Bugün gittim bakalım diyet yapıyorum kilo vermekte zorluk çekiyorum kan değerlerime baktırmak istiyorum diye sonuç yarın çıkacakCanım hiç erteleme bir gün randevu al o gece yeme. Ben oğlumu götürmüştü büyüme hormonu testi için. Akşam 9 dan sonra su bile içmesi zor geçti ama başka çare yok
Ben aç karna gittim bugün bu arada aç karna mı geldin tok karna mi geldin diye sormadılar bileEvet ac karnina gitmen gerekiyor canim.. bi aclik bide tokluk tahlil yapıyorlar...
Ben varım canım şimdi ananas detoksu yapıyorum ve kilo verdim, önümüzdeki hafta bu kiloyu korumak ve daha da kilo vermek istiyorumKızlar bir diyet buldum bu sitede. 5 günde 5 kg diye ama sanmıyorum tabi o kadar verileceğini. Gayet normal şeyler yazıyor. Yarın başlayacağım ve bu hafta çok dikkat edeceğim. Var mı benimle aynı diyete başlamak isteyen. Destek oluruz birbirimize Bir dahaki cumaya kadar bırakmayacağız hiç. Hem öyle olunca birbirimizle yarış gibi olur motivasyon olur
Ayy süper destek oluruz birbirimize hemen özelden atıyorum listeyi yarın başlayalım ve dikkat edelim birbirimizin menülerini de iyice kontrol ederizBen varım canım şimdi ananas detoksu yapıyorum ve kilo verdim, önümüzdeki hafta bu kiloyu korumak ve daha da kilo vermek istiyorum
Perşembe. Güya bugün detoks yapacaktım
12:00 = Maydonoz kürü
12:15 = Türk kahvesi
15:00 = 1 yeşil elma
1 hamur kızartması
16:30 = 1 tabak patates yemeği
2 ksk pilav
Şu içmeye devam ediyorum 3 lt yapacağım
Bir tane diyet buldum burda. Yarın ona baslayacagim inşallah
Bugün gittim bakalım diyet yapıyorum kilo vermekte zorluk çekiyorum kan değerlerime baktırmak istiyorum diye sonuç yarın çıkacak
Menumu yazayım
Sabah 9
Bol miktarda yeşillik
İki haşlanmış yumurta
İki dilim peynir
Öğlen 13
Ananas yoğurt
Ara 15
10 badem
Sütlü kahve
Akşam 17
Ananas yoğurt
1.5 litre su
Menüm ;
12.30
1 dilim tam tahıllı ekmek 4 dilim pastırma
15.00
3 grıssını
18.30
1 kutu ton balık
1 dilim karpuz
Su 1 lt yatana kadar 3 lt tamamlarım
Daha yapmadım ama yuruyus ve yuzmeye gidicem
2 brdk Yesıl cay içerim
Tamam canım atıyorum hemenAfiyet olsun canim. Detoks da yapsan kahvaltiyi atlama lutfen
Baba da at canim. Burda yapabileceğim bir menu ise bende varim
Geçmiş olsun canim önemli birsey cikmaz inşallah
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim
Normalde sormalari gerekBen aç karna gittim bugün bu arada aç karna mı geldin tok karna mi geldin diye sormadılar bile
Normalde sormalari gerekBen aç karna gittim bugün bu arada aç karna mı geldin tok karna mi geldin diye sormadılar bile
Afiyet olsun canım ..Bugun ki menum
11:00
1 haslanmis yumurta
1dilim tam bugday ekmeği
Domates
3-4 biber kizartmasi
13:00
1 şekersiz turk kahvesi
14:00
1 kutu ton baligi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates
17:00
1 armut
20:00
5 kasik patlican yemeği
4 kasik yoğurt
1 dilim tam bugday ekmeği
2,5 lt su 3;5 tamamlayacagim yatana kadar
250 ip atlama
Evet kimsecikler yok bende ara ara girdim baktim yazan yok bende sustumKızlar bugün pazar da değil kimsecikler yok nerelerdesiniz azcık sohbet edelim motivasyonumuz olsun
Hoşgeldinselam kızlar... ben geldim...
Ananas iyi yag yakarMenumu yazayım
Sabah 9
Bol miktarda yeşillik
İki haşlanmış yumurta
İki dilim peynir
Öğlen 13
Ananas yoğurt
Ara 15
10 badem
Sütlü kahve
Akşam 17
Ananas yoğurt
1.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?