Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın arkadaşlar,yine çok ağrılı uyandım. Ayak bileklwrim bacaklarım beline kadar ağrıyor. Yürüyüşten kaynaklı olabilir mi ne dersiniz

Günaydın arkadaşlar,yine çok ağrılı uyandım. Ayak bileklwrim bacaklarım beline kadar ağrıyor. Yürüyüşten kaynaklı olabilir mi ne dersiniz
Aslında ilk defa çıksan ve çok yürüsen hamlandın deriz biz o ağrı yapar ama sen ilk defa çıkmadın sanırım yürüyüşe. Ya da her zamankinden daha fazla mi yaptın, başka iş yaptıysan ondan da kaynaklı olabilir. Benimde ayaklarımın altı sis bacaklarım komple ağrıyor ama kaç gündür hiç oturmadım o yüzden

Yürüyüş bir süredir yapıyorum ama her gün düzenli değil. Koşuya yeni başladım. Sürekli kosamiyorum tabi koşu yürüyüş karışık.

Yürüyüş bir süredir yapıyorum ama her gün düzenli değil. Koşuya yeni başladım. Sürekli kosamiyorum tabi koşu yürüyüş karışık.
Kendini zorladıysan ondan olmuştur canım ben kas gevşeltici krem sürüyorum iyi geliyor

Allah cektırmesin canım rabbım yardımcısı olsun kayınvalıdenın, görümceni de Allah bir çığlıkta kurtarsın

Amin canım inşallah

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Bencede spor sayılır

Ananenize çok geçmiş olsun. Görünce nede hayırlı doğumlar diliyorum Allah bi nefeste kurtarsın inşallah

Amin canım inşallah

Görümcen için güzel bekleyişler, herşey yolunda gitsin inşallah.
Anneanne de toparlanır inşallah, geçmiş olsun.

Sağol canım inşallah

Kendini zorladiysan olabilir canım. Kas gevşetici ise yarayabilir

solmez kas ağrısı olabilir,kosmasam iyiymiş demekki. Bu hafta yürüyüş yapmayacagim Perşembe yola çıkacağız,uzun yol. Bu ağrısı ile araba kullanamam. Üç güne de ancak gecer

solmez
LAydLiNe
Merhaba kızlar
Benim evde durumlar karışık bu hafta büyük oğlumla sürekli çatışma halindeyiz evde bi yeme düzenim yok ufaklık huy değiştiriyor sanırım.menü bile yazamıyorum . Bu ekstra düzensizlik bu hafta beni kötü etkileyecek. İnşaallah bu süreç çabuk geçer

Düzen olmasa da kalorili şeylerden uzak dur canım. O zaman sorun olmaz. Inşallah çabuk geçer canim

Merhaba kızlar
Yogun geciyor gunlerim evde misafir olunca misafire ayri yemek kendime ayri yemek yapamiyorum ... bu arada karatay diyetini biraktim cunku coook fazla kabizlik yaşadım... benim kabiz olmamam gerekiyor rahatsizligim var çünkü... bu yuzden karatayi biraktim...
Gerci suan diyet yapmıyorum bayram sonrasi basliyacam ))

Kızlar selam muhtesem menümü yazayım

13:00 = 1 küçük pizza

18:00 = 1 bardak meyvesuyu
2 tane ekler
Babanem ye dedi kızlar yok desemde kırmak istemedim

20:00 = 2 tane minik dereotlu poğaça

Suyu hesaplayamadım ama az oldu galiba içmeye devam ediyorum
Kızlar aslında birşey farkettim bu yediklerimi ben normal zamanlarda günde gider gelir elime 1 tane alır aksama kadar bi dünya olacak şekilde yerdim. Şimdi bunlarla doyuyorum midem daha fazla almıyor tıkıyor tabiki sağlıksız değilde diyete uygun olmadığını biliyorum yarın sadece çorba diyeti yapmayı düşünüyorum insallah

Afiyet olsun canım. Hakikaten muhteşem olmuş canım. Sen Hep az yiyorsun benim hatırladigim kadarıyla. Ama düzensiz oluyor genelde. Telefonunun saatini kur 8 e 9 a her gün vakitlice kalk güzel Kahvaltını yap. En önemli öğünü atlama. Uzunca bir süre de dışarıdan yeme. Evde saglikli şeyler ye. Dışarıdan yiyeceksende sağlıklı hale getirmeye çalış. Durum döner yerine porsiyon döner ye mesala yanında ayran ve salata ile. Bi kaç gündür çok koptun gibi geliyor bana. Don artık aramıza. Nerde diyetisyenin verdiği liste çıkar as dolabın üstüne ve uy listeye canım.

Ah canim keşke erken kalkmakla olsa sadece vallahi 6 buçuk en geç 7 buçukta alarm kurmuş gibi uyanıyorum bir kaç gündür temizlikten yemek yemeği unutuyorum gerçekten ama bakalım yarın iyi bir gün olacak inşallah bayramdan önce eksileri göreceğim

Bugün ki menum
10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Avuc ici kadar koy ekmeği
Domates,salatalık
4 çay kaşığı fındık ezmesi

13:00
1 türk kahvesi az şekerli

14:30
Saray sarması sütlü tatlı yarim dilim

16:00
1 avuç leblebi

18:30
1 bardak yesilcay

19:00
Bir kase sehriye çorbası

21:00
1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecalli

3,5 lt su
100 ip atlama

Bu da benim düzensiz menum
Misafirlikteydim az ondan az ondan derken çok oldu. Akşam dengelemeye çalıştım umarım başarmisimdir

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…