Yok canım okulda yiyor evde atıştırmalık veriyorum önceden yaptığım kek ya da poğaça geç kaldığında o da :)) daha doğrusu geç kaldığımız daCanım küçük çocuğuna normal kahvaltı hazirliyorsan eğer onunla beraber kendinide araya sıkıştırabilirsin canım biz seninle neredeyse aynı gün başladık sen benden 1 gün sonra başladın galiba. Istersek yapabiliriz herşey bizim elimizde
Zumbacilar napiyonuz? Ilk kez yapan varmi duygulari aliyiimben zumbayla basladim simdi horona dogru gidiyorum
Kahvaltı sabah 9
Omlet
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
İki dilim domates
5 yeşil zeytin
Çay
Öğlen
Adana ( ultra duzeyde pişmanım)
Akşam 16 30
Danone activia
Bugün başka bir şey yemeyecehim,hiç az değilim öğlen yediğim de çok zorladı.
Şu 1.5 litre oldu 1 litre daha içerim
Aksilik olmazsa zumba yapaxahim
Kızlar hastalandım bugun tüm gun yataktan kalkamadım kalkamıyorum. Sanırım sıcaklardan terle , üstünde kurusun. Olacağı bu tabi. Ateşler içindeyim düşmezse ateş acile gideceğim galiba. Tüm kemiklerim kaslarim agriyor .
Kızlar hastalandım bugun tüm gun yataktan kalkamadım kalkamıyorum. Sanırım sıcaklardan terle , üstünde kurusun. Olacağı bu tabi. Ateşler içindeyim düşmezse ateş acile gideceğim galiba. Tüm kemiklerim kaslarim agriyor . [/QUO
Çok çok geçmiş olsun canim
Cok çok geçmiş olsun canimKızlar hastalandım bugun tüm gun yataktan kalkamadım kalkamıyorum. Sanırım sıcaklardan terle , üstünde kurusun. Olacağı bu tabi. Ateşler içindeyim düşmezse ateş acile gideceğim galiba. Tüm kemiklerim kaslarim agriyor .
Kahvaltı sabah 9
Omlet
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
İki dilim domates
5 yeşil zeytin
Çay
Öğlen
Akşam 16 30
Danone activia
Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyaniyorum
Öğlen 12.30da
1tabak bol tavuklu bulgur pilavı
Akşam 16.30
1kase tarhana çorbası
2litre su
1saat yürüyüs
2fincan kahve
Kızlar hastalandım bugun tüm gun yataktan kalkamadım kalkamıyorum. Sanırım sıcaklardan terle , üstünde kurusun. Olacağı bu tabi. Ateşler içindeyim düşmezse ateş acile gideceğim galiba. Tüm kemiklerim kaslarim agriyor .
Pazartesi :5Kızlar 2 kişi hariç kimse mesaj sayılarını atmadı görün diye renkli yazıyorum ama yine görmüyorsunuz sanırım
Geçmiş olsun, yaz mevsiminde hastalanmak daha büyük sıkıntı. Birkaç yıl önce kendime dikkat etmediğim için zatürreye çevirmişti, hastanelik olmuştum. Aman kendine dikkat etKızlar hastalandım bugun tüm gun yataktan kalkamadım kalkamıyorum. Sanırım sıcaklardan terle , üstünde kurusun. Olacağı bu tabi. Ateşler içindeyim düşmezse ateş acile gideceğim galiba. Tüm kemiklerim kaslarim agriyor .
Pide ve pilavını yemediysen köfte yerine geçer belki o adanaKahvaltı sabah 9
Omlet
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
İki dilim domates
5 yeşil zeytin
Çay
Öğlen
Akşam 16 30
Danone activia
Çok ama çok pişmanım ya,ne zaman evde gergin sınırlı olsam böyle oluyorPide ve pilavını yemediysen köfte yerine geçer belki o adana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?