Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladım canım Allah bağışlasın evlatlarını

Kas artmış yağ gitmiştir canım öyle hissediyorsan öyledir. Spor salonunda ölçüm yapiyorlarsa bi baktir

Anladım canım Allah bağışlasın evlatlarını

Amin canım inşallah
Bitane kızım var belki Allah söyletmistir evlatLARini diye :)
7 aylıkken emmeye bıraktı kendi. Bizde korunmayi bıraktık ama yine hamile kalamadim. Bu çarşamba 2 yaşını dolduracak kızım.
Hedef kiloya ulaştıktan sonra kadın doğuma gidecegim inşallah.kızıma da süt hormonu yüksekliği çıkmıştı ilaç kullandığım ay hamile kaldım. Doktora gitmeden olmayacak herhalde yine

Spor benim düzenli 2.5 hafta oldu psikolojik mi bilmem vücudumu pek beğenmeye başladım :) göbeğim küçüldü. Ben de meraktayım bakalım yılbaşına neler giyeceğiz :)
Sabah çok şiş uyanıyorum ben biraz vakit geçsin dedim, spordan sonra söylediğini hiç düşünmeğim bir dahaki sefere öyle yapayım.

Etimek için kızma diye öyle dedim :)

Günaydın geçen pazar gece yazmıştım 69.7 ydim sabah 70.0 dım yıkılmıştım aslında dün ne güzel 68.4 düm bu sabah su içtim vs unutmuşum tartılmayı bir de baktım ki 68.9 üm. Yani özetle
Pazar; 70.0
Güncel; 68.9
Giden kilo; 1.100 gram
Yüzdelik nasıldı kızlar
Haftaya artacağına gönülden inanıyorum çünkü bugün işteki son günüüm

Vejetaryenim canım, süt ve süt ürünlerini çok seviyorum. Bir anda olmadı da etle çok aram yoktu yavaş yavaş yerken kötü olmaya başladım. Şimdi ayrıntı verip sizleri de rahatsız etmiyim

Benim kilom aynı.
Aslında canım sıkıldı ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü listemi sporumu gördünüz. 1 kase aşure dışında kaçamadım yok ve hergün 1.5 saat spor yapıyorum.
Regl şişkinliği olabilir ya da kas belki bilmiyorum. Dikkate devam haftaya birden gidecek eminim.

Geçen hafta: 75.0
Bu hafta: 75.0
Sonuç aynı

Hahah

Bu hafta sana ceza veriyorum. Kayıpsın zaten kaç gündür yoksun ortalıklarda. Bütün öğünlerinin fotoğrafını istiyorum telefondan tamam mı yediğin her lokmanın bana fotoğrafını atacaksın
Hahah bu güzeldi malatyadayim caniimm burda internet pek cekmiyor o yüzden giremiyorum mesaji atabilmek için resmen çatıya ciktim kiizz bugun

Ayy Allah soyletmistir canım inşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar

Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.

*** 13.TAKIM 589. ETAP***

polekey2244 (62.3///%) Kilosu sabit
merryangel (67.6///%)
solmez (81.3/80.1/1.2/%1.48)
Birprensess (95.4/95.7/-0.3/%-0.31)
Latiska (58.5///%) Kilosu sabit
Nisaca (115.5///%)
anneyim83(65.5///%)
melis08 (75///%) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: %

merhabalar herkese şimdiye kadar üye olmadan takip ediyordum forumları artık yarışmalara bende katılmak istiyorum takım ismini üye ihtiyacı listesinde gördüm neler yapmam gerekiyor

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünürsen formu doldurup burada paylaş lütfen.

Kullanıcı Adı : kerdem
İsim (İsteğe Bağlı ):merve
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :
30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : çok uzun aslında evlendiğimde 77 kiloydum ilk oğlum doğduktan sonra çok güzel kilo verdim 55 kiloya kadar indim ikinci hamileliğimde abarttım kilo alma işini şimdi 10 kilo fazlam var vermem gereken
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kıyafetlerim olmuyor işe giderken giyecek birşey bulamamak çok can sıkıcı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Neden 13. Takım?
genelde 13 uğursuz sayılır ama bana uğurlu gelecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…