posta kutum dolu olabilir. boşaltıyorum hemenKızlar yaaaaa hafta sonu sürekli aklımdaydınız ama regl kaynaklı depresyonlardaydım hiç bir şey yapmak gelmedi içimden. Şükür kendimi toparlamam kolay oluyor ama yine de zorlu bir süreç. Umarım her şey yolundadır.
latiska canım mesajına cevap veremiyorum. Neden bilmiyorum ama sanırım özel mesajın kapalı
konyalılar görüntüye göre yargılıyorsa benim oğlum uzun kıvırcık saçlı. sol kulağında 2 küpesi var... tam konyaya göreymiş. çukurovanın taban puanı 489.47 oğlumun puanı 489.36... kıl payı... adanada çok rahat ederdi gerçekten. kampüs içinde ne tür yurtlat var... aslına bakarsan şu an en önemsedfiğimiz konu bu. var mı oğlumun tipine göre yurt
Kızlar akşama herkesin menüleri bekliyorum ona göre gelin tamam mı? Yoklama alacağım
Ben 4 yil kaldim konyada , ogrencilere karisan bi toplum degil kesinlikle bende ön yargili gitmistim konyaya aksine cok iyi dostluklar arkadasliklar edindim....konyalılar görüntüye göre yargılıyorsa benim oğlum uzun kıvırcık saçlı. sol kulağında 2 küpesi var... tam konyaya göreymiş. çukurovanın taban puanı 489.47 oğlumun puanı 489.36... kıl payı... adanada çok rahat ederdi gerçekten. kampüs içinde ne tür yurtlat var... aslına bakarsan şu an en önemsedfiğimiz konu bu. var mı oğlumun tipine göre yurt
Ahhh kaptanim ahhhh sabah gune cok guzel basladim... ac karnina demir ilaci icmistim sabah ayyy bittim bugun karin agrisi 4 kere tuvalete ciktim... millet demir ilacı icer kabiz olur benim bagirsagimi çalıştırıyor...bir hafta deniyecem ilacin ilk 3-4 gun bu sekilde olabiliyormus...Kızlar akşama herkesin menüleri bekliyorum ona göre gelin tamam mı? Yoklama alacağım
Hoş geldin canım. Seni görmek güzel
latiska , @LAydLiNe’nın dediği gibi sağlıklı değil. Sonunu düşünmeden hızlı çözüm.
Ben geçen sene yapmıştım sempozyum öncesi, 7 kilo verdim herşey üstüme oldu anacıma ulaştım ama sonra hem hızlı aldım hem de bacaklarımda çatlaklar oluştu.
Bu çatlaklara çözüm yok mudur çok can sıkıcılar
Ben 4 yil kaldim konyada , ogrencilere karisan bi toplum degil kesinlikle bende ön yargili gitmistim konyaya aksine cok iyi dostluklar arkadasliklar edindim....
Kampüsün icinde devlet yurt var zaten ama ozel yurtlarda daha cok rahat eder oglunuz... imkaniniz varsa ozel yurt tek yada 2 kisilik odalar daha rahat olur...oda arkadasinida ona gorw veriyorlar ya hukuk ya tıp genelde ayni odaya veriyorlar malum ders cook calisiyorlar onlar....
Ben ozel yurtta kalmistim cok rahat etmistim... oyle saca basa kupeye takilan bi toplum değil en azindan ben oyle oldugunu gormedim....
Bilmem ki vardır inşallahDesene kısmet Konya'yaymış.
Şimdiden merak ettim ara dönemde oğlunun Konya hakkında ki düşüncelerini. İnşallah severek okur. Kampüs içleri her zaman dışarıya göre daha iyidir. Yurt var diye biliyorum ama durumu nasıl hiç bir fikrim yok. İnşallah kafanıza uygun bir yer bulabilirsiniz. Zira bu aralar ev kiraları da uçmuştur.
Hayırlı olsun canım. İnşsllah anlşcağı biri olur ve huzurlu olurlar.ben de merak ediyorum ne olacak tepkileri
kampüs içinde 2 kişilik bir odada kalacak. üniversitenin yurdu sanırım. hayırlısı olsun artık
Aslında herkeste var, tatilde inceledim biraz :) Beyaz tenlilere belli olmuyor. Ben buğdayım, şimdi de 10 ton yandığım İçin çok belirgin. Neyse zatıflarsam küçülürler belki ya da kilo giysin de tek kusur o olsun.ben isveç diyetini bilmiyorum ama böyle diyetleri uygulayamam zaten..
çatlaklar için lazer tedavileri var. bir de iğneli tedaviler... bende de var ama görmezden geliyorum. göz görmeyince gönül katlanır ...
sen de bakma...
Benim de az miktarda bacaklarımda var çatlak biraz da kollarımda zaman zaman hafifliyorlar. Çok şükür belli olmuyor. Kesin çözümü yok gibilatiska , @LAydLiNe’nın dediği gibi sağlıklı değil. Sonunu düşünmeden hızlı çözüm.
Ben geçen sene yapmıştım sempozyum öncesi, 7 kilo verdim herşey üstüme oldu anacıma ulaştım ama sonra hem hızlı aldım hem de bacaklarımda çatlaklar oluştu.
Bu çatlaklara çözüm yok mudur çok can sıkıcılar
Dün ben de cozuttum. Bu akşamlara bir çözüm bulmamız lazım. Sanırım bundan sonra ben akşam yemeği yemeyeceğim.ve günün menüsü
10.30
1 kase sütlü yulaf ezmeli nesfitli bulamaç
13.30
1 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek
16.00
1 sade kahve
1 adet after eight çiko
20.00
2 kaşık pilav
3 et köfte
2 kaşık peynir salata
1 dilim ekmek
23.00
4er çatal kavun karpuz
gece yediğim meyveler tüm işi bozdu
30 dk yürüyüş
2 l su
ben deLAydLiNe gibi gündüz akıllı uslu olup akşam cozutuyorum
gün içinde aç kalmışım meğer...
Günaydın canım süpersinGünaydın kızlar,
Bugün dünden 800 gr azım, ödemler gidiyor.
Cumaya kadar önceki kiloma inmek hedefim.
Sonra kaldığım yerden devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?