Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bana da öyle olmuştu
Hergün 1 kere wcye çıkarım
Haftada 1 anca olmaya başlmıştı
Ve benim
Kardeşimin de saçlarını döktü
Çektikçe geliyodu
Protein fazlalığından
Aklınızda bulunsun

bana da öyle olmuştu
Hergün 1 kere wcye çıkarım
Haftada 1 anca olmaya başlmıştı
Ve benim
Kardeşimin de saçlarını döktü
Çektikçe geliyodu
Protein fazlalığından
Aklınızda bulunsun
aaaaa benimde saçım öyle çook dökülüyor .. söylediğiniz iyi oldu teşekkürler

Kızlar selamm sabahtan beri çok karnim ağrıyordu kahvaltı yapamadım az önce çorba içtim regl gecikmeli olarak geldi biraz aklım gitsede sonuç olarak oldum evi toplayıp yemek falan yaptım şimdi gelinim mutfaktayı seyrediyorum

A-C Karna gidilmesi gerekiyormus heralde bende geceleri uyanip yedigim icin bi turlu gidemedim
Canım hiç erteleme bir gün randevu al o gece yeme. Ben oğlumu götürmüştü büyüme hormonu testi için. Akşam 9 dan sonra su bile içmesi zor geçti ama başka çare yok

Ogleden sonra bi komsuya kahveye gittim onun bi arkadasi karatay diyeti yapmis bayagi kilo verdi ve uzun surede almadi diyor. Ustelik pek spor yapamamis...
Boyle ornekler beni cok motive ediyor.

Unutmadan menumu yazayım
Sabah 9 da kahvaltı yaptım
Bol miktarda yeşillik dogradim.icinde marul dereoyu maydanoz roka ve nane vardı. Üzerine iki tane haşlanmış yumurta ve iki dilim peynir vardı.

Öğlen yemeğini 13 te yedim.
İki dilim ananas ve 4 kaşık yoğurt

Ara 15
Bir su bardağı tarçınlı süt
10 tane badem

Akşam 17
İki dilim ananas
4 kaşık yoğurt

Şu şu an 1.5 litre oldu ama 2 ye tamamlarim mutlaka

Ogleden sonra bi komsuya kahveye gittim onun bi arkadasi karatay diyeti yapmis bayagi kilo verdi ve uzun surede almadi diyor. Ustelik pek spor yapamamis...
Boyle ornekler beni cok motive ediyor.
Karatay kilo verdiriyor kesinlikle ,abur cubur yok,karbonhidrat yok .tek sıkıntı doyamadım kadar diyor ya o ölçüyü iyi tutturmak lazım.mideyi çok buyutmemek lazim

Canım Demir içimin kırmızı et ye ama yanında yoğurt-süt ürünü tüketme mümkünse limonlu salata ile ye limon önemli

Bugün menü
Sabah karatay kahvaltisi 10.00
2 yumurta yağda (tereyağlı )
Lor peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
Yarim salatalık
10 adet yer fistik

Ara
Sekersiz türk kahvesi

Aksam 16.15
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 yk bulgur pilavi
1 kase semizotlu cacık

2.5 lt su icildi

60 dakika parkta tempolu yürüyüs yapıldı..

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…