Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar bol bol eksili bir gün olmasını diliyorum hepimiz için Ben uygulamayı bulup yükledim telefonuma dün gece o yüzden artık daha rahat giriyorum internet üzerinden girince unutuyordum şimdi gözümün önünde ekranda uygulama görüp giriyorum

Ben varım canım bu kiloları vermem gerek artık bir dahaki yaza fit girmek istiyorum
Olurr kaptanım bi düzenimi oturtsam herşey çok güzel olucak bugün burda pazar var gidip sebze alayım başlayayım yavaş yavaş artık bu yaza fit girmek istiyorum
Kaptanım annem o. Benim anne tarafım kilolu baya. Ananem de çok kiloluydu yaklaşık 150 kgdı. Ben doktora gittim troid vs testler yaptırdım kilo ondan mi diye herşey çok güzel cıktı hicbir sorun yok çok şükür. Demekki kilom yemekten kaynaklanıyor tamamen. Artık bi çözüm lazım bu işe başaracağım inşallah

Menün güzel ama sağlıksız. Çok az yemişsin. Özel bir sebebi mi var? Bu arada bu kadar az yemene rağmen az kilo veriyorsun sence neden olabilir?
Dün canım hiç birşey yemek istemedi kaptanım bunları bile zor yedim. Hashimato hastasıyım bu nedenle çok zor kilo veriyorum.

Bu arada ben yine başladım şu şekersiz 21 güne

Bu kez olacak ama hem kararlı hem istekliyim bir de üstüne olacağını hissediyorum

Bende başlıyorum bugün
Vücudun unutmasi lazım şekeri
Bir kaç gün meyve dahi yemeyi düşünmüyorum

Bende başladım dün kızlar şekersiz 21 güne. Hadi bakalım bismillah :))
İlk kez deneyeceğim.

canım , çantanda hep sağlıklı atıştırmalıklar olsun, ben hafta sonları dışarı çıktığımızda yanıma kavrulmamış badem , fındık alıyorum yolda onları atıştırınca hiçbişeye saldırmıyorum....uzun süre tok tutuyor .
biz mideye sağlıksız şeyler gönderiyoruz o yüzden sık sık acıkıyoruz... ceviz badem fındık yiyince inan uzun süre tok kalıyorsun canın bişey istemiyor..

Keşke annene de yardım etsen çünkü onun da bayağı kilosu var. Ne diyor bu konuya? İkiniz bir olursanız daha iyi olur sanki.

Tamam canım sağol bende alayım deneyeyim

Bende başladım dün kızlar şekersiz 21 güne. Hadi bakalım bismillah :))
İlk kez deneyeceğim.

Dün başladım derken? Menün de sanki şekerli bir şeyler vardı diye hatırlıyorum. Yasaklı listesini okudun dimi?

Keşke annene de yardım etsen çünkü onun da bayağı kilosu var. Ne diyor bu konuya? İkiniz bir olursanız daha iyi olur sanki.
Annem de sürekli diyet bir yapan bir bırakan biri. Düğünden önce biz aynı evde yaşarken annem dukan diyeti yapıyordu çok güzel kilolar verdi düğünde baya zayıflamıştı bu halinden. Bende ona katılmıştım ben 78 e düşmüştüm 1 buçuk haftada. Annem benden önce başlamıştı oda 16-17 kg vermişti. Dukan diyetinin en ince ayrıntısına kadar biliyor ve yapıyordu. Malzemelerinden yine evinde var sipariş vermişti internetten her yerde bulunmuyor o diyetin malzemeleri. Istese yapar yaptığı zaman veriyor zaten bizde kilo irsi birazda

Kızlar ben de evi toparlıyorum hergun yapacak işi olur mu insanın ya insan yapmaya alışınca duramıyor yapmadan temiz olsa bile öğleden sonra çarşıya ineceğim alıştım dışarı çıkmaya evde duramıyorum şimdi Zaten havalar bozuyor iyice son çıkmalarım bi bakayım ne var ne yok ordanda pazara geçeceğim yürüyüş olur benim içinde hem.

Şu şekersiz 21 güne bende bakacağım bakayım neler var neler yok deneyeyim yapabilirsem ne mutlu bu arada neden 21 gün? Yanı neden 15 ya da 30 değilde 21 gün bir anlamı var mı acaba

Şu şekersiz 21 güne bende bakacağım bakayım neler var neler yok deneyeyim yapabilirsem ne mutlu bu arada neden 21 gün? Yanı neden 15 ya da 30 değilde 21 gün bir anlamı var mı acaba
hahahah bunu hep bende sorgularım mesala dualarda da öyle şu kadar dua okunacak derler niye bu sayı bi hikmeti var diye düşünürüm...

kızım eşim gittler birazdan spora başlıyacam ohhh artık düzene girdim çok şükür birde sabah sporunu düzene sokarsam güzel olacak sabahları 30 dakika eliptik yapıp güne öyle başlasam

dün bi proğramda izledim şeker kanseri tetiklermiş kanser hücerelerini şeker beslermiş çoğalmasını sağlarmış... şekerden uzak durun diyordu onkolog uzmanı....kendimize ne kadar zarar veriyoruz herşey elimizde aslında

hadiiiiiiiiiiiii bennnnnnn kaçarrrrrrrrrrrrrrrr sporaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en çok sporu ben yapacam kimse beni geçemezkiiiiiii var mı yürek yemiş biri bu hafta sporda seni geçerim diyen varsa yarışalım mıııııııııııııııııııııı

Selam kızlar
Diyetisyenden geldim 400 gr eksi çıktım ama göbekten yağ almışım 500 gr
Biraz ödem var
Çok kötü bir haftaydi Velhasıl
Neyse
Meyve istemedigim için Listeye yazmadi ama hiç yemeyince sonra büyük bir istek olabilir dedi tatlıya karşı. Bende bu hafta olmasın haftaya yerim dedim.
3 gün lesslie yap dedi 45 dk olandan
Yarın yürüyüşe de başlıyorum inşallah
Hersey duzene girdi çok şükür
Cuma ya yine -1 olacak inşallah

Evet kendimize zarar veriyoruz bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…