Yeni okudumDün başladım derken? Menün de sanki şekerli bir şeyler vardı diye hatırlıyorum. Yasaklı listesini okudun dimi?
Kızlar selam.
Galiba artik araniza dönmeye hazırım. Kendimi epey topladim. Çalışma hayatına geri dönerek düzenli hayata döndüm bu aralar çok şükür. Yeme içmeye dikkat ediyorum. Yarından itibaren menülerimi de yazarım. İyi geceler hepinize
Günaydın 13.takımım perileri
Menü
Dün kaçamak yapmamak için çok direndim.ama başardım sanırım. Hazır gıda tüketmedim . Çikolata yemedim. Menüde bazı yerleri abarttım sanırım ama bi yazayım .
Sabah 7.30
Sirkeli su
09.30
1 tam biri sadece beyazı haşlanmış yumurta
1 küçük boy lavaş salçalı az kaşarlı ( burda beyaz peynir bulmak zor da sadece pazar da var bende bebişle eskisi kadar gidemiyorum artık markette ne bulursam )
11.30
1 kupa süt
1 muz
1 kuru incir
14.45
6 yk ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 küçük lavaş az salçalı
Bu öğünden akşam yemeğine kadar acayip acıkıyorum .
16.45
1 kupa süt
1 kakaolu muz
1 kuru incir
17.30
15 tane kuru üzüm
Sütlü çay
2 küçük kuru kayısı
Bu ara hep dolaba gitti geldim. Çikolata süt Bulger ve oğlum için yaptığım mozaik pastaya bakıp bakıp kuru meyvele nefsimi bastırmaya çalıştım.
18.30
7 tane köfte ( çok büyük değildi köfteler)
1 kase yoğurt
3 kepçe tarhana
20.00
1 fincan türk kahvesi
2 kuru erik( bitter çikolata yerine bunu tercih etmek benim için çok önemli :))
Gece ufaklığı saat 21.00 - 23.30 a kadar uyutamamanın vermiş olduğu açlık hissiyle
1 parça bebek peyniri yedim :)) saat 23.00 da.
Maşaallah ne yemişim yaz yaz bitmedi:))
3 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
aynı bölümde olmanın avantajı da var dezavantajı da... her sıkıntıyı her mutluluğu iki kat yaşıyorsun ama bizim camiada eş desteği önemli
birçok arkadaşım eşi farklı alanda çalıştığı için sıkıntı yaşadı
bizde lab çalışması ders çalışma evde mesai çoktur biliyorsun ki
senin eşin doktor olduğundan o da çok yoğundur...hele bir de akademisyense...
ben avantajını daha çok buluyorum
herkesin sandığı gibi birbirinden sıkılma olayı yok
sonuçta el ele diz dize oturmuyoruz gün boyu
ortak çalışmalar ve projelerimiz de oluyor
bazan sadece sabah ve akşamları arabada görüşüyorduk
hoş buldum canımHoşgeldin yeniden canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canım. Emzirmek açıktiriyor seni. Ama aynı zamanda metabolizmanda hızlı çalışıyor. Iyi kilo vereceğine eminim
hoşgeldin canım , hadi hep birlikte veda edelim şu kilolara bahara fit girelimKızlar selam.
Galiba artik araniza dönmeye hazırım. Kendimi epey topladim. Çalışma hayatına geri dönerek düzenli hayata döndüm bu aralar çok şükür. Yeme içmeye dikkat ediyorum. Yarından itibaren menülerimi de yazarım. İyi geceler hepinize
sporla başladım güne , bol su içiyorum kızımı okula gönderince 1 saatte yürüyüş planlıyorumKızlar nasıl gidiyor diyet neler yapıyorsunuz anlatın biraz bende örnek alayım sizi kendime motivasyon olsun
ödem olabilir canım bi maydanoz suyu yap iç ödemler uçar giderrrrrrSabah biraz canım sıkıldı
Gr oynamamış ya. 116.7 hâlâ.
Bugün kuru meyveyi daha az tüketmeye gayret edicem.
Bide uykusuzluk zorluyor beni. 1 aydır nerdeyse kaliteli bi uyku uyuyamıyorum ufaklık uyusa abisi uyanıp yanımıza geliyor.
Hayırlısı bakalım. Rabbim yardım eder. :))
benimde aile hekimine uğramam lazım demir ilacını bıraktım , çünkü inanılmaz wc çalıştırdı ( günde 4 kere falan ) tansiyonum çoook düştü bıraktım ilacı 5 gündür iyiyim şükür sürekli yatıyordum ayağa kalkamıyordum....Herkese günaydın
Aile hekimine gidiyorum ordan da arkadasimla buluşmaya gideceğim.
hoşgeldinKızlar selam.
bence doktora süreci işin kolay kısmıNe güzel maşallah, bizim yeni evli çocuklarda öyle olur inşallah.
Asistanlara kızıyoruz ya bazen :) birbirlerinden etkilenip üzülürler mi dedim :) ama alışıklar ikisi de bizim öğrencimiz, birlikte ve ayrı bir sürü azar işitmişlerdir :) doktora bitince rahat ederler herhalde.
Günaydın kızlar.
Dün menümü yazamadan uyumuşum, gururla yazayım :)
9.30 1,5 dişim boş tahıllı ekmek, peynir, salata, 1 tk reçel
14.00 etli patatesli yemek (1 kuzu incik, 1/2 patates, soğanlı düşünün), 1/2 dl ekmek
18.00 ızgara tavuk, yoğurt, 1/2 dil ekmek.
10 adet çekirdeksiz üzüm
1saat 20 dk spor
1.5 lt su
1 yeşil çay
Günaydın kızlar bol eksili bir gün olmasını diliyorum hepimiz için
Kızlar nasıl gidiyor diyet neler yapıyorsunuz anlatın biraz bende örnek alayım sizi kendime motivasyon olsun
merhaba herkese
sabah 45 dakika eliptik yaptım içimde sabah sporunu yapmanın mutluluğu var
karatay kahvaltımı yaptım... tam olarak karatay yapmıyorum ama doyurucu bi kahvaltı beni daha uzun süre tok tutuyor gün içinde herşeye saldırmıyorum....
benimde aile hekimine uğramam lazım demir ilacını bıraktım , çünkü inanılmaz wc çalıştırdı ( günde 4 kere falan ) tansiyonum çoook düştü bıraktım ilacı 5 gündür iyiyim şükür sürekli yatıyordum ayağa kalkamıyordum....
Kızlarr fox tvde çağla ile yeni bir gün programına bir doktor gelmiş kilo aldırmayan makarna yaptı ve makarnayı asla yoğurt,peynir,tavuk gibi proteinli besinlerle tuketmememiz gerektiğini söyledi tüketirsek kilo alırmışız. Aynı şekilde bulgur pilavınida yoğurt vs tuketmemeliymişiz onun yerine salata yemeliymisiz. Ben şimdiye kadar yanlış yapıyormuşum bulgur pilavını yoğurt ile yiyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?