Aslında ilk defa çıksan ve çok yürüsen hamlandın deriz biz o ağrı yapar ama sen ilk defa çıkmadın sanırım yürüyüşe. Ya da her zamankinden daha fazla mi yaptın, başka iş yaptıysan ondan da kaynaklı olabilir. Benimde ayaklarımın altı sis bacaklarım komple ağrıyor ama kaç gündür hiç oturmadım o yüzdenGünaydın arkadaşlar,yine çok ağrılı uyandım. Ayak bileklwrim bacaklarım beline kadar ağrıyor. Yürüyüşten kaynaklı olabilir mi ne dersiniz
Yürüyüş bir süredir yapıyorum ama her gün düzenli değil. Koşuya yeni başladım. Sürekli kosamiyorum tabi koşu yürüyüş karışık.Aslında ilk defa çıksan ve çok yürüsen hamlandın deriz biz o ağrı yapar ama sen ilk defa çıkmadın sanırım yürüyüşe. Ya da her zamankinden daha fazla mi yaptın, başka iş yaptıysan ondan da kaynaklı olabilir. Benimde ayaklarımın altı sis bacaklarım komple ağrıyor ama kaç gündür hiç oturmadım o yüzden
Kendini zorladıysan ondan olmuştur canım ben kas gevşeltici krem sürüyorum iyi geliyorYürüyüş bir süredir yapıyorum ama her gün düzenli değil. Koşuya yeni başladım. Sürekli kosamiyorum tabi koşu yürüyüş karışık.
Allah cektırmesin canım rabbım yardımcısı olsun kayınvalıdenın, görümceni de Allah bir çığlıkta kurtarsın
13.08 menüm kızlar
Geç uyandım tadım tuzum hiç yoktu bugün moralim bozuk olunca bişey yiyesimde olmuyor
12.30
2 yumurtadan yağsız omlet
Domates
Salatalık
19.00
5 yaprak sarma
23.00
2 kurabiye
Su 2 lt
Bugün misafirimiz vardı yuruyus yapamadım
13 ağustos pzt
11.00
1 sahanda yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
17.00
1 erik
1 incir
20.00
1 adana kebap
1 dilim ekmek
şekersiz çaylar
2 l su
yazlık kapatmak spora girer mi?
bence girsin.... felaket yorucuydu.
hem spor hem sauna etkisi...
Ananenize çok geçmiş olsun. Görünce nede hayırlı doğumlar diliyorum Allah bi nefeste kurtarsın inşallah
Görümcen için güzel bekleyişler, herşey yolunda gitsin inşallah.
Anneanne de toparlanır inşallah, geçmiş olsun.
Günaydın arkadaşlar,yine çok ağrılı uyandım. Ayak bileklwrim bacaklarım beline kadar ağrıyor. Yürüyüşten kaynaklı olabilir mi ne dersiniz
Ben burdayım canım arada bakıyorum yazan yok çıkıyorum geri:)Nerelerdesiniz kızlar kimseden ses çıkmıyor
Bende dışardayım canım babaneme gittim dükkana falan uğradım şimdi eve gideceğimNerelerdesiniz kızlar kimseden ses çıkmıyor
Kızlar selam muhtesem menümü yazayım
13:00 = 1 küçük pizza
18:00 = 1 bardak meyvesuyu
2 tane ekler
Babanem ye dedi kızlar yok desemde kırmak istemedim
20:00 = 2 tane minik dereotlu poğaça
Suyu hesaplayamadım ama az oldu galiba içmeye devam ediyorum
Kızlar aslında birşey farkettim bu yediklerimi ben normal zamanlarda günde gider gelir elime 1 tane alır aksama kadar bi dünya olacak şekilde yerdim. Şimdi bunlarla doyuyorum midem daha fazla almıyor tıkıyor tabiki sağlıksız değilde diyete uygun olmadığını biliyorum yarın sadece çorba diyeti yapmayı düşünüyorum insallah
Ah canim keşke erken kalkmakla olsa sadece vallahi 6 buçuk en geç 7 buçukta alarm kurmuş gibi uyanıyorum bir kaç gündür temizlikten yemek yemeği unutuyorum gerçekten ama bakalım yarın iyi bir gün olacak inşallah bayramdan önce eksileri göreceğimAfiyet olsun canım. Hakikaten muhteşem olmuş canım. Sen Hep az yiyorsun benim hatırladigim kadarıyla. Ama düzensiz oluyor genelde. Telefonunun saatini kur 8 e 9 a her gün vakitlice kalk güzel Kahvaltını yap. En önemli öğünü atlama. Uzunca bir süre de dışarıdan yeme. Evde saglikli şeyler ye. Dışarıdan yiyeceksende sağlıklı hale getirmeye çalış. Durum döner yerine porsiyon döner ye mesala yanında ayran ve salata ile. Bi kaç gündür çok koptun gibi geliyor bana. Don artık aramıza. Nerde diyetisyenin verdiği liste çıkar as dolabın üstüne ve uy listeye canım.
Ah canim keşke erken kalkmakla olsa sadece vallahi 6 buçuk en geç 7 buçukta alarm kurmuş gibi uyanıyorum bir kaç gündür temizlikten yemek yemeği unutuyorum gerçekten ama bakalım yarın iyi bir gün olacak inşallah bayramdan önce eksileri göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?