bana da öyle olmuştuyeşil çay içiyormusunuz ? ben karatayda kabızlık problemi yaşıyorum kuru kayısı kahvaltıda yiyiorum ama işe yaramadı ... bazı sağlık problemim var kabız olmamam gerekiyor ... yeşil çay wcde çook işe yarıyor bende ama oda kansızlık yapıyor zaten demirim düşük...
güzel tariflerinizi bekliyoruzEvet isterseniz tarif de veririrm :)
@nscckts ile de paslaşabilirsiniz
aaaaa benimde saçım öyle çook dökülüyor .. söylediğiniz iyi oldu teşekkürlerbana da öyle olmuştu
Hergün 1 kere wcye çıkarım
Haftada 1 anca olmaya başlmıştı
Ve benim
Kardeşimin de saçlarını döktü
Çektikçe geliyodu
Protein fazlalığından
Aklınızda bulunsun
Bişey değilaaaaa benimde saçım öyle çook dökülüyor .. söylediğiniz iyi oldu teşekkürler
İnşallahhhgüzel tariflerinizi bekliyoruzkarataycı arkadaşlarla paslaşsak iyi olur.
A-C Karna gidilmesi gerekiyormus heralde bende geceleri uyanip yedigim icin bi turlu gidemedimCanim , gece yemekleri icin bi endokrin uzmanina görün derim.... cunku baska hastaliklarin belirtisi olabilir.
Canım hiç erteleme bir gün randevu al o gece yeme. Ben oğlumu götürmüştü büyüme hormonu testi için. Akşam 9 dan sonra su bile içmesi zor geçti ama başka çare yokA-C Karna gidilmesi gerekiyormus heralde bende geceleri uyanip yedigim icin bi turlu gidemedim
Kolay gelsin canimBugün yine kahveye misafirim vardı ama çocuksuzdu :))
Yarın da misafirim olucak ikram hazırlıyorum :)))
Bu hafta kabul haftam oldu resmen :))
Evet ac karnina gitmen gerekiyor canim.. bi aclik bide tokluk tahlil yapıyorlar...A-C Karna gidilmesi gerekiyormus heralde bende geceleri uyanip yedigim icin bi turlu gidemedim
Karatay kilo verdiriyor kesinlikle ,abur cubur yok,karbonhidrat yok .tek sıkıntı doyamadım kadar diyor ya o ölçüyü iyi tutturmak lazım.mideyi çok buyutmemek lazimOgleden sonra bi komsuya kahveye gittim onun bi arkadasi karatay diyeti yapmis bayagi kilo verdi ve uzun surede almadi diyor. Ustelik pek spor yapamamis...
Boyle ornekler beni cok motive ediyor.
Canım Demir içimin kırmızı et ye ama yanında yoğurt-süt ürünü tüketme mümkünse limonlu salata ile ye limon önemliyeşil çay içiyormusunuz ? ben karatayda kabızlık problemi yaşıyorum kuru kayısı kahvaltıda yiyiorum ama işe yaramadı ... bazı sağlık problemim var kabız olmamam gerekiyor ... yeşil çay wcde çook işe yarıyor bende ama oda kansızlık yapıyor zaten demirim düşük...
Teşekkür ederim canim , evet oyleymis dr da etin üzerine limon sık ye demişti...Canım Demir içimin kırmızı et ye ama yanında yoğurt-süt ürünü tüketme mümkünse limonlu salata ile ye limon önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?