Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tüm tercihler tıp ve şehirdışı... istanbul istemedi. sana en yakın uludağ veya kocaeli var...
yarın gece öğreneceğiz artık.. hayırlısı...
10 eylül itibariyle rutin hayat başlıyor sende o halde... ne güzellll

Ayy maşallah oğlun üniversiteye başlayacak ne güzel,benimkiler de büyür mü ya

büyürler tabi ki... bazen bakıyorum yüzüne... genç bir adam bıyıklı sakallı.. saçlar bonus... yahu bu benim oğlum mu diye düşünüyorum... inanamıyorum.. öyle tuhaf bir duygu ki...
bebeklik kokusu hala burnumda....
küçükken herşey daha kolay.. çok klişe laf ama herzaman doğru olduğu için klişe zaten. artık kuş yuvadan uçuyor... o yüzden şimdi bol bol tadını çıkar... sahi seninkiler kaç yaşında?

29 ağustos çarşamba

dün gece ani bir kararla 30 ağustosla hafta sonunu birleştirip yazlığa gitme kararı aldık..
kardeşim 30 dk mesafede bana. yarın yurt dışına geri döneceği için önce onlara uğradık. ve orada kaldık... bu saate kadar muhabbet çay faslı....

listem gelsin

9.30
süt yulaf ezmesi yarım elma 1 tk kuru üzüm karışımı

13.00
1 kase yayla çorba
2 yk imam bayıldı
1 dilim ekmek

16.00
Sade kave
1 after eight çiko

19.00
2 sk belen tava ( kiremitte sote gibi)
1 servis tabağı büyüklüğünde susamlı pide
1 bardak ayran
salata
1 kalburabastı

22.00
Şekesiz çaylar

2 l su

29 agustos menu
Saat 10:00
Bir dilim beyaz peynir
Bir salatalik
Bir dilim tam bugday ekmegi

Saat 12:30
Filtre kahve sutlu
2 kurabiye tuzlu

Saat 19:00
Bir kase domates corbasi
Bie dilim tam bugday ekmegi

Saat 22:00
Filtre kahve sutlu

2 litre su

:)2-5-7 yaslarindalar

Günaydın kızlar ekran gitmeden hemen yazayım LAydLiNe kaptanım aslında giriyorum buraya tam okuyorum yazılanları sonra ekran gidiyor hiçbirşey yazamıyorum 1 dk falan ekran varsa geri kalan vakit ekran olmuyor bugün ya yaptıracağız ya da yeni alacağız artık çok seviyordum telefonumu yarın mutlaka bildirim yapacağım bir şekilde inşallah bir aksilik çıkmazsa olmazsa siteye giremezsem sana mesaj olarak atarım kaptanım

Tamam canım

Arkadaşlar duygusal açlıkla nasıl mücadele ediyorsunuz. Karnim yok mesela, gün içinde annemi arıyorum bana bı şey anlatıyor keyfim kaçıyor eski günlere gidiyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorun.yedikten sonra korkunç bir pişmanlık duygusu başlıyor tabi. Kendime kızıyorum daha da strese giriyorum kilonda bakıyorum artıyor görünce stresim kendime kızgınlığım daha da artıyor,siz neler yapıyorsunuz böyle anlarda

benim canım sıkıldığında iştahım azalıyor neyseki
ama böyle durumlarda yemek yerine kahve içmeyi denesen... veya evden çık yürüyüşe veya çocukla parka git... tehlikeli ortamdan uzaklaş yani

Son kilo bildirimim 66.8
Bugün 66.8
Fark 0

Kilo vermiş olabilirdim ama bayram da aldım temrar verdim. Bir ileri iki geri durumu yani. Ya artık kendime gelme vakti geldi geçiyor. Dün geçen yıldan fotomu gördüm ne kadar güzelmiş ve ne kadar enerjik. O hissi hatirliyorum ne giysem rahat ve mutluydum . Neden böyle saçma sapan besleniyorum neden kendime engel olamıyorum bilemiyorum. Neyse olumsuz cümle yok ,bu aralar hayatımda fazlaca olumsuzluk var zaten.
Kısa hedefler koyacağım. Mesela pazartesi gününe kadar kilo almayacağım. Ben cumadan sonra bı rahatlıyordum.o yok artık. Çünkü cumadan cumartesiye kadar +300-500 olsa onu vereyim derken tekrar cuma geliyor. Hafta sonu önemli.

Latiska çok güzel söylemiş. Kahve içebilirsin. Ben genelde strese girmemeye çalışıyorum ve başarıyorum da. Kötü bir şey olduğunda amannnnnn boşver diyorum bir şekilde kendimi mutlu etmenin yolunu buluyorum. Bir de Latiska gibiyim. Canım sıkıldığı zaman hiç bir şey yemek istemem. Bol kahve içerim sade ve kremasız. Stresten 5 kilo verdiğimi bile biliyorum bir zamanlar.
Doğru bir tespit yapmışsın. Cumaya da hedef koy kendine.
Ben yine ayniyim kizlarr 63.5
Kaçak nerelerdesin? Kendine gel artık. Az kaldı hedefine ulaş ve kilo verme stresinden kurtul.
Günaydın kızlar.....

+200 gr

116.1 >>>>> 116.3
Kötü olmuş canım hadi artık biraz daha gayret et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…