Bencede gayet iyi olur canımDetoks iyi olmuyor verdiğim kilo hemen geri geliyor ama 21 gün şekersiz olur. Hatta bir fon önceden menü belirleyip aynı şeyleri yesek,aynı sporu yapsak nasıl olur
Bır de birkaç hafta önce spor yapıyorduk gün gün belirleyip,o çok iyiydi aslında. Bu hafta için spor planı yapsaksolmez
teşekkürler canım. selçuk dahili bilimler abd başkanı bizim sitede. o çok önerdi. şansımıza da orası geldi. hayırlı olur ınşallah.latiska çok sevindim, çok tebrik ederim oğlunu ve hepinizi. Selçuk tıp iyidir diye duymuştum, köklü üniversitelerden. Güzel bir kutlama olsun, iyi eğlenceler.
1. sayfada ayrıntılar var canım. oradan inceleyebilirsinLAydLiNe şekersiz diyetten bahseder misin bana,şekerin her türlüsü mu yasak mesela meyve yulaf vs bunlarda mı yasak.sen başladın mı nasıl gidiyor zor oluyor mu ilk gunler
teşekkürler canım. selçuk dahili bilimler abd başkanı bizim sitede. o çok önerdi. şansımıza da orası geldi. hayırlı olur ınşallah.
ben de yazlıktayım şuan. biz de bugün eve döneceğiz. tabi rahat yok bize. oğlumun kalacak yerini ayarla yerleştir akabinde kongre. ekimde rahatlarız inşallah
Canim hayirli olsun ogluna...bende selcuk unv mezunuyum ben severim konyayi...teşekkürler canım. selçuk dahili bilimler abd başkanı bizim sitede. o çok önerdi. şansımıza da orası geldi. hayırlı olur ınşallah.
ben de yazlıktayım şuan. biz de bugün eve döneceğiz. tabi rahat yok bize. oğlumun kalacak yerini ayarla yerleştir akabinde kongre. ekimde rahatlarız inşallah
Kızlar ben de valizleri boşalttım çamaşır yıkıyorum dünden beri.
Kızların antremanı vardı sabah onları götürüp getirdik, uyumuşum sonra. İstanbul’un havası, sıcağı, nemi çarptı beni, çok başım ağrıdı, kendimi yorgun hissettim.
İyi haber: o kadar çok yemişim ki tatilde yemek saati gelince, lafını duyunca bile midem bulanıyor. Sanki yediklerim beni günlerce idare eder gibi çok tokum.
3.5 kilo fazla çıktım, 2.5 vermiştim iyi ki de vermişim, bu sebeple ilk bu evden çıktığım güne göre çok almamış oldum. Çok ödem var ama vücudumda. Cumaya bakalım ne kadarı gidecek.
Yarın için liste belirleyeceğim bakayım ne yapayım.
Canim hayirli olsun ogluna...bende selcuk unv mezunuyum ben severim konyayi...
2005 mezunuyum canim.. evlenince esimle mevlanaya gittik 2010 da cook degismis cok guzellesmisti şehir...kaç mezunusun peki? biz 4 yıl önce 1 hafta kalmıştık... çok sevdim hem şehri hem kampüsü...
umarım oğlum için hayırlı olur
Beni sormamışsın kaptan ama bende burdayım geldim artık. Tatil bitti memleketteyiz şuan 1 hafta daha.Kızlar nerdesiniz ses verin bakim tatil bitti heyooooooooooo @polokey2244latiska @Nisaca @cankizzzz ada81 merryangel @Birprensess solmez anneyim83 M melis08 @Sekerpare87
Epey almışsın kaptan kilo..bakalım ben kaç oldum eve gidince tartıda sürpriz le karşılaşmam umarım.Günaydın kızlar
Ne zaman canlanacağız merak ediyorum. Dünden beri hala gelmeyenler var. Biran önce herkesin kendini toparlaması lazım.
Menümü yazayım. Dün akşam hem maç vardı hem de temizlik yapmam lazımdı gelemedim o yüzden. Bir de akşam yemekten sonra bir tuhaf oldum. Uyuyakalmışım tuhhaf bir akşamdı. Menüm biraz sıkıntılı. Akşama kadar çok iyi gittim her zamanki gibi. Akşam kendimden geçtim yine. Pişman mıyım? Evet pişmanım. Bir günümü daha boşa harcadım. Ama pes etmek yok. Bugün kaldığım yerden yeniden devam.
Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
(Sabahları saat erken olduğu için canım hiçbir şey yemek istemiyor ben de sadece haşlanmış yumurta yeyip çıkıyorum evden.)
Öğle (12:00)
1 kase buğdaylı ayran çorbası
4 yk kısır (Hastanede kısır çıktı yemekte) @burcugncy duy
2-3 çatal taze fasulye yemeği
Akşam (18:00)
4 yk fırında tavuk (Soğan ve birazda patates vardı içinde)
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Buraya kadar her şey çok güzeldi. Skandal bundan sonra başlıyor. Uyuyakalmışım yaaa uyandığımda saat 20:00 ydi. Canım acayip tatlı bir şeyler istiyordu. Dolapta dondurmalar vardı. Önce 3-4 çatal ekmek kadayıflı dondurma yedim. Saat 21:00 gibi eşim geldi. Lokma tatlısı almış. Sıcak sıcak4-5 tane de ondan yedim. Arkadan da 2-3 çatal dondurma daha. Yani şekersiz 21 günün ilk günü battı. Ama dediğim gibi pes etmek yok. Bugün yine ilk günden başlıyorum
Bu arada sabah yine tartıldım. Dün 67.1 i görmüştüm tartıda. Bu sabah 66.7 olmuşum.
ne güzel valiz boşalmış... biz yola yeni çıktık gece 2e doğru ancak varırız...
2 günde ödemden kurtulursun merak etme...
spora da başladın mı süper olur...
yarın ne yiyelim sahi
benim dolap da tamtakır
sadece çorba içesim var
Ben listemi yaptım, bakalım 1 hafta hiç dışına çıkmama niyetindeyim, belki haftaya bazı günler değiştiririm.
Sabah: 1 yumurta, 1 dl peynir, yeşillik, 2 dl ekmek, 4-5 zeytin
Öğlen: ızgara et, salata, ayran, 1 dl ekmek
İkindi: 1 meyve, 2-3 ceviz ya da 5 badem
Akşam: sebze, yoğurt, 1 dl ekmek
Klasik liste diyetisyenimden listeleri çıkardım ortaya.
Sadece dikkat edeyim diyince olmuyor, kesin çizgilerle disiplinli liste lazım bana yoksa kaçırıyorum.
Aslında İsveç diyeti türü bir diyet yapasım var motivasyon olsun diye başta ama bir kere tam yapıp çok kilo vermiştim çatlaklar oluştu.
Siz de hayırlısı ile gelin canım.
ben senden de sonra gittim. beklentimin çok üzerindeydi. hem güzellik hem soğukluk açısından. akşam kafede çay içerken battaniyeyle oturmuştuk ağustos ayında...2005 mezunuyum canim.. evlenince esimle mevlanaya gittik 2010 da cook degismis cok guzellesmisti şehir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?