Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok umudun kırılmasın canim.
Kimse kimsenin diyet listesini uygulamasın diye boşuna demiyorlar. Herkesin listesi kendine ozel.
Diyetisyenin sana öyle dediyse onu uygula. Senin herseyi yiyememe durumun var. Göz önünde bulundurup demiştir elbet. Sonuçta işin erbabı diyetisyen.
Bende diyetisyene gidiyorum. Çorba yazdığı öğüne ekmek yazmıyor. O yüzden dedim ben. Sebebi de corbalarin unla yapılıyor olmasi.
Sakın vazgeçmek yok.
Zaten akşam ekmek yemesen dengelemis oluyorsun. Akşam yerine öğlen ekmek yemiş oluyorsun. Corbanı iç. Makarna ya da ekmek den birini tercih et. Ikisini de yeme o zaman olur.

Kizimi daha yeni uyuttum, inanki yiyebildigime sukrediyorum bu aksam oozellikle asiri huysuzdu mahvolduk esimle

Allah yardimciniz olsun canım

Dünkü menümü yazayım.
6.30 2 etimek, Erzincan tulum peynir, çay :) (en sevdiklerim)
13.00 6 köfte, salata
18.30 fırında karnabahar, kabak, yoğurt

Dün spor yapamadım çok yorgun hissettim kendimi, ayrıca 10.00-17.00 aralıksız dersim vardı hem de ikisi de doktora dersi idi, enerjimi harcamak istemedim.

Geçmiş olsun canım. Günün geçti mi?

Afiyet olsun canım. Aşure hariç güzel menün

Afiyet olsun canım. Ogunlerin saatlerini ve yediklerinin miktarını belirtmen gerekiyor.
Yok canım geçmedi yarın diye gösteriyor takvim

Geçen hafta çok fazla şişkinliğim vardı bu dönemde hep böyle oluyor çünkü. Aslında daha çok dikkat etsem giderdi ama hastanede simit yedim sandviç yedim Yeni yapıldı hastane merkezden çok uzakta sabah 8den geceye kadar hastanedeydik. Refakatçi yemeği vardı ama tabi ben yiyemedim

Kapalı havaları ben de hiç sevmiyorum. Bütün enerjim gidiyor. Azıcık güneş olunca keyfim yerine geliyor. Demek ki herkeste var aynı durum.
Hayırlı günler kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yoktum aranızda özledim sizi.yeni arkadaşlar da var sanırım neler yapıyorsunuz diyete spora devam sanırım.
Hoş geldin canım özledik seni
Kızlar tadımlık çiğköfte yiyebilir miyizz?? Öğlen çorba içtim kepekli ekmekle iki üç kaşık da makarna artı yoğurt(iş yerinde makarna vardı, vejetaryen olduğum için köfte yiyemiyorum)
Tam vegan mısın yoksa sadece et mi yemiyorsun? Bir de sakıncası yoksa merak ettim nasıl vejetaryen oldun, neden oldun?
Normalde makarna yememen gerekiyor ama böyle ekstrem durumlarda aç kalmamak için öğle yemeklerinde 3-4 kaşığı geçmemek şartıyla yiyebilirsin. Eğer iş yerindeki yemek listesi daha önceden belli oluyorsa, yememen gereken yiyecekler olduğunda evden kendin bir şeyler götürebilirsin. Yürüyüşün çok güzel.
İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.
Maşallah 41 kere Bugün tartıda güzel bir sonuç göreceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Aşure araya saklanmış ama gördüm ben yine de
Kendini asla aç bırakma çünkü aç kalınca insanın gözü hiç bir şey görmüyor.
Günaydın kızlar,
Spora geldim. Çok açım :)
Eve dönünce tartılacağım için su da içmeyeceğim.
Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seni

Ilk Kilo bildirimi benden gelsin

Geçen hafta : 96.8 kg
Bu hafta : 95.7 kg
Fark : 1.1 kg
LAydLiNe

Tebrik ederim canım seni kocaman. Daha iyisi olabilirdi. Bu hafta o da olacak. Ayrıca sen geçen hafta buraya bildirim yapamadığın için senin hesaplama farklı. İkiye bölünecek

Kizlar bu hafta kilom sabit malesef 62.3
Dun 1 kase nohut ve 5 yk kısır yedim sanirsam ondan :-( hep kayin babamin yüzünden. Ye kızım başında bekliyorum zaten cok zayiflamissin hic kendine bakmamissin dedi dedi basimda durdu :-( mecbur yedim

Bu hafta sana ceza veriyorum. Kayıpsın zaten kaç gündür yoksun ortalıklarda. Bütün öğünlerinin fotoğrafını istiyorum telefondan tamam mı yediğin her lokmanın bana fotoğrafını atacaksın

Günaydın kızlar,
Spora geldim. Çok açım :)
Eve dönünce tartılacağım için su da içmeyeceğim.

Günaydın canim

Afiyet olsun canım çok güzel menün

Yok canım geçmedi yarın diye gösteriyor takvim

Hayırlısi olsun canım. Değişik hissediyorum demiştin ya geçen ondan sordum.
Ben uzun süre hamile kalamadim. Kaç kere günüm geçti test yaptım sonra kırmızıları gördüm hatırlamıyorum. Ama hamile kaldığım ay anlamistim olduğunu. Somut birsey soyleyemem ama hissetmistim.

Ilk Kilo bildirimi benden gelsin

Geçen hafta : 96.8 kg
Bu hafta : 95.7 kg
Fark : 1.1 kg
LAydLiNe
Tebrikler canim
Hep böyle olsun inşallah

Ben de bildirimimi yapayım. Geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum ama bu sabah 66.6 çıktım. Şu 65 psikolojik sınırını bir türlü aşamadım. Yediklerime çok dikkat etmedim açıkcası ama regl öncesi almamış olmama seviniyorum. Benim bu haftaki hedefim 65.9 u görmek. Artık 1 er 1 er inemiyorum madem azar azar ineyim. Sanırım bir de spordan dolayı kas kütlem artmaya başladı. 66 gibi hissetmiyorum kendimi ama belki de kendimi kandırıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…