Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın Kızlar

cankizzzz aylahl hoş geldiniz kızlar
hoş buldum canim

hadi bakalım hayırlı olsun. bol bol eksiler görürsün inşallah

vermemiş gibi gözüküyorsun ama aslında 1200 vermişsin. haftaya takıldığın yerden en az -1 ile uzaklaşırsın inşallah
tesekkur ederim canım inşaallah

Utanarak bende kilomu yazıyım ve başlıyim artık
92.400
bıraktığında kaç kiloydun canım?

Dün kurufasülyemiz vardı, tartılacağım diye yememiştim şimdi yemeyi hakkettim sanırım.

Yarın mangal var, et beni çok şişiriyor. Mangalda pişince fazla yiyor olabilirim. Bugün ve pazar çok dikkat edersem yarını hızlı atlatırım.

süpersinnnnnnn bende mi diyetisyene gitsem diye düşünmeye başladım .. ama 3 öğün ara öğünler bana göre değil ... bana en iyi uyan iki öğün birde öğle minik bir ara
Öğleni ben de işe yanımda mı götürsem diyorum. Sabahı sağlam yapınca öğlen az ara gibi yetiyor bana da.

Ben de kilo bildirimi yapıyorum LAydLiNe
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.0
-600 gr

Hedefim 74.9’du ama olmadı, baskülde ters düz zıplayarak her türlü tartıldım göremedim 100 gr eksiği :)

Tebrikler canim. Bu hafta için de hedef koy. Hedefe odaklaninca daha iyi oluyor

Kilo bildirimi
Geçen hafta 67.9
Bugün 67.6
Fark : 300 gr

LAydLiNe

Tebrikler canim bu hafta daha iyi olur inşallah

merhaba canım , hoşgeldin
geçen hafta kilom 71,00
bu hafta : 70,800
çook gitmedi yine ( sanırım çokta sıkı diyet yapmadım

Az da olsa gitmiş canım bu hafta daha sıkı bir diyet uygularsin daha çok eksi görürsün inşallah

canım kahve bendede kabızlık yapar ...

Dün midemi bozmustum wc den çıkamıyordum. Kuru kahve yedim anında kesti. Ama biraz fazla kesmis

Geçmişi okuyamadım ama kendi bildirimimi yapayım. Geçen hafta kilomu hatırlamıyorum ama 3-4 gün önce 67.2 yi görmüştüm tardı da. Bu sabah 66.1 i gördüm. Aslında kalkar kalkmaz tartıldım biraz beklesem ödem gidecekti. Buna şükür. Haftaya da 65.1 i görürüm inşallah.

*** 13.TAKIM 588. ETAP***

polekey2244 (62.4/62.3/0.1/%0.16)
merryangel (67.9/67.6/0.3/%0.44)
solmez (82.5/81.3/1.2/%1.45)
Birprensess (95.4///%) Bildirim yapmadı
Latiska (58.8/58.5/0.3/%0.51)
Nisaca (115.5///%) Kilosu sabit
anneyim83(66/65.5/0.5/%0.76)
melis08 (75.6/75/0.6/%0.79)

13. Takım ortalaması: % 0,513

Canlarım kilo veren herkesi tebrik ederim. solmez seni ayrıca tebrik ederim. Harika gidiyorsun. Çok az kaldı 7 li rakamları görmeye. Ben bu hafta çok yoğunum. Azcık idare edin beni olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…