyor akşam eve gidince içimden canavar çıkıyor resmen.Bu akşam menü yazmazsam beni dövün tamam mı?
hoşbulduk canımmmm nasılsın ?
Hoşgeldin canım. Görmüşsündür belki cuma hedefleri koyduk biz kendimize liste yaptık sonra cuma günleri kimler hedefine ulaşmış diye kontrol etmek için. Seninde tartının pili yokmuş artık cuma gününe kadar alırsın. Cuma günü birdahaki cuma için hedefler koyuyoruz kendimize çünkü. Sende cuma günü kilo bildirimi yapıp birdahaki cuma için hedefini yazarsın listeye ekleriz.LAydLiNe canım , tartımın pili bitmiş eşime dedim alacak dahaaaaaaaaa muhtemel hafta sonuna kalır ...hafta sonu tartılıp bilgi veririm sana...
Aklımdasın ne zamandır nerelere kayboldun diye tam yazacaktım neredesin diye kalp kalbe karşıymış sen geldinmerhaba kızlar kayıp ada geldiiiiii))
akşamları 1 saat basketbol oynamaya başladım çok iyi geldi her yerim ağrıyor yüzümde pancar gibi oluyor ama olsun))
artık evdede 1 saat yürüyüşlere başlıyacam)
yaz ayında ben çok diyet yapamıyorum dondurmaya hayır diyemiyorum kış meyvesi hiç yemem aklıma gelmez ama yaz meyvelerini çok severim üzüm , kiraz , kavun bu üçünü çok seviyorum.... çook yemek yiyemesemde meyve yiyorum açıkcası.....
Tamam canım bi yüzleş bakalım tartıyla neler olacak.LAydLiNe canım , tartımın pili bitmiş eşime dedim alacak dahaaaaaaaaa muhtemel hafta sonuna kalır ...hafta sonu tartılıp bilgi veririm sana...
iyiyim çok şükür canım ,kilo veremedim kız kesin almışımdırIyiyim cnm seni sormalı kaç kilo verdin
hoşbulduk canım , canım hafta sonu tartılıp hem kilomu yazarım hemde hedefimiHoşgeldin canım. Görmüşsündür belki cuma hedefleri koyduk biz kendimize liste yaptık sonra cuma günleri kimler hedefine ulaşmış diye kontrol etmek için. Seninde tartının pili yokmuş artık cuma gününe kadar alırsın. Cuma günü birdahaki cuma için hedefler koyuyoruz kendimize çünkü. Sende cuma günü kilo bildirimi yapıp birdahaki cuma için hedefini yazarsın listeye ekleriz.
haklısın canım , çokta masum değil dondurma ama işte yazda olunca hayır diyemiyorum.. elimden geldiğince hayır diyecemAklımdasın ne zamandır nerelere kayboldun diye tam yazacaktım neredesin diye kalp kalbe karşıymış sen geldinDaha fazla erteleme artık bir şekilde dön aramıza. Ben ramazanda çok abartmıştım dondurmayı şimdi çok aramıyorum. Ama masum gibi görünse de dondurma oldukça kalorili bir yiyecek. Bence hayır demeyi öğrenmen lazım.
Tamam canım bi yüzleş bakalım tartıyla neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?