Bugün gelecek olan misafir önce gelme saatine yakın iptal etmek istedi başka misafirliğe gitmek için. Sonra bende hazırlık yaptım diyince 3 e doğru geldi.
Ufaklık gece çok sık uyanıyor bu ara gündüzleri de en uzun uykusu 40 dk. Ve uyanıkken durmuyor . İlgi istiyor . Huysuzlanıyor. Bunlarda benim irade mi etkiliyor. Çünkü şimdiye kadar olumsuz bi durum olduğunda yemeklere sığınırdım eşim gelene kadar sabrettim.
O da arkadaşlarla dışarı çıkıcam diyince benim şarterler attı . Ufaklıkla ilgilenir az kafa dinlerim biraz kitap okurum derken 2 çocuk da bana keldı.
Ben de gömdüm poğaça ları . Allah ım iradem sahip çıkma gücü ver şu kilolardan sağlıkla uzaklaşayım ve sağlıklı kiloya sıkıntısız düşeyim inşaallah.
6.8.18 = 115.4
09.30
Sirkeli ılık su
11.00
1 kase sütlü Müsli
5 yeşil zeytin
( misafir gelicek diye ortalık toparlar ken geçe kalmışım)
13.30
15 badem
2 hurma
15.30
8 yk keşkek
1 küçük poğaça ( kendime özel küçük poğaça yaptım da :)))
16.30
2 yk sütlü irmikli ( bu tatlıydı ama şekerini az koydum)
1 çay bardağı osmanlı şerbeti
( tartı günü öncesi olmasaydı iyiydi ama yine iyi geçti sanki)
18.00
3 kepçe yeşil mercimek çorbası az erişteli
1 kupa kefir
20.00
2 yk keşkek ( eşim yerken canım çekti , nefsime söz dinletemedim(((
Ahh bu poğaça lar ahhh.
21.00
2 küçük poğaça daha.
Kendi kendime söz veriyorum yarın 1 kilo vermiş çıkarsam bundan sonra ikram sadece 1 çeşit ve 1 porsiyon yiyicem gezmelere gittimde o da en sağlıklı olanından :))
Gunaydin canım bugün ne çorbası yapacaksın. Ben sanırım mercimek yapacağım. Yayla tarhana düşündüm ama un var onlarda.unsuz şu an mercimek var aklimdaGünaydın kızlar bugün yeni bir diyete başlayacağım için nedense çok heyecanlıyım ve inanıyorum kendime 1 hafta dayanırsam bir daha bırakmam ve düğünde fit olurum
Benim tartım da öyle,zaman zaman tutarsız tartiyor. Hangisine inanacagimi şaşırıyorumKızlar benim tartım iyice kafayı yedi her çıktığımda farklı gösteriyorBende yanılmamak için üst üste 2 kere aynı çıkan rakamı kabul edeceğim kilom diye. Aslında annemin tartısı çok güzel tam istediğim gibi eğer uygunsa ondan alırım. Sizin önerebileceğiniz var mı böyle her çıktığımda aynı gösteren
Alkış istemişsin koşarak geldimsonunda girebiliyorum siteye
bugünle beraber 3 gündür kaçak modundaydım
gelinimizin memleketinde. bir düğün yaptık...harikaydı...ama çok yorucuydu. beslenme açısından ise pek iç açıcı değildi...
karbo ağırlıklı beslendim genelde. ama çok hareketli olduğum günlerdi. hafızamı zorlayıp 3 günün listesini yazayım
7 ağustos salı (düğün günü)
8.30
1 haş.yum
1 kk peynir
3 zeytin
1er çay kaşığı tereyağ ve reçel
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çaylar
16.30 (kahvaltı sonrası uzun bir ara..kuaför macerası....malum...)
1 dilim su böreği
1 dilim yaşpasta
1 dilim pizza
1 çay bardağı kadar gazoz
(ben de isterdim zy taze fasulye ve cacık yemeyi ama menüde bunlar vardı maalesef)
00.30
düğün sonrası çorbacıda bol sarmısaklı paça çorbası ve 2 dilim ekmek
free liste...hani.alkış...
8 ağustos çarşamba
9.00
1 haş.yum
1 kk peynir
3 zeytin
1er çay kaşığı tereyağ ve reçel
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çaylar
13.00
1 simit
19.00
5 dilim etli ekmek
salata
20.00
1/2 şeftali
9 ağustos perşembe
11.00
1 kk peynir
4 zeytin
3 dilim domates
1/3 haş. yumurta
15.30
1 sk etli patates yemeği
1 sk pirinç pilavı
19.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık nesfit
15 çekirdeksiz üzüm karışımı
45 dk yüzme
3 litre su
Domates çorbası olabilir tam kalorisiz. Domatesim az vardı bakiyim varsa domates yaparım yoksa aslında bir çorba var ödem attırıcı vicdan çorbasıymış bayan çok güzel açıklamıştı neden vicdan çorbası olduğunu ondan mi yapsam acaba isterseniz sizede veririm tarifiniGunaydin canım bugün ne çorbası yapacaksın. Ben sanırım mercimek yapacağım. Yayla tarhana düşündüm ama un var onlarda.unsuz şu an mercimek var aklimda
Canım süper maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?