Canim ben tatildeydim. Ondan oncede tasinma telasindaydim. Tatilden geldikten sonra cocuk rahatsizlandi. Bugun iyi sukur. Artik aranizadayim. Yani benim mesaj sayim sifir. Bugunden itibaren menulerimi yazmaya decam edecegim
Canim tatildeydim bugunden itibaren yazacagimkızlar cumadan itibaren menü takibi yapmaya başladım.
N Nisaca hafta sonu menünü yazmış mıydın benim mi gözümden kaçtı. çocuklardan fırsatın olmamış da olabilir tabi. listeye göre yazmamış gözüküyorsun.
merryangel sende 3 gündür menü yazmamış gözüküyorsun benim gözümden kaçmış da olabilir. bugün yazarsın diye umuyorum. sanırım paylaşımda yapmadın bugün. tatilde misin acaba bilmiyorum. bende yeni geldim ya yazdıysanda görmedim
SAolasin canimhoşgeldin canım yeniden. geçmiş olsun ufaklığa da
07.00
Sirkeli su
07.30
1 yumurta
11.30
1 yumurtalı çılbır
16.00
8 yk Etli türlü
2 dilim çavdar ekmeği
Kefir
17.45
Yeşil çay
19.30
Haşlama et
Kefir
4 tatlı kaşığı pilav :)
21.00
Mirvari kahvesi
20 dk Leslie
20 dk serbest dans
30 dk yürüyüş
Evet canım bana yolladın biraz oradan feyz alıyorum
Bir ara temize çekip bakıcam o listeye cnm
solmez
Ayy bugün çok yoğun geçti misarifim vardı sabahtan a önce gittiler evde toplam 5 çocuk en büyüğü 8 yaşında,yarın kendime geleceğim inşallah güzel bir cuma günü olur
Eczane yok da baskül alırım. Bu evde de lazım.baskül önemli . yarın tartı günü ilk bildirimini yapacaksın. eczane filan var mı yakınlarda olmazsa orda tartılırsın haftada bir.
Tmm canım olabiliryeni listelerinden de yollarım tekrar
19 temmuz menu
Saat 09:30
Bir kk beyqz peynir
Bir kucuk domates
Bir salatalik
Saat 12:30
Ezogelin corbasi bir kase
Saat 15:00
Filtre kahve sutlu
Saat 19:00
3 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi et kavurma
Kucuk bir kase cacik
1,5 litre su
Kızlar yarını iple çekiyorum. Nerdeyse hiç kaçamak yapmadım. Ve uzun zamandan beri olmadığım kadar hareket ettim şu 4 gündür. Gerçi pazar günü aşırı abartmışım. Pazartesi bi tartıldım 119.5 geldim. Yapma dedim kendine bunu. İnşaallah 118.4 ten aşağı düşmüşümdür.
Ve bana şok
Bana yarın sabahtan misafir gelicekmiş ama benim haberim gelicek olan misafirin öğleden sonra bende buluşmayı konuştuğu misafirden öğreniyorum:))
Hiç hazırlığım yok ev toz içinde muhtemelen akşam yemeğine de kalıcak bi misafir hadi hayırlısı bakalım :))
19 Temmuz menüm
09.30 kahvaltı
-4 adet diyet bisküvi
-1 bardak süt
16.30 ara öğün
-1 şeftali
19.00 akşam yemeği
-1/2 dilim tam buğday ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-6 yk et soteli kabak yemeği
-1 kase salata
3lt su
Spor olarakta temizlik yaptım
Eşimin işi dolayısıyla bikaç gündür evde değiliz bu sabah geldik o yüzden sabahki kahvaltı aksadı
Ben sana liste göndermiş miydim canım? Birine gönderdim ama hatırlamıyorum. Kendi listemi değil arkadaşımın listesini.
Beraber diyetisyene giden arkadaşım emziriyor 117 kilo ile başladı 102 oldu suan. Kilo olarak yakinsiniz ikinizde emziriyorsunuz. Isinr yarayabilir.Uygulamak istersen isteyeyim tekrar ondan
Tamam canım sen iste yeter ki :)
Afiyet olsun canım güzel menün keşke kahvaltı da edebiliyor olsan o zaman süper olacak.
Afiyet olsun canım pilav pirinç mi umarım değildir
Afiyet olsun canım güzel menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?