Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü
Dün kaçamak yapmamak için çok direndim.ama başardım sanırım. Hazır gıda tüketmedim . Çikolata yemedim. Menüde bazı yerleri abarttım sanırım ama bi yazayım .

Sabah 7.30
Sirkeli su

09.30
1 tam biri sadece beyazı haşlanmış yumurta
1 küçük boy lavaş salçalı az kaşarlı ( burda beyaz peynir bulmak zor da sadece pazar da var bende bebişle eskisi kadar gidemiyorum artık markette ne bulursam )

11.30
1 kupa süt
1 muz
1 kuru incir

14.45
6 yk ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 küçük lavaş az salçalı

Bu öğünden akşam yemeğine kadar acayip acıkıyorum .

16.45
1 kupa süt
1 kakaolu muz
1 kuru incir

17.30
15 tane kuru üzüm
Sütlü çay
2 küçük kuru kayısı

Bu ara hep dolaba gitti geldim. Çikolata süt Bulger ve oğlum için yaptığım mozaik pastaya bakıp bakıp kuru meyvele nefsimi bastırmaya çalıştım.

18.30
7 tane köfte ( çok büyük değildi köfteler)
1 kase yoğurt
3 kepçe tarhana

20.00
1 fincan türk kahvesi
2 kuru erik( bitter çikolata yerine bunu tercih etmek benim için çok önemli :))

Gece ufaklığı saat 21.00 - 23.30 a kadar uyutamamanın vermiş olduğu açlık hissiyle
1 parça bebek peyniri yedim :)) saat 23.00 da.

Maşaallah ne yemişim yaz yaz bitmedi:))

3 lt su
50 dk tempolu yürüyüş

Sabah biraz canım sıkıldı
Gr oynamamış ya. 116.7 hâlâ.
Bugün kuru meyveyi daha az tüketmeye gayret edicem.

Bide uykusuzluk zorluyor beni. 1 aydır nerdeyse kaliteli bi uyku uyuyamıyorum ufaklık uyusa abisi uyanıp yanımıza geliyor.

Hayırlısı bakalım. Rabbim yardım eder. :))

Hoşgeldin yeniden canim

Günaydın 13.takımım perileri

Günaydın canim

Afiyet olsun canım. Emzirmek açıktiriyor seni. Ama aynı zamanda metabolizmanda hızlı çalışıyor. Iyi kilo vereceğine eminim

Ne güzel maşallah, bizim yeni evli çocuklarda öyle olur inşallah.
Asistanlara kızıyoruz ya bazen :) birbirlerinden etkilenip üzülürler mi dedim :) ama alışıklar ikisi de bizim öğrencimiz, birlikte ve ayrı bir sürü azar işitmişlerdir :) doktora bitince rahat ederler herhalde.

Günaydın kızlar.
Dün menümü yazamadan uyumuşum, gururla yazayım :)
9.30 1,5 dişim boş tahıllı ekmek, peynir, salata, 1 tk reçel
14.00 etli patatesli yemek (1 kuzu incik, 1/2 patates, soğanlı düşünün), 1/2 dl ekmek
18.00 ızgara tavuk, yoğurt, 1/2 dil ekmek.
10 adet çekirdeksiz üzüm

1saat 20 dk spor
1.5 lt su
1 yeşil çay

Kızlar nasıl gidiyor diyet neler yapıyorsunuz anlatın biraz bende örnek alayım sizi kendime motivasyon olsun

merhaba herkese
sabah 45 dakika eliptik yaptım içimde sabah sporunu yapmanın mutluluğu var
karatay kahvaltımı yaptım... tam olarak karatay yapmıyorum ama doyurucu bi kahvaltı beni daha uzun süre tok tutuyor gün içinde herşeye saldırmıyorum....

hoşgeldin canım , hadi hep birlikte veda edelim şu kilolara bahara fit girelim )

Kızlar nasıl gidiyor diyet neler yapıyorsunuz anlatın biraz bende örnek alayım sizi kendime motivasyon olsun
sporla başladım güne , bol su içiyorum kızımı okula gönderince 1 saatte yürüyüş planlıyorum )) motivasyon için arada video izle kilo verenlerin hikayelerini dinle gaza geliyorsun..

ödem olabilir canım bi maydanoz suyu yap iç ödemler uçar giderrrrrr

Herkese günaydın
Aile hekimine gidiyorum ordan da arkadasimla buluşmaya gideceğim.
benimde aile hekimine uğramam lazım demir ilacını bıraktım , çünkü inanılmaz wc çalıştırdı ( günde 4 kere falan ) tansiyonum çoook düştü bıraktım ilacı 5 gündür iyiyim şükür sürekli yatıyordum ayağa kalkamıyordum....

Kızlarr fox tvde çağla ile yeni bir gün programına bir doktor gelmiş kilo aldırmayan makarna yaptı ve makarnayı asla yoğurt,peynir,tavuk gibi proteinli besinlerle tuketmememiz gerektiğini söyledi tüketirsek kilo alırmışız. Aynı şekilde bulgur pilavınida yoğurt vs tuketmemeliymişiz onun yerine salata yemeliymisiz. Ben şimdiye kadar yanlış yapıyormuşum bulgur pilavını yoğurt ile yiyerek

bence doktora süreci işin kolay kısmı
sadece işine odaklanıyorsun
hoca olunca dengeler çok değişiyor
bir sürü akademik olmayan etken devreye giriyor başta siyaset, çıkar çatışmaları, güç savaşları
bakıyorum da en rahat dönemimiz asistan olduğumuz dönemlermiş... ölümüne çalışıyorduk ama daha huzurluyduk...
umarım sizin asistanlar da rahat eder... hocalarının anlaşması bile önemli biliyorsun ki

Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar bol eksili bir gün olmasını diliyorum hepimiz için

Inşallah öyle olur canim

Geçen hafta baya cozutmustum ama iki gündür iyi gidiyor
Geç kalkmak yaramıyor olabildiğince erken güne başlamak gerek
3 ana 3 ara yapılıyor genelde biliyorsun. Kendi kalkma düzenine göre 3-4 saatte bir bişeyler yemelisin. Cislardan uzak durup bir de spor ekledin mi tamamdır

Bu sabah bende yürüyüş yapmış oldum aile hekimine ve ordan arkadaşımın yanına gidince. Iyi geldi

Arayı uzatmadan git canım farklı bir demir ilacı verir.

Ama bulgur da yoğurtla çok güzel oluyor.
Zaten güzel şeyler hep cıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…