Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

07.00
Sirkeli su

07.30
1 yumurta

11.30
1 yumurtalı çılbır

16.00
8 yk Etli türlü
2 dilim çavdar ekmeği
Kefir

17.45
Yeşil çay

19.30
Haşlama et
Kefir
4 tatlı kaşığı pilav :)

21.00
Mirvari kahvesi

20 dk Leslie
20 dk serbest dans
30 dk yürüyüş

Canim ben tatildeydim. Ondan oncede tasinma telasindaydim. Tatilden geldikten sonra cocuk rahatsizlandi. Bugun iyi sukur. Artik aranizadayim. Yani benim mesaj sayim sifir. Bugunden itibaren menulerimi yazmaya decam edecegim

hoşgeldin canım yeniden. geçmiş olsun ufaklığa da

Canim tatildeydim bugunden itibaren yazacagim

afiyet olsun canım güzel menün. pirinçdense pilav hariç :)

Ayy bugün çok yoğun geçti misarifim vardı sabahtan a önce gittiler evde toplam 5 çocuk en büyüğü 8 yaşında,yarın kendime geleceğim inşallah güzel bir cuma günü olur

Ayy bugün çok yoğun geçti misarifim vardı sabahtan a önce gittiler evde toplam 5 çocuk en büyüğü 8 yaşında,yarın kendime geleceğim inşallah güzel bir cuma günü olur

çocuklu misafir daha bir telaş oluyor. anca kendine gelirsin yarın canım. ilk tartı günün yarın bakalım nasıl olacak sonuç

19 temmuz menu
Saat 09:30
Bir kk beyqz peynir
Bir kucuk domates
Bir salatalik

Saat 12:30
Ezogelin corbasi bir kase

Saat 15:00
Filtre kahve sutlu

Saat 19:00
3 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi et kavurma
Kucuk bir kase cacik
1,5 litre su

19 temmuz menu
Saat 09:30
Bir kk beyqz peynir
Bir kucuk domates
Bir salatalik

Saat 12:30
Ezogelin corbasi bir kase

Saat 15:00
Filtre kahve sutlu

Saat 19:00
3 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi et kavurma
Kucuk bir kase cacik
1,5 litre su

afiyet olsun canım güzel menün

Kızlar yarını iple çekiyorum. Nerdeyse hiç kaçamak yapmadım. Ve uzun zamandan beri olmadığım kadar hareket ettim şu 4 gündür. Gerçi pazar günü aşırı abartmışım. Pazartesi bi tartıldım 119.5 geldim. Yapma dedim kendine bunu. İnşaallah 118.4 ten aşağı düşmüşümdür.

Ve bana şok
Bana yarın sabahtan misafir gelicekmiş ama benim haberim gelicek olan misafirin öğleden sonra bende buluşmayı konuştuğu misafirden öğreniyorum:))
Hiç hazırlığım yok ev toz içinde muhtemelen akşam yemeğine de kalıcak bi misafir hadi hayırlısı bakalım :))

19 Temmuz menüm

09.30 kahvaltı
-4 adet diyet bisküvi
-1 bardak süt

16.30 ara öğün
-1 şeftali

19.00 akşam yemeği
-1/2 dilim tam buğday ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-6 yk et soteli kabak yemeği
-1 kase salata

3lt su
Spor olarakta temizlik yaptım
Eşimin işi dolayısıyla bikaç gündür evde değiliz bu sabah geldik o yüzden sabahki kahvaltı aksadı

inşallah canım

kolay gelsin canım. kendini yorma diye haber vermemişlerdir belki. samimi olduğun kişiler mi?

afiyet olsun canım güzel menün

Tatil olunca geç uyaniyorum cnm
1ay sonra fln başlıcam kahvaltı yapmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…