Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hepinize iyi geceler. Az önce kaptanımız ile konuştuk. Yarın sabah çok erken yola çıkacaklarmış Bayrak teslimi için, akşamına da tatile çıkacaklarmış O yüzden bir kaç gün ugrayamayabilirim dedi. Birbirimize göz kulak olmamızı istedi Önemli birşey olursa da mesaj olarak ulaşabileceğimizi söyledi. Herkese çok selamı var merak etmesinler dedi

cankizzzz Canım geldim diyordun yine göremiyorum seni buralarda, nerelerdesin? Önemli birşey yok umarım. Mesaj bildirimlerini de iletmeni bekliyorum 1 tane bile olsa bildir lütfen listede boş kalma en azından 1 ağustostan itibaren
@Paytakpikap Canım senide göremiyorum mesaj bildirimi yapmıyorsun 2 ağustostan itibaren mesaj sayılarını yollar mısın
M Mimozaacicegi Canım sende geldiğinden beri hiç mesaj sayısı bildirimi yapmadın. Mesaj sayılarını sayıp yollar mısın bildirim bekliyorum senden

Diğer Kızlar 5-6 Ağustosu atmayan arkadaşlar var yollarsanız sizde unutmadan

Bizim hiç sallanmıyordu belki ondan çekti. Geçmiş olsun cnm

7 Ağustos menü
Saat 10:00
Filtre kahve sütlü

Saat 12:00
Kabak detoksu

Saat 15:00
Yarım dilim kek

Saat 18:30
Kabak detoksu
2 yemek kaşığı et kavurma
Bir salatalık turşusu

Saat 22:00
Filtre kahve ama sade :))

2 litre su içtim. Bir de bugün 25 dakika leslie yaptım.
LAydLiNe

07.08 menum
9:00
Herbalife Shake

13.00
Pidesiz tavuk kulbastı
Ayran turşu

18.30 iki avuç sarı leblebi üzüm

Yöne meşhur gece yemeden duramadım 2 avus sarı leblebi üzüm

2 lt su
7000 adim

07.08 menum
9:00
Herbalife Shake

13.00
Pidesiz tavuk kulbastı
Ayran turşu

18.30 iki avuç sarı leblebi üzüm

Yöne meşhur gece yemeden duramadım 2 avus sarı leblebi üzüm

2 lt su
7000 adim
Canim , gece yemekleri icin bi endokrin uzmanina görün derim.... cunku baska hastaliklarin belirtisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…