- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Anladım canım Allah bağışlasın evlatlarınıGünaydın canim
Afiyet olsun canım çok güzel menün
Hayırlısi olsun canım. Değişik hissediyorum demiştin ya geçen ondan sordum.
Ben uzun süre hamile kalamadim. Kaç kere günüm geçti test yaptım sonra kırmızıları gördüm hatırlamıyorum. Ama hamile kaldığım ay anlamistim olduğunu. Somut birsey soyleyemem ama hissetmistim.
Tebrikler canim
Hep böyle olsun inşallah
Ben de bildirimimi yapayım. Geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum ama bu sabah 66.6 çıktım. Şu 65 psikolojik sınırını bir türlü aşamadım. Yediklerime çok dikkat etmedim açıkcası ama regl öncesi almamış olmama seviniyorum. Benim bu haftaki hedefim 65.9 u görmek. Artık 1 er 1 er inemiyorum madem azar azar ineyim. Sanırım bir de spordan dolayı kas kütlem artmaya başladı. 66 gibi hissetmiyorum kendimi ama belki de kendimi kandırıyorumdur
Evet kaptanım bu ara böyle oldu yine ya benim bu hafta bi geçsin ben bi öğreneyim ne var ne yok öyle yazacağım artıkBu arada sen bana fotoğraf atmıyorsun yediklerinin
Tebrik ederim maşallah çok güzel gidiyorsunKilo bildirimi
Geçen hafta:81.3
Bu hafta :80.1
Fark:1200 gr
Yüzde: 1.47
Pazartesi ekimin 1 i ve inşallah o gün 79 küsürlü bir kilo bildirimi yapacağım.
Anladım canım Allah bağışlasın evlatlarını
İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.
Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seni
Vejetaryenim canım, süt ve süt ürünlerini çok seviyorum. Bir anda olmadı da etle çok aram yoktu yavaş yavaş yerken kötü olmaya başladım. Şimdi ayrıntı verip sizleri de rahatsız etmiyimKapalı havaları ben de hiç sevmiyorum. Bütün enerjim gidiyor. Azıcık güneş olunca keyfim yerine geliyor. Demek ki herkeste var aynı durum.
Hoş geldin canım özledik seni
Tam vegan mısın yoksa sadece et mi yemiyorsun? Bir de sakıncası yoksa merak ettim nasıl vejetaryen oldun, neden oldun?
Normalde makarna yememen gerekiyor ama böyle ekstrem durumlarda aç kalmamak için öğle yemeklerinde 3-4 kaşığı geçmemek şartıyla yiyebilirsin. Eğer iş yerindeki yemek listesi daha önceden belli oluyorsa, yememen gereken yiyecekler olduğunda evden kendin bir şeyler götürebilirsin. Yürüyüşün çok güzel.
İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.
Maşallah 41 kereBugün tartıda güzel bir sonuç göreceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Aşure araya saklanmış ama gördüm ben yine de
Kendini asla aç bırakma çünkü aç kalınca insanın gözü hiç bir şey görmüyor.
Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seni
Hahah bu güzeldi
Bu hafta sana ceza veriyorum. Kayıpsın zaten kaç gündür yoksun ortalıklarda. Bütün öğünlerinin fotoğrafını istiyorum telefondan tamam mı yediğin her lokmanın bana fotoğrafını atacaksın
Ayy Allah soyletmistir canım inşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlarAmin canım inşallah
Bitane kızım var belki Allah söyletmistir evlatLARini diye :)
7 aylıkken emmeye bıraktı kendi. Bizde korunmayi bıraktık ama yine hamile kalamadim. Bu çarşamba 2 yaşını dolduracak kızım.
Hedef kiloya ulaştıktan sonra kadın doğuma gidecegim inşallah.kızıma da süt hormonu yüksekliği çıkmıştı ilaç kullandığım ay hamile kaldım. Doktora gitmeden olmayacak herhalde yine
merhabalar herkese şimdiye kadar üye olmadan takip ediyordum forumları artık yarışmalara bende katılmak istiyorum takım ismini üye ihtiyacı listesinde gördüm neler yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?