Mesaji yazarken uyuya kalmisim kusura bakma canim ya aklimda kaldiginca yazayim olurmu?
16 temmuz listem
Kahvaltı 8.30
Omlet
Zeytin
Cay
Peynir
Salatalik
Öğle 12.30
1 tane maden suyu
2 ısırık gözleme
Akşam 19.30
Tavuklu mantar sote
2 lokmalik ekmek
2 yudum niğde gazozu
Sat 10.30 da çay ve 1 catal fincan tatlisi (sütlü)
1 bucuk litre su
solmez
17 temmuz salı
9.30
Maydanoz limonlu smoothie
1 salatalık
13.00
2 dilim susamlı ekmek
1 yk humus
1 kk kadar ciğer şiş
1 yk patlıcan salatası
1 dilim karpuz
2 kk kadar kabak tatlısı
20.00
4 yk bulgur pilavı
1 kase tavuk çorba
Öğle yemeğini şehir dışından iş arkadaşlarımızla yedik. Biraz abarttım farkındayım.
2 l su
30 dk yürüyüş
Mens olduğum için ip atlamam mümkün değil. Onun yerine 15 dk leslie yapacağım
GunaGüna mesaj sayısının ne olduğunu anlayamadım,günlük bizim yazdığımiz mesaj sayısı mı lazim
Kahvaltıyla öğle yemeğinin arasını çok açmışsın canım. Listende de diyetisyenin sabah ki ara öğünü kaldırdı sanırım. Şu artık dayanamam mevzusunu atlamamız lazım. Senin dayanabildiğini biliyorum. Bize küçük minik gibi geliyor ama etkiliyor bu tür ufak görünen kaçamaklar. Zaten bunu deneme yanılma yöntemiyle tatilde gördün. O yüzden daha dikkatli olman lazım.Bugün ki menüm
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Salata
Öğle 15:00
7 kaşık bamya yemegi
Bir kase cacık
1 dilim sarı buğday ekmeği
Akşam 17:00 aslında ara yapacaktim ama dolmaya dayanamadim.
3 tane minik biber dolması(kıymalı pirincli)
Hakikaten minik,annem terasta yetistirmis boyu serçe parmagim kadar
19:00
2 tane kayısı
2,5 litre su
1 saat yürüyüş
100 ip atlama
22:00 gibi 2 kaşık yoğurt yiyeceğim malum yağ yakıyor. Bu hafta ki listemde de var zaten
Hayır canım güzel değil. ZatenBugün canım birşey yemek istemedi kaçamakta yapmadım kaptanım bu çok güzel değil mi ne güzel az yemişim
Başın sağolsun canım. Hatırlatıp seni üzmek istemezdim ama menülere yorumları ona göre yapmamız gerekiyor. Tekrardan kusuruma bakma. İnşallah Allah hayırlısıyla yeniden anne olmayı nasip etsin sana11 Nisan’da doğum yaptım, bebeğim 1 ay sonra vefat etti, o yüzden emzirme olayım yok...LAydLiNe
Eskiye nazaran menülerin çok güzel canım. Ama öncelikle bu dönemde kahvaltını erken yapman lazım. Kahvaltının saati çok önemli. Yorgun bile olsan lütfen sabahları erken kalkmaya çalış. Yufka ve baklava olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Bu iş olacak inşallah09.00
Sirkeli su
10.00
1 kase sütlü Müsli
12.00
200 gr lor
Domates
Yeşillik
1 dlm çavdar ekmeği
( acayip acıktım ara öğün kesmeyecekti ondan böyle yedim)
15.30
4 yk kavurma
1 yufka
1 bardak Kefir
1/2 şeftali
17.30
1/2 yeşil elma
19.30
8 yk tas kebabı
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Salata
1 küçük dilim baklava ( misafirlikteydik ikram olduğu için tattım)
Sütlü çay
1 saat plates
30 dk yürüyüş
3 litre su
kaçamak olmaması harika tabi ama az yemek tek başına yeterli değil ki. dengeli ve az yemek gerekiyor. sabah vücüdün kahvaltıya ihtiyacı var. metabolizmanın çalışması için ve diğer öğünde daha çok açlık hissetmemek için. sadece kahve kahvaltının yerini tutamaz ancak ara öğün olabilir.
tek öğün yediğinde vücüda yeterli gıda gelmediği için onu direk depoluyor. depolaması ne demek yediklerinin direk yağ olması demek.
az yediğin için tabii ki eksi göreceksin tartıda ama sağlıklı bir eksi olmayacak. yağ depolarken kas yakacaksın. özellikle yetersiz yeyip bir de spor yapınca tamamen kas yakmış olacaksın.
velhasıl vücüdün yağ yakması için yemen gerekiyor. vücüdü aç bırakarak değil doyurarak sağlıklı kilo verebiliriz.
canım bişey istemedi bir bahane değil. nasıl canımız bişey isteyince aman yok yemeyeyim şimdi olmaz deyip bırakıyorsak. canımız hiç bişey yemek istemediğinde de sağlığım için az da olsa yemem gerek diye düşünmeliyiz.
inşallah kızmıyorsundur bana. sana çok yorum yapıyorum müdahele ediyorum gibi hissettim şuan ama beraber başladık yol arkadaşım olarak görüyorum. beraber sağlıklı kilo verelim istiyorum. hem sende diyetisyene gidiyorsun listelerin var. nasıl olması gerektiğini biliyorsun aslında. hızlı kilo vereyim düşüncesine mi kapılıyorsun acaba bilemiyorum.
üff çok konuştum. sen beni anlamışsındır :)
Senin ilerlemeni ne etkiliyor biliyor musun şu geç saatlerde bir kaç tane bir kaç tane yediğin kaçamaklar. Kabak çekirdeği zaten diyette yenmemesi gereken bir yiyecek sen hem diyette yiyorsun hem de geç vakitte. O saatte çok acıkıyorsan yoğurt yiyebilirsin hem faydalı da olur ama lütfen artık küçücük görünse bile geç saatte yeme. Bir de kısır iki kase çok olmuş. Tek kase yeterdi bence.17 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurtanin beyazı
1 dilim kizarmis ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Öğle 12.30
1 dilim ekmekten tost
Akşam 19.30
2 kase kısır
2 bardak ayran
Saat 10.30 da sinirsiz cay ve birkac tane kabak çekirdeği
1 buçuk litre su
100 ip atlama
20 dakika leslie
solmez
2 ısırık gözleme, 2 yudum niğde gazozuMesaji yazarken uyuya kalmisim kusura bakma canim ya aklimda kaldiginca yazayim olurmu?
16 temmuz listem
Kahvaltı 8.30
Omlet
Zeytin
Cay
Peynir
Salatalik
Öğle 12.30
1 tane maden suyu
2 ısırık gözleme
Akşam 19.30
Tavuklu mantar sote
2 lokmalik ekmek
2 yudum niğde gazozu
Sat 10.30 da çay ve 1 catal fincan tatlisi (sütlü)
1 bucuk litre su
Humus ve kabak tatlısı olmamış canım. Ciğeri sade olarak 3 şişe kadar yiyebilirsin. Ama yanındaki bazı mezelere dokunmamak şartıyla. Akşamın geç olmuş onların haricinde gayet güzel ama senin verilecek kilon az olduğu için diğer arkadaşlara göre daha dikkatli olman lazım. Hadi biraz gayret et de biraz daha ilerleyelim.solmez
17 temmuz salı
9.30
Maydanoz limonlu smoothie
1 salatalık
13.00
2 dilim susamlı ekmek
1 yk humus
1 kk kadar ciğer şiş
1 yk patlıcan salatası
1 dilim karpuz
2 kk kadar kabak tatlısı
20.00
4 yk bulgur pilavı
1 kase tavuk çorba
Öğle yemeğini şehir dışından iş arkadaşlarımızla yedik. Biraz abarttım farkındayım.
2 l su
30 dk yürüyüş
Mens olduğum için ip atlamam mümkün değil. Onun yerine 15 dk leslie yapacağım
Ooo cok güzelGünaydın kızlar
polokey2244 Dün için bana da 30 dk yürüyüş yaz lütfen
Canım günaydın pazartesi 9 mesaj salı 9 mesaj atmisimKızlar mesaj sayılarını kimse iletmedi bana? 2 günlük dün ve bugünün. Kaptana ileteceğim lütfen herkes atsın
Kahvaltıyla öğle yemeğinin arasını çok açmışsın canım. Listende de diyetisyenin sabah ki ara öğünü kaldırdı sanırım. Şu artık dayanamam mevzusunu atlamamız lazım. Senin dayanabildiğini biliyorum. Bize küçük minik gibi geliyor ama etkiliyor bu tür ufak görünen kaçamaklar. Zaten bunu deneme yanılma yöntemiyle tatilde gördün. O yüzden daha dikkatli olman lazım.
Hayır canım güzel değil. Zatensolmez sana o kadar güzel anlatmış ki benim üzerine söz söylememe bile gerek kalmadı. İlk olarak şunu düşün. Biz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz onunla birlikte de zayıflayıp ideal kilomuza iniyoruz. Yani az yemekle olmaz. Az yemek aksine kilo vermemizi engeller.
Başın sağolsun canım. Hatırlatıp seni üzmek istemezdim ama menülere yorumları ona göre yapmamız gerekiyor. Tekrardan kusuruma bakma. İnşallah Allah hayırlısıyla yeniden anne olmayı nasip etsin sana
Eskiye nazaran menülerin çok güzel canım. Ama öncelikle bu dönemde kahvaltını erken yapman lazım. Kahvaltının saati çok önemli. Yorgun bile olsan lütfen sabahları erken kalkmaya çalış. Yufka ve baklava olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Bu iş olacak inşallah
Teşekkür ederim beni çok konuşmaktan kurtarmışsın
Senin ilerlemeni ne etkiliyor biliyor musun şu geç saatlerde bir kaç tane bir kaç tane yediğin kaçamaklar. Kabak çekirdeği zaten diyette yenmemesi gereken bir yiyecek sen hem diyette yiyorsun hem de geç vakitte. O saatte çok acıkıyorsan yoğurt yiyebilirsin hem faydalı da olur ama lütfen artık küçücük görünse bile geç saatte yeme. Bir de kısır iki kase çok olmuş. Tek kase yeterdi bence.
2 ısırık gözleme, 2 yudum niğde gazozuSu az olmuş.
Humus ve kabak tatlısı olmamış canım. Ciğeri sade olarak 3 şişe kadar yiyebilirsin. Ama yanındaki bazı mezelere dokunmamak şartıyla. Akşamın geç olmuş onların haricinde gayet güzel ama senin verilecek kilon az olduğu için diğer arkadaşlara göre daha dikkatli olman lazım. Hadi biraz gayret et de biraz daha ilerleyelim.
Canım küçük çocuğuna normal kahvaltı hazirliyorsan eğer onunla beraber kendinide araya sıkıştırabilirsin canım biz seninle neredeyse aynı gün başladık sen benden 1 gün sonra başladın galiba. Istersek yapabiliriz herşey bizim elimizdeBenim bu uyku işini halletmem gerek ama gece bebiş uyumayınca erken kalkmak hayal oluyor dün sabah 4 e kadar uyumadık bebişin ya gazı vardı ya da diş çıkarıcak galiba...sonrada sabah 9 a kadar 40 dk da bi uyandı. Uyandım ama kahvaltı yapmadan büyük oğlumu okula hazırladım küçüğü doyurdum büyüğü okula götürdüm hava güneşli ( burada güneş çok az oluyor bulmuşken kaçırmayalım dedim) küçük oğlanla güneşte yürüyüş yaptık güneşlendik derken. Eve gel küçüğü tekrar besle kahvaltı hazırla derken benim saat 12 oldu
afiyet olsun canım sabah niye yok?
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım baklava dışında güzel.
afiyet olsun canım dün ki menünü neden yazmadın? spor paylaşımı yapmıştın o ara menünü de yazarsın diye düşünmüştüm.
Kızlar 2 kişi hariç kimse mesaj sayılarını atmadı görün diye renkli yazıyorum ama yine görmüyorsunuz sanırım
Merhaba yinebugun zumba mı yapiyoruz
Kızlar neler yapıyorsunuz ben yemekleri yaptım şimdi evi supurcem sonra hazırlanıp dükkana gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?