Selam kızlar nasılsınız
Selam kızlar nasılsınız
Ben kaçak mezun
Kaptanım kilo işi gayet iyi gidiyorbir iki kilo bazen değişebiliyor genelde sabit tutabiliyorum arada inişler çıkışlar oluyor ama problem etmiyorum çabuk önüne geçiyorum çünkü ölçülü olarak herşey yiyorum ekmek hariç
Ramazan ve sıcaklarla hareketim dahada arttı o yüzden kilo almıyorum çok şükür
zerra yı bende merak ediyorum oda kayıp
Birde en çokcankizzzz seni merak ediyorum nasıl gidiyor
Özledim hepinizi
CanımsınBen de özledim canım sizleri. Kilo işinin iyi gitmesine öyle çok sevindim ki anlatamam. Çünkü biliyorsun ki vermekten daha zor korumak. Demek ki sen bu işi öğrenmişsin. Her zaman gelmesen bile haftada bir cumaları gelip bildirim yap lütfen. Hem diğer arkadaşlarımıza da örnek teşkil edersin.
Canımsınkaptanım bu işi sizden öğrendim
İnş yazmaya çalışıcam
Diğer arkadaşlarda kayıp sanırım
Yazın rehavetine kapıldık sanırım
Dünkü menumu yazamadim canim ev bakmaya gittik tuttuk derken bugunden itibaren ev toparlamaya başlıyorum. Uf su tasinmak ne zor is
Kahvalti 8.30
Birazcik biber kizartmasi yedim
2 dilim tb ekmegi
Cay
Domates salatalik
Öğle yemegiyle pek aram yok. O yüzden nadir yerim.
Saat 16.35 te 1 maden suyu
Aksam 18.00
1 tane guvecte türlü
Salata
Saat 21.30 da cay ve 1 catal trelice ( sutun ceker sen emziriyosun dediler diye 1 catal aldm)
1 bucuk litre su
15 dakika zumba
30 dakika yürüyüş
Listemiz yarına hazırlık olsun. Ve sizinde gözünüzün önünde dursun ki yarının cuma olduğunu unutmayın.
Çok teşekkür ederim hepinize. Çok memnun oldum kaptanım ve arkadaşlar, umarım güzel kilolar veririz hep beraber. Yalova’ya geldik, biraz yerleşme işleri var, yemek dışarıdan olur muhtemelen. Yarından itibaren ipleri ele alacağım.
Ben dükkândayım kaptanım annem kursa gitti gelen giden oluyor o yüzdenKızlar nerdesiniz yine herkes kayboldu ortalıklardan huuuuuu toplaşın bakalım
Kızlar nerdesiniz yine herkes kayboldu ortalıklardan huuuuuu toplaşın bakalım
Selam kızlar nasılsınız
Ben kaçak mezun
Kaptanım kilo işi gayet iyi gidiyorbir iki kilo bazen değişebiliyor genelde sabit tutabiliyorum arada inişler çıkışlar oluyor ama problem etmiyorum çabuk önüne geçiyorum çünkü ölçülü olarak herşey yiyorum ekmek hariç
Ramazan ve sıcaklarla hareketim dahada arttı o yüzden kilo almıyorum çok şükür
zerra yı bende merak ediyorum oda kayıp
Birde en çokcankizzzz seni merak ediyorum nasıl gidiyor
Özledim hepinizi
Canım pazartesi 11 mesaj yanış saymamışımdır inşaallah bol paylaşım lı bi gün olmuş benim için:)Canım 2 günde bir şeklinde sayilacak bana pazartesi ve salı yi göndereceksiniz şuan. mesajları profilimizden rahatlıkla sayabiliriz hemen çıkıyor zaten sonra
Aaaaaa ne güzel ne dükkanı?Ben dükkândayım kaptanım annem kursa gitti gelen giden oluyor o yüzden
Çok şükür iyiyim canım dün dinlenince çok rahatladım. Size yazdıktan sonra bir yatmışım sabaha kadar uyumuşum. Sabah uyandığımda çok daha iyiydim.komşularım geldi kahve içtik sohbet muhabbet. arkalarından kızı yatırdım uykuya. şimdi öğle yemeği yiyorum. sen nasıl oldun?
Harikasın canım maşallah 41 kere.Bugün iyi gidiyor,kahvaltıda çok sevdiğim hamur kızartması vardı bir tane bile.yemwdim,öğlen kıymalı makarna vardı hiç ama hiç yemedim
Ooooooo ne güzel neler aldın bakim bi anlat?Geldim cnm geldim alışverişdeydim
Menülerini görmüyorum ama son zamanlarda ara ara yazmıyorsun sankiCnm hoşgeldin nasılsın
Beni sorarsan herşey iyi gidiyorken bi bozdum 90 oldum ama geri başladım ins busefer bozmadan veririm
Aaaaaaa o nasıl bişeyKızlar bugün karar aldım bundan sonra hergün hareketli bir etkinlik yapıcam mutlaka.
Kazık gibi olmuşum.
Ben şu listeye uyamıyorum pek.
Hem kilom fazla hem çocuklarla hergün aynı modda olamıyorum.
Mesela bugünde büyük oğlan uyutmadı.
Yeni huyu wc ye kalktığında gelip yanımıza yatıyor :)))) yatağına götürüyorum bakıyorum 1 saat sonra yine yanımızda. Bi de burda gün erken aydınlanıyor sabah 2.30 güneş doğuyor :)) ilk geldiğimizde saat gece 3.00 anne sabah oldu kalk diyor.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?