Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün gelecek olan misafir önce gelme saatine yakın iptal etmek istedi başka misafirliğe gitmek için. Sonra bende hazırlık yaptım diyince 3 e doğru geldi.
Ufaklık gece çok sık uyanıyor bu ara gündüzleri de en uzun uykusu 40 dk. Ve uyanıkken durmuyor . İlgi istiyor . Huysuzlanıyor. Bunlarda benim irade mi etkiliyor. Çünkü şimdiye kadar olumsuz bi durum olduğunda yemeklere sığınırdım eşim gelene kadar sabrettim.
O da arkadaşlarla dışarı çıkıcam diyince benim şarterler attı . Ufaklıkla ilgilenir az kafa dinlerim biraz kitap okurum derken 2 çocuk da bana keldı.
Ben de gömdüm poğaça ları . Allah ım iradem sahip çıkma gücü ver şu kilolardan sağlıkla uzaklaşayım ve sağlıklı kiloya sıkıntısız düşeyim inşaallah.

6.8.18 = 115.4
09.30
Sirkeli ılık su

11.00
1 kase sütlü Müsli
5 yeşil zeytin
( misafir gelicek diye ortalık toparlar ken geçe kalmışım)

13.30
15 badem
2 hurma

15.30
8 yk keşkek
1 küçük poğaça ( kendime özel küçük poğaça yaptım da :)))

16.30
2 yk sütlü irmikli ( bu tatlıydı ama şekerini az koydum)
1 çay bardağı osmanlı şerbeti

( tartı günü öncesi olmasaydı iyiydi ama yine iyi geçti sanki)

18.00
3 kepçe yeşil mercimek çorbası az erişteli
1 kupa kefir

20.00
2 yk keşkek ( eşim yerken canım çekti , nefsime söz dinletemedim (((

Ahh bu poğaça lar ahhh.
21.00
2 küçük poğaça daha.

Kendi kendime söz veriyorum yarın 1 kilo vermiş çıkarsam bundan sonra ikram sadece 1 çeşit ve 1 porsiyon yiyicem gezmelere gittimde o da en sağlıklı olanından :))

çok kolay gelsin, çok çok sabırlar dilerim sana, kız kardeşim de 2 çocuk büyütüyor, araları 1.5 yaş , dünyası şaştı, ne çok zormuş diyor, halini gördükçe ben de tırsmadım değil yani, ben bi kaç defa tam gün baktım yeğenlerime, akşama kadar tırlattım, o bile yetti iki çocuğu aynı anda büyütmenin ne olduğunu anlama, gerçekten annelere peygamber sabrı geliyor,

poğaçalar da olmasaymış çok iyi gitmişsin aslında

09.30
1 peynirli sucuklu tost (tam tahıllı ekmekle)
1 bardak süt

11.30
2 kuru incir

14.00
1 tost (bugün tost günündeyim galiba)
1 bardak kefir

16.00
1 haşlanmış mısır

19.30
yumurta salatası
1 dilim tam tahıllı ekmek

2.5 litre su , yarım saat spor

9 Ağustos menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü
Bir küçük kurabiye

Saat 12:30
Ayran çorbası 2 kepçe

Saat 18:00
Ayran çorbası 2 kepçe
10 tane üzüm

Saat 21:00
Filtre kahve sade

2 litre su

sonunda girebiliyorum siteye
bugünle beraber 3 gündür kaçak modundaydım

gelinimizin memleketinde. bir düğün yaptık...harikaydı...ama çok yorucuydu. beslenme açısından ise pek iç açıcı değildi...
karbo ağırlıklı beslendim genelde. ama çok hareketli olduğum günlerdi. hafızamı zorlayıp 3 günün listesini yazayım

7 ağustos salı (düğün günü)

8.30
1 haş.yum
1 kk peynir
3 zeytin
1er çay kaşığı tereyağ ve reçel
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çaylar

16.30 (kahvaltı sonrası uzun bir ara..kuaför macerası....malum...)
1 dilim su böreği
1 dilim yaşpasta
1 dilim pizza
1 çay bardağı kadar gazoz
(ben de isterdim zy taze fasulye ve cacık yemeyi ama menüde bunlar vardı maalesef)
00.30
düğün sonrası çorbacıda bol sarmısaklı paça çorbası ve 2 dilim ekmek

free liste...hani.alkış...

8 ağustos çarşamba

9.00
1 haş.yum
1 kk peynir
3 zeytin
1er çay kaşığı tereyağ ve reçel
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çaylar

13.00
1 simit

19.00
5 dilim etli ekmek
salata

20.00
1/2 şeftali

9 ağustos perşembe

11.00

1 kk peynir
4 zeytin
3 dilim domates
1/3 haş. yumurta

15.30

1 sk etli patates yemeği
1 sk pirinç pilavı

19.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık nesfit
15 çekirdeksiz üzüm karışımı

45 dk yüzme
3 litre su

Günaydın kızlar bugün yeni bir diyete başlayacağım için nedense çok heyecanlıyım ve inanıyorum kendime 1 hafta dayanırsam bir daha bırakmam ve düğünde fit olurum

Kızlar benim tartım iyice kafayı yedi her çıktığımda farklı gösteriyor Bende yanılmamak için üst üste 2 kere aynı çıkan rakamı kabul edeceğim kilom diye. Aslında annemin tartısı çok güzel tam istediğim gibi eğer uygunsa ondan alırım. Sizin önerebileceğiniz var mı böyle her çıktığımda aynı gösteren

Günaydın kızlar bugün yeni bir diyete başlayacağım için nedense çok heyecanlıyım ve inanıyorum kendime 1 hafta dayanırsam bir daha bırakmam ve düğünde fit olurum
Gunaydin canım bugün ne çorbası yapacaksın. Ben sanırım mercimek yapacağım. Yayla tarhana düşündüm ama un var onlarda.unsuz şu an mercimek var aklimda

Benim tartım da öyle,zaman zaman tutarsız tartiyor. Hangisine inanacagimi şaşırıyorum

Alkış istemişsin koşarak geldim afiyet olsun yapacak bir şey yok artık,telafi için detoks yapabilirsin iki ya da üç gunluk

Gunaydin canım bugün ne çorbası yapacaksın. Ben sanırım mercimek yapacağım. Yayla tarhana düşündüm ama un var onlarda.unsuz şu an mercimek var aklimda
Domates çorbası olabilir tam kalorisiz. Domatesim az vardı bakiyim varsa domates yaparım yoksa aslında bir çorba var ödem attırıcı vicdan çorbasıymış bayan çok güzel açıklamıştı neden vicdan çorbası olduğunu ondan mi yapsam acaba isterseniz sizede veririm tarifini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…