Geçmiş olsun canım. Günün geçti mi?
Afiyet olsun canım. Aşure hariç güzel menün
Afiyet olsun canım. Ogunlerin saatlerini ve yediklerinin miktarını belirtmen gerekiyor.
Sorma öğlen öyle olduama et yemeyince mecbur kalıyorum bir de akşam normalde hiç ekmek yemem öğlen çorbayla bir dilim yerdim sadece :) ama çorba da ekmek yerine geçiyorsa vay halimize ne yiyeceğim ben insanın umudu kırılıyor soğuyor ama benim diyetiysen makarna pilav yeme öğlen çorbayla bir dilim ekmek ye derdi. Akşama kalmasın diye, yoksa aç kalırım akşam saldırırım vallahi :)
Kizimi daha yeni uyuttum, inanki yiyebildigime sukrediyorum bu aksam oozellikle asiri huysuzdu mahvolduk esimle
Yok canım geçmedi yarın diye gösteriyor takvimGeçmiş olsun canım. Günün geçti mi?
Afiyet olsun canım. Aşure hariç güzel menün
Afiyet olsun canım. Ogunlerin saatlerini ve yediklerinin miktarını belirtmen gerekiyor.
Yok canım geçmedi yarın diye gösteriyor takvim
Yok kaptanım benim normalde de midem bulanıyorMidem bulanıyor deyince benim de aklıma direkt hamilemisin diye geldi valla
Kapalı havaları ben de hiç sevmiyorum. Bütün enerjim gidiyor. Azıcık güneş olunca keyfim yerine geliyor. Demek ki herkeste var aynı durum.Tunaydin diyeyim artık öğlen oldu
Sabah hava kapalı olunca canım kalkmak istemedi yattım biraz daha geç kalktım.
Geç kalkınca kızla beraber uyanmış oldum. O uyanmadan evi topluyordum kalktığında kahvaltı ediyorduk iyi oluyordu ama bugun isim bitmez artık benim
Ama yine de dışarı çıkma planım var bakalım.
Hoş geldin canım özledik seniHayırlı günler kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yoktum aranızda özledim sizi.yeni arkadaşlar da var sanırım neler yapıyorsunuz diyete spora devam sanırım.
Tam vegan mısın yoksa sadece et mi yemiyorsun? Bir de sakıncası yoksa merak ettim nasıl vejetaryen oldun, neden oldun?Kızlar tadımlık çiğköfte yiyebilir miyizz?? Öğlen çorba içtim kepekli ekmekle iki üç kaşık da makarna artı yoğurt(iş yerinde makarna vardı, vejetaryen olduğum için köfte yiyemiyorum)
Normalde makarna yememen gerekiyor ama böyle ekstrem durumlarda aç kalmamak için öğle yemeklerinde 3-4 kaşığı geçmemek şartıyla yiyebilirsin. Eğer iş yerindeki yemek listesi daha önceden belli oluyorsa, yememen gereken yiyecekler olduğunda evden kendin bir şeyler götürebilirsin. Yürüyüşün çok güzel.Çiğköfte yemedim kızlarmenümü söyliyim çünkü tamamladımm
Sabah 8.40 peynir zeytin altınbaşak
Öğlen 12.20 ezogelin çorbası makarna(çok az) bir dilim kepek ekmeği ve yoğurt
Akşam 18.40 mantar sote(4 5 kaşık) ve yoğurt
Ben öğlen biraz daha fazla yemek yiyorum akşam cıvıtmamak için
1 litre su içtim 2 ye tamamlarım
Bir de şekersiz kahve
1 saat yürüdüm
İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.Canım evet annem yaptı aşureyi, başka kimse yapmaz sanırım son olur. Çok özlemişim ama. Annemin yaptığını duyunca uğramadım hiç gözüm görmedin diye, cuma gidip yerim diye düşündüm ama annem yolladı.
Kaptanım etimekli ödem artırıcı diyeti diyetisyenim yazmıştı haftada 3 gün yap demişti gerçekten listeye uyunca 1 kilo farkediyor. Ama daha önemlisi ben etimek (ya da galera) tulum peynir ikilisini çok seviyorum. Haftada 1-2 yiyorum sadece, çok keyif alıyorum bir de çay.
Bana da benzer bir programı yazdı.
Haftada 3 gün 15 dk yürüyüş ısınma, 10 civarı makinede hareketler (kol omuz bacak ve karın), 15 dk eliptik bisitlet, 15 dk bisiklet
Kalan 2 gün sırf kardiyo
5 gün gidiyorum
Göbeğim küçüldü hissediyorum.
Çok dikkat ettim canım bakalım sonuç ne olacak sabah.
Maşallah 41 kereBugün ki menum
10:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz
Dereotu
13:30
5 kaşık fırında kabak
2 kaşık et kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
16:30
1 seftali
19:00
7 kaşık fırında kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
20:00
Şekersiz türk kahvesi 1 fincan
3.5 lt su
45 dk yürüyüş
Yatmadan lesslie 3 yapacağım inşallah
LAydLiNe
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Iyi geceler kızlar anca fırsat bulabildim yazmaya. Kolumu yaktım dün nokta nokta bir kaç yerini çok değil gece uyuyamadım resmen bir yere değince öyle kötü acıyor ki yanık kremi falan sürdük iyi geliyor biraz. Bir yandan midem bulanıyor bir kaç aksamdır. Bir yandan boğazım acıyor gripmisim gibi ama değil bir yandan tuvalet sorunum var kaç gündürhastalık hastası oldum daha neler var neler
Aşure araya saklanmış ama gördüm ben yine de27 eylül
07.30
Tb ekmegiyle sandviç
(Zeytin peynir domates)
12.30
1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
2 tk kızılcık marmelati
Domates salatalık
1 dilim ekmek
16.30
1 muz
19.00
1 tabak bamya yemeği
Büyük kase salata
Yarim kase aşure
1 mandalina
3 litre su
Kendini asla aç bırakma çünkü aç kalınca insanın gözü hiç bir şey görmüyor.Sorma öğlen öyle olduama et yemeyince mecbur kalıyorum bir de akşam normalde hiç ekmek yemem öğlen çorbayla bir dilim yerdim sadece :) ama çorba da ekmek yerine geçiyorsa vay halimize ne yiyeceğim ben insanın umudu kırılıyor soğuyor ama benim diyetiysen makarna pilav yeme öğlen çorbayla bir dilim ekmek ye derdi. Akşama kalmasın diye, yoksa aç kalırım akşam saldırırım vallahi :)
Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.Günaydın kızlar,
Spora geldim. Çok açım :)
Eve dönünce tartılacağım için su da içmeyeceğim.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seniDünkü menümü yazayım.
6.30 2 etimek, Erzincan tulum peynir, çay :) (en sevdiklerim)
13.00 6 köfte, salata
18.30 fırında karnabahar, kabak, yoğurt
Dün spor yapamadım çok yorgun hissettim kendimi, ayrıca 10.00-17.00 aralıksız dersim vardı hem de ikisi de doktora dersi idi, enerjimi harcamak istemedim.
HmmTebrik ederim canım seni kocaman. Daha iyisi olabilirdi. Bu hafta o da olacak. Ayrıca sen geçen hafta buraya bildirim yapamadığın için senin hesaplama farklı. İkiye bölünecek
Kizlar bu hafta kilom sabit malesef 62.3
Dun 1 kase nohut ve 5 yk kısır yedim sanirsam ondan :-( hep kayin babamin yüzünden. Ye kızım başında bekliyorum zaten cok zayiflamissin hic kendine bakmamissin dedi dedi basimda durdu :-( mecbur yedim
Hmmolsun kaptanım eksiye düşmeyelim de
Günaydın kızlar,
Spora geldim. Çok açım :)
Eve dönünce tartılacağım için su da içmeyeceğim.
Dünkü menümü yazayım.
6.30 2 etimek, Erzincan tulum peynir, çay :) (en sevdiklerim)
13.00 6 köfte, salata
18.30 fırında karnabahar, kabak, yoğurt
Dün spor yapamadım çok yorgun hissettim kendimi, ayrıca 10.00-17.00 aralıksız dersim vardı hem de ikisi de doktora dersi idi, enerjimi harcamak istemedim.
Yok canım geçmedi yarın diye gösteriyor takvim
Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?