Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba 13. takımcım.

SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI

585. Etap (31 Ağustos 2018) => 13. TAKIM (Bayram tatili nedeni ile 584. etapla birleştirilmiştir)

31 ağustos menüm
10 :30
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurtanin sarısı
1 dilim peynir
Avuc ici kadar koy ekmeği
Domates
1 bardak yeşil çay

13:00
Az şekerli Türk kahvesi 1 fincan

17:00
1 ayran
6-7 Susamlı cubuk

20:00
2 kaşık pirinç pilavı
7 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt

22:30
Az şekerli Türk kahvesi 1 fincan

3 lt su

Bencede gayet iyi olur canım

LAydLiNe şekersiz diyetten bahseder misin bana,şekerin her türlüsü mu yasak mesela meyve yulaf vs bunlarda mı yasak.sen başladın mı nasıl gidiyor zor oluyor mu ilk gunler

Kızlar merhaba,
Biz İstanbul’a geldik evimize son 15 dk.
Yarın adapte olma günü. Pazartesi sıkı bir diyete başlıyorum. Haftaya kızlar okula başlayınca hızlanacağım. Bu hafta okul alışverişi çok ve evdeler, ama her bulduğum fırsatta spor yapacağım.

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız son günlerde yoğunum pek giremiyorum tatile gidiyoruz hazırlık filan derken bayagı yoğun geçti son bikac gün tatil boyunca girmeye calısıcam giremezsem de merak etmeyin beni hepinizi öpüyorum

latiska çok sevindim, çok tebrik ederim oğlunu ve hepinizi. Selçuk tıp iyidir diye duymuştum, köklü üniversitelerden. Güzel bir kutlama olsun, iyi eğlenceler.
teşekkürler canım. selçuk dahili bilimler abd başkanı bizim sitede. o çok önerdi. şansımıza da orası geldi. hayırlı olur ınşallah.
ben de yazlıktayım şuan. biz de bugün eve döneceğiz. tabi rahat yok bize. oğlumun kalacak yerini ayarla yerleştir akabinde kongre. ekimde rahatlarız inşallah

Çok iyi o halde, tam hocasından referans almışsınız. Hayırlı olsun tekrardan. Güzel telaşlar, yerine yerleştimi tamamdır.

Kızlar ben de valizleri boşalttım çamaşır yıkıyorum dünden beri.
Kızların antremanı vardı sabah onları götürüp getirdik, uyumuşum sonra. İstanbul’un havası, sıcağı, nemi çarptı beni, çok başım ağrıdı, kendimi yorgun hissettim.
İyi haber: o kadar çok yemişim ki tatilde yemek saati gelince, lafını duyunca bile midem bulanıyor. Sanki yediklerim beni günlerce idare eder gibi çok tokum.
3.5 kilo fazla çıktım, 2.5 vermiştim iyi ki de vermişim, bu sebeple ilk bu evden çıktığım güne göre çok almamış oldum. Çok ödem var ama vücudumda. Cumaya bakalım ne kadarı gidecek.

Yarın için liste belirleyeceğim bakayım ne yapayım.

Canim hayirli olsun ogluna...bende selcuk unv mezunuyum ben severim konyayi...

me güzel

ne güzel valiz boşalmış... biz yola yeni çıktık
gece 2e doğru ancak varırız...
2 günde ödemden kurtulursun merak etme...
spora da başladın mı süper olur...
yarın ne yiyelim sahi
benim dolap da tamtakır
sadece çorba içesim var

kaç mezunusun peki? biz 4 yıl önce 1 hafta kalmıştık... çok sevdim hem şehri hem kampüsü...
umarım oğlum için hayırlı olur
2005 mezunuyum canim.. evlenince esimle mevlanaya gittik 2010 da cook degismis cok guzellesmisti şehir...

Epey almışsın kaptan kilo..bakalım ben kaç oldum eve gidince tartıda sürpriz le karşılaşmam umarım.

Ben listemi yaptım, bakalım 1 hafta hiç dışına çıkmama niyetindeyim, belki haftaya bazı günler değiştiririm.

Sabah: 1 yumurta, 1 dl peynir, yeşillik, 2 dl ekmek, 4-5 zeytin
Öğlen: ızgara et, salata, ayran, 1 dl ekmek
İkindi: 1 meyve, 2-3 ceviz ya da 5 badem
Akşam: sebze, yoğurt, 1 dl ekmek

Klasik liste diyetisyenimden listeleri çıkardım ortaya.

Sadece dikkat edeyim diyince olmuyor, kesin çizgilerle disiplinli liste lazım bana yoksa kaçırıyorum.

Aslında İsveç diyeti türü bir diyet yapasım var motivasyon olsun diye başta ama bir kere tam yapıp çok kilo vermiştim çatlaklar oluştu.

Siz de hayırlısı ile gelin canım.

ben de liste oluşturayım
ama hergün aynı şey olmaz... sıkılırım ben
isveç diyeti nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…