Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın geçen hafta kilom 69
Bugün 68.4
Fark -600 gram

Alırken çok kolay ama.bu kiloları vermek.nwden bu kadar zor
Herkesin yapısı bir olmuyor, maalesef ben de çok zor kilo verenlerdenim. Almak çok kolay ama,vücut yağ yapıyormuş hemen o yüzden yediklerime ne kadar dikkat etsem de zor veriyorum

Hepimiz kilo vermisiz, tebrik ediyorum.kendi hatalarımi gördüm arada kaçamak dediğim ,bir kasıktan bir şey olmaz dediğim şeyler etkiliyor demekki.cok kararlı disiplinli olmak lazım. Haftaya daha iyi sonuç almak için cokkkk dikkatli davranacagim

Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 96.1 Kg
Bu hafta : 95.5 Kg
Fark : 600 gr

Ben galiba 94 e dusemicem gerçekten bu ne takılı kaldım resmen ya tatil beni bitirdi resmen
Yo yoo moralimizi bozmuyoruz, azar azar da olsa gidecek.obemli olan kilomuz sabit kalmıyor ve artmiyor

Kilo Bildirimi

Ben galiba 94 e dusemicem gerçekten bu ne takılı kaldım resmen ya tatil beni bitirdi resmen
Bazen böyle aynı kiloda takılı kalınabiliyor. azmettikten sonra belli bi süre sonra patır eksikmeye devam ediyorlar, zor bir süreç ama sabır

Kilo Bildirimi

Bu olumsuz düşünceleri at kafandan canım bırak 94 ü 84 u 74 u göreceksin. anneyim83 e katılıyorum az da olsa vermek önemli olan. Hem bu hafta 84 u görecegine eminim

Bu olumsuz düşünceleri at kafandan canım bırak 94 ü 84 u 74 u göreceksin. anneyim83 e katılıyorum az da olsa vermek önemli olan. Hem bu hafta 84 u görecegine eminim
Inşallah canım bend e artık bi zahmet göreyim. 2 haftada anca tatile gittiğim kilodan 100 gr verdim 2.5 kg alınca anca oluyor heralde. Hem pazar günü kuzenim gelicek o da 72 kiloyla başladı 2 haftadır yapıyor onuda ben takip ediyorum bugün 68 kg gördü geldiğinde beraber yapıcaz diyeti devam edeceğiz oda bi avantaj olur benim için evde iki kişi diyet yapınca daha iyi oluyor

Vericek sin canım vericez 600 gr almamışsın sonuçta alabilirdin
Evet canım haklısın vermişim yani sonuç olarak neden umutsuzluğa kapıldım ki hem 94leri gormeme 500 gr kalmis cok degilki ben inanıyorum bu hafta tam 94 olucam 1.5 kg gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…