Bizim hiç sallanmıyordu belki ondan çekti. Geçmiş olsun cnmCanim cok sağol , esim aksam geldi götürdük dr... biraz erken çıkmış dişler dedi...sallanan dişi cekmek istedi kızım izin vermedi ağladı kusmaya kalktı...dr bu sekilde cekemem dedi .. cekmeyede gerek yok iyice sallansın cikar o kendiliginden dedi...sert seyler yedir dedi...
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız inşallahBen de valizleri toparladım arabaya yerleştirdik. Yarın sabah erkenden kısmetse çıkacağız yola.
İyi akşamlar herkese.
İyi yolculuklar canımBen de valizleri toparladım arabaya yerleştirdik. Yarın sabah erkenden kısmetse çıkacağız yola.
İyi akşamlar herkese.
İyi yolculuklar canım
İnşallah canım teşekkür ederim.Şimdiden hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız inşallah
Insallah Sagol cnmO çok iyi kilo yapar ,ben ilk hamileligimde öyle yapardım,gecenin bı saatinde kalkıp ne bulursam yerdim,çok kilo aldım ve çok zor verdim. İnşallah yememek için bir yolunu bulabilirskn
Canim , gece yemekleri icin bi endokrin uzmanina görün derim.... cunku baska hastaliklarin belirtisi olabilir.07.08 menum
9:00
Herbalife Shake
13.00
Pidesiz tavuk kulbastı
Ayran turşu
18.30 iki avuç sarı leblebi üzüm
Yöne meşhur gece yemeden duramadım 2 avus sarı leblebi üzüm
2 lt su
7000 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?