Sağol canım , sallaniyor hafif simdi iyice sallanmasini bekliyecegiz...onu yemem acitiyor bunu yemem acitiyor modunda şuan ....Bizim hiç sallanmıyordu belki ondan çekti. Geçmiş olsun cnm
Benim de öyle ama benim hatam. Evde dirmaktan çok ama çok sıkıldim. Okullar açılsa hayatıma biraz hareket gelse,biraz kostursam dikkatimi dagilsa daha iyi olacak sanki .neyse ben bugün yine detoks a başladım. İki gün sadece.psikilojik rahatlama jcin. Elimde liste olunca ve kısa süreli olunca dikkat ediyorum. Ama kendi kendine diyet yapacağım deyince mutlaka bir yerlerde yanlış yapıyorum. Duygusal açlık denen bu bu var. Onu yaşıyorum ben sanırım. Karnım tok ama beynim hep aç.Günaydın herkese
Tarti yüzüme gülmüyor bu hafta
Kolay gelsin :))Sağol canım , sallaniyor hafif simdi iyice sallanmasini bekliyecegiz...onu yemem acitiyor bunu yemem acitiyor modunda şuan ....
mezuniyete az kalmanın sevinci bu olsa gerekBen doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldii, mezun olayımmmm
Spor yaptımmm
Su da içtimmmm
Yağım az kaldı ,,. Yutkundum
Ben doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldiii
Mezun olayım
Spor yaptımmmm...
Suları içtimmmm
Tatlı yemedimmm ekmek yemedim
Her cumaaa günü
Kilo gider sandım
Zamanı geldiiii
Mezun olayımmmm
ahhh ahh o evde olmayı birde bana sor... çoook aktif biriydim çalışma hayatım vardı kızım doğdu kimselere emanet edemedim çalışma hayatını bıraktım... aslında ben devam ederdim ama eşim hiç istemedi.... doğunun en ucra köşesindeydik aileler çok uzaktaydı gerçi olsalarda pek yararları yok annem ben torun bakmam sadece severim derBenim de öyle ama benim hatam. Evde dirmaktan çok ama çok sıkıldim. Okullar açılsa hayatıma biraz hareket gelse,biraz kostursam dikkatimi dagilsa daha iyi olacak sanki .neyse ben bugün yine detoks a başladım. İki gün sadece.psikilojik rahatlama jcin. Elimde liste olunca ve kısa süreli olunca dikkat ediyorum. Ama kendi kendine diyet yapacağım deyince mutlaka bir yerlerde yanlış yapıyorum. Duygusal açlık denen bu bu var. Onu yaşıyorum ben sanırım. Karnım tok ama beynim hep aç.
Rabbime çok şükür iyiki varlarKolay gelsin :))
Ya sabır :)) zamanı yani
Çok şükür iyi ki varlar
şimdiden iyi tatiller ohhh mis gibi köy havası tadını çıkar canım ..Tunaydin kızlar
Sabah 9 gibi vardık köye
Anca kahvaltı ettik
Kız uyudu yolda ama ben uyuyamadim
Yatacagim biraz şimdi
Yol boyu da ağzım durmadı
Arkadasla beraberdik bisküvi cips yedim
Bugün dengelemem lazım
Evin içinde tel çekmiyor dışarıda da az çekiyor fırsat buldukça yazacağım inşallah
Teşekkür ederim 3 haftacık kaldımezuniyete az kalmanın sevinci bu olsa gerek) tebrikler darısı başımıza
bende karatay diyeti yapıyorum yaklaşık 12 gündür siz hep karatay diyeti mi yaptınız ? yaptıysanız ne kadar sürede ne kadar sporla kilo verdiniz paylaşabilirmisiniz ? birde karatayda yeşil çay içilebiliyormu kahvaltıda mı içsek daha iyi ?Bu kadar kilo fazla yeterrrrrr
Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
Sporufayfeyfiy e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr
Kime böyle dalıp gitmelerinNdymk
Son kiloları bu bedeninin
Yemediğin yemekler ve ben şahidimmmm
Sizi vuracak emeklerimmmmm
Tatlının yüzüne bakmam, unuturummmm
Karatay diyetine soyunurum
Yazarım yağlarımı tariheeee
Soyunur yeni bedene ruhummmm
Karatay bana acaip zor geldi ama yine de tavsiye ederimbende karatay diyeti yapıyorum yaklaşık 12 gündür siz hep karatay diyeti mi yaptınız ? yaptıysanız ne kadar sürede ne kadar sporla kilo verdiniz paylaşabilirmisiniz ? birde karatayda yeşil çay içilebiliyormu kahvaltıda mı içsek daha iyi ?
Ben Karatay yapmıyorum canım :)bende karatay diyeti yapıyorum yaklaşık 12 gündür siz hep karatay diyeti mi yaptınız ? yaptıysanız ne kadar sürede ne kadar sporla kilo verdiniz paylaşabilirmisiniz ? birde karatayda yeşil çay içilebiliyormu kahvaltıda mı içsek daha iyi ?
maşallah sizeKaratay bana acaip zor geldi ama yine de tavsiye ederim
Takır takır gidiyo kilolar
15 haziranda başladım
30 ağıstısta inş mezunum
Başta kalori hesapladım
İki üç kere Karatay denedim
Şimdi 5 günlük hurma
Sorasına bakıcam
Yeşilçay dan emin değilim ama günde ikiden fazla zararlı kesin
68.8 le başladım
Cuma inş 61.00 olucam
Geriye 4 kilo kalıcak
yeşil çay içiyormusunuz ? ben karatayda kabızlık problemi yaşıyorum kuru kayısı kahvaltıda yiyiorum ama işe yaramadı ... bazı sağlık problemim var kabız olmamam gerekiyor ... yeşil çay wcde çook işe yarıyor bende ama oda kansızlık yapıyor zaten demirim düşük...Ben Karatay yapmıyorum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?