Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün tekrar diyete başlıyorum inşallah ... iki güne regli gelir ) geçen hafta tahlil yaptırmıştım ferritinim yine 3.68 e düşmüş.... en düşük sınır 7 olmalıymış... dr tekrar demir ilacına başlattı... haftada bir yine ciğer yerim ... spora başlamam lazım tekrar. demir ilacı belli bir süre iştah açıyor bende sonra normale dönüyor..

Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar yaaaaa hafta sonu sürekli aklımdaydınız ama regl kaynaklı depresyonlardaydım hiç bir şey yapmak gelmedi içimden. Şükür kendimi toparlamam kolay oluyor ama yine de zorlu bir süreç. Umarım her şey yolundadır.

latiska canım mesajına cevap veremiyorum. Neden bilmiyorum ama sanırım özel mesajın kapalı

LAydLiNe canım kaptanım artık takımı haraketlendirelim çoşturalım motivasyon çok önemli yeni arkadaşlarda katılsın aramıza... takım çok sessiz yahuuuu bazen girip bakıyorum 1 sayfa daha ilerlememiş ....

Resmen diplerdeyiz yine
Bu hafta derece yapmaliyiz kızlar
Hep birlikte detoks mu yapsak
Ya da şekersiz 21 gün mu yapsak
Ne yapsak? Fikri olan?
Oyum şekersiz 21 gün yönünde
Merhaba 13. takımcım.

SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI

585. Etap (31 Ağustos 2018) => 13. TAKIM (Bayram tatili nedeni ile 584. etapla birleştirilmiştir)

LAydLiNe kaptanım, sonuçları hazırladım, sizin için sorun olmaz umarım.
Monişim yaaaaa ellerine yüreğine sağlık. Ben unutmuşum. Çok ama çok teşekkür ederim

Yeni gelen yok canım bütün takımlar yeni üye konusunda bizimle aynı durumda. Ama motivasyon konusunda haklısın. Son iki aydır toparlayamadık ama toparlayacağımıza inanıyorum

benimde regli öncesi baş ağrılarım başlar dün bende fenaydım mecbur ağrı kesici aldım iki güne gelir regli ...

ben kaçar kahvaltıyaaaa öğleden sonra dr gidecem sonra yine gelirimmmm

LAydLiNe şekersiz diyetten bahseder misin bana,şekerin her türlüsü mu yasak mesela meyve yulaf vs bunlarda mı yasak.sen başladın mı nasıl gidiyor zor oluyor mu ilk gunler
Latiska yazmış canım takımın ilk sayfasında bütün detayları var. Veeee çok sağlıklı bir liste.
İyi tatiller canım
Beni sormamışsın kaptan ama bende burdayım geldim artık. Tatil bitti memleketteyiz şuan 1 hafta daha.
Seni unuttum ben kız mezun oldun yaaa gözden ırak olan takımdan da ırak oluyor dermişim Şaka şaka gel tabii ki. Buradan uzaklaşmak iyi olmuyor.
Epey almışsın kaptan kilo..bakalım ben kaç oldum eve gidince tartıda sürpriz le karşılaşmam umarım.
Ben biraz şımardım canım. İsteyince kilo verebiliyorum diye abartınca tam abarttım. Hatta tatilin son iki günü bi daha yiyemem diye kokoreçler, midyeler, wafflelar, lokmalar derken bayağı saçmaladım. Ama artık toparlanma zamanı. Geç bile kaldım. Artık taviz yok kendi kendime. Sen de gel yanı başıma.

İsveç diyeti mi aslaaaaaa
ben de liste oluşturayım
ama hergün aynı şey olmaz... sıkılırım ben
isveç diyeti nasıl ?
Öğrenmesen daha iyi sağlıksız bir diyet. Sana göre değil.
ben senden de sonra gittim. beklentimin çok üzerindeydi. hem güzellik hem soğukluk açısından. akşam kafede çay içerken battaniyeyle oturmuştuk ağustos ayında...
Konya şehir olarak çok güzel bir şehir. Hele ki Akdeniz in sıcağından sonra sana yayla gibi gelmiştir. Kışı oğluna zor gelir. 2015 kışında hastane de kar yağışından dolayı mahsur kalmıştık o derece sıkıntılı kışları var. Ama önemli olan mevsimler değil insanlar diye düşünüyorum. Kampüs güzel bir yerde. Ben kampüse yakın bir yerde oturuyordum. Tek sıkıntı insanların zihniyetleri. Sevmiyorum Konya' lıları. İnsanları ayrıştırmalarını. Görüntüne göre senin hakkında hüküm vermelerini. Bir de soğuk insanlar. Akdeniz insanı gibi cana yakın değiller. Kötülüyormuş gibi düşünme ama 9 yılın biriktirdikleri var. Sevemedim bir türlü. Kardeşlerim hala Konya' da yaşıyorlar. Ara ara ben de gidiyorum ziyarete. Sevdiğim dostlarım arkadaşlarım var ama saysan bir elin parmağını geçmez. İnşallah oğlun hep iyi insanlarla karşılaşır. Bu arada ilk yılında kampüsün içinde kalsın derim. İkinci yılda daha iyi tanımış olur şehri. Ona göre kendi seçer nerede yaşamak istediğini ama zaten en yakın Bosna var. Yürüme mesafesinde.
benimde regli öncesi baş ağrılarım başlar dün bende fenaydım mecbur ağrı kesici aldım iki güne gelir regli ...
Benim tek sıkıntım karın ağrısı. İkinci gün de tepresyona giriyorum

Herkese merhaba umarım bol eksili mutlu bir haftamız olur. Bu aralar bende çok sık uğrayamıyorum herhalde yaz döneminde biraz daha koşturma oluyor herkeste.
Ben bu hafta iyi bir rakam görmek adına ve vucudumu şaşırtmak adına biraz daha az kalorili bir program uygulayacağım. Bakalım göreceğiz sonucu. Vee daha sık burada olacağım artık :)

Hoş geldin canım. Seni görmek güzel

Selam kızlar
Köye geldim ben. Telefon çekmiyor malum giremiyorum pek
Bu hafta sonu döneceğim inşallah
Dün düğün vardı koyde. Düğün yemeklerinden yedim. Önceki günde kaplicaya gitmiştik sudan çıkınca abarttim çok acikmistim. Tartıya arti olarak yansımış direk 83.600 çıktım sabah. Cabucak gider inşallah

Tam da burdayim misafirlerim vardi 1 haftadir. Dun aksam yolcu ettim ve bugun itibariyle diyetime kaldigim yerden devam ediyorum canimm
Desene tam zamanın da seslendim. Elime sopayı alacağım ona göre
Bundan sonra dikkat et lütfen. Seni de kaybetmeyelim

konyalılar görüntüye göre yargılıyorsa benim oğlum uzun kıvırcık saçlı. sol kulağında 2 küpesi var... tam konyaya göreymiş. çukurovanın taban puanı 489.47 oğlumun puanı 489.36... kıl payı... adanada çok rahat ederdi gerçekten. kampüs içinde ne tür yurtlat var... aslına bakarsan şu an en önemsedfiğimiz konu bu. var mı oğlumun tipine göre yurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…