- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Tebrik ederim canımKilo bildirimim
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.5
fark -500 gr
19 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Iki dilim ekmekten tost
Cay
Saat 13.00 te 3 tane ceviz 1 maden suyu
Saat 15 te 3 yk kisir
Aksam 18.00
2kase cacik
Karpuz
Saat 23.30 da çay
1 bucuk litre su
Yarim saat yürüyüş
Tebrik ederim canımKilo bildirimim
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.5
fark -500 gr
Tesekkur ederim canim bu hafta sende cok dikkat ettin bildirimini merakla bekliyorumTebrik ederim canım
Kilo bildirimim
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.5
fark -500 gr
Tesekkur ederim canim şu su icme aliskanligini bir turlu kazanamadim yaAfiyet olsun canım suyun az olmuş
Birazdan yapacağım canım bende çok merak ediyorum inşallah güzel bi rakam görürüm artıkTesekkur ederim canim bu hafta sende cok dikkat ettin bildirimini merakla bekliyorum
Herkesin yapısı bir olmuyor, maalesef ben de çok zor kilo verenlerdenim. Almak çok kolay ama,vücut yağ yapıyormuş hemen o yüzden yediklerime ne kadar dikkat etsem de zor veriyorumGünaydın geçen hafta kilom 69
Bugün 68.4
Fark -600 gram
Alırken çok kolay ama.bu kiloları vermek.nwden bu kadar zor
Tebrik ederim canımBu arada herkese günaydın
Geçen hafta kilom: 67.8
Güncel kilom: 67.1
Fark: 700 gr
Bu arada herkese günaydın
Geçen hafta kilom: 67.8
Güncel kilom: 67.1
Fark: 700 gr
Yo yoo moralimizi bozmuyoruz, azar azar da olsa gidecek.obemli olan kilomuz sabit kalmıyor ve artmiyorKilo Bildirimi
Geçen hafta: 96.1 Kg
Bu hafta : 95.5 Kg
Fark : 600 gr
Ben galiba 94 e dusemicem gerçekten bu ne takılı kaldım resmen ya tatil beni bitirdi resmen
Bazen böyle aynı kiloda takılı kalınabiliyor. azmettikten sonra belli bi süre sonra patır eksikmeye devam ediyorlar, zor bir süreç ama sabırKilo Bildirimi
Ben galiba 94 e dusemicem gerçekten bu ne takılı kaldım resmen ya tatil beni bitirdi resmen
Kilo Bildirimi
Vericek sin canım vericez 600 gr almamışsın sonuçta alabilirdinKilo Bildirimi
Inşallah canım bend e artık bi zahmet göreyim. 2 haftada anca tatile gittiğim kilodan 100 gr verdim 2.5 kg alınca anca oluyor heralde. Hem pazar günü kuzenim gelicek o da 72 kiloyla başladı 2 haftadır yapıyor onuda ben takip ediyorum bugün 68 kg gördü geldiğinde beraber yapıcaz diyeti devam edeceğiz oda bi avantaj olur benim için evde iki kişi diyet yapınca daha iyi oluyorBu olumsuz düşünceleri at kafandan canım bırak 94 ü 84 u 74 u göreceksin. anneyim83 e katılıyorum az da olsa vermek önemli olan. Hem bu hafta 84 u görecegine eminim
Evet canım haklısın vermişim yani sonuç olarak neden umutsuzluğa kapıldım ki hem 94leri gormeme 500 gr kalmis cok degilki ben inanıyorum bu hafta tam 94 olucam 1.5 kg gidecek inşallahVericek sin canım vericez 600 gr almamışsın sonuçta alabilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?