Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım öyle yoğun ki ne yapacağımı şaşırdım resmen. Ara ara olur böyle benim hayatım (ara ara dediğime bakma genelde yoğundur ) ama kendimizi bırakmamız gerektiğini biliyorum. Sen de toparla artık kendini. Birlikte başaralım
Kahvaltıdaki nutella ve kaşar olmamış ama akşamla arasını çok açık tutmuşsun. Akşamki çikolata hiç olmamış ama kahvenin yanına iyi gidiyor
Bugunki menü hastanedeydim bütün gün

3 adet poğaça
1 künefe
Meyveli soda
Meyve suyu

Su 1 lt yatana kadar 1.5 yapabilirim sadece
Geçmiş olsun canım Ne kadar sağlıksız olmuş görebildin dimi
Hadi bakalım inşallah en kısa zamanda 77 yi göreceğine inanıyorum ben. Kendini duraklama diye şartlandırma. Psikilojik olarak kilonu etkiliyorsun. Ben 6 ay boyunca duraklama yaşadığımı hatırlamıyorum. Kaçamak yapmaz kararlı olursan yine eskisi gibi gidecek bütün kilolar.
Menün pek iç açıcı olmamış canım. Ama telafi edeceğine eminim.
Puding ve makarna bozmuş haricinde güzel bir menü. Su az olmuş.

afiyet olsun canım. puding ve makarna hariç güzel menün. su az olmuş

günaydın kızlar
akşam lesslie yapamadım amma sabah kalkınca yaptım. bugünün sporuna yazarım akşam.
diyetisyenden sonra da yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama kızımın uykusu gelmiş olacak belki akşam da çıkabilirim.

Günaydın kızlar kursta kötü olunca eve geldim. Doktor bi ilaç verdi afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum ve acayip tok tutuyor hiç birşey yemek istemiyorum ne olcak böyle bilmiyorum ilacı bırakmayı bile düşündüm bugün kırıp yarısını içmeme rağmen baya etkili bir ilaç. Daha önce duyanınız var mi Diaformin adi

Hiç duymadım canım ama doktor verdiyse kullan mutlaka. Sağlık önemli

Kızlar benim ufaklığın diş randevusu var saat 11:30 da. Haberiniz olsun. Öğleden sonra da İşaret dili dersim var. Aralarda bakmaya çalışırım. Siz de sık sık bakın lütfen

çok geçmiş olsun canım miniğe

şeker için veriliyor ben biliyorum. kafana göre bırakma canım. doktoruna git tekrar değiştirir. bizim komşuda insülin direnci çıktı onun için verdiler. diyet yapmadan 3 ayda 15 kilo verdi. gerek görmese vermezdi. kendin kesme sakın

dün gece oğlumu gönderdik. bu yüzden giremedim menümü. zaten pek de parlak değil durum.

9.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurta

14.30
1 mandalina
1 elma
10 fındık

19.00
2 içli köfte (Adana usulü haşlanmış)
1 patatesli açma

berbat bir menü.

Hiç duymadım canım ama doktor verdiyse kullan mutlaka. Sağlık önemli

Doktor iştah keseceğiz yardımcı bir ilaç yazacağım dedi diğer ilaçlarda hiç birşey yok bunu içtiğim zaman kötü oluyorum karnım çok ağrıyor kasıklarımda sürekli bir baskı kramp var sanırım bana yan etki yaptı korkuyorum kullanmaya reçetesinde müdahale gerektiren yan etki bölümünde kas krampları yazıyor o yüzden gideceğim doktora inşallah oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Birde benim şekerime falan yeni tahlil yapmadı bana kilo harici bir problem olmadığını söyleyip şeker ilacı yazması beni tedirgin ediyor çok sinir oldum doktora ağrı çekince daha çok sınır olmaya başladım

bu insülün direnci için ilaç diye biliyorum canım , evet tokluk hissi verir ve wc çok çalışır. tatlı isteğini keser güzel kilo verirsin eğer diyetine sağlam kalırsan...

kilo vermene yardımcı olsun diye vermiş canım. şekerine bakmadan vermesi bundan. tedirgin olacak birşey yok. git doktora yan etkilerini söyle. aynı ilacın muadili var adını hatırlamıyorum. onunla değiştirir muhtemelen

Bugünkü menüm kızlar
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 barsak süt

Saat 10 buçukta
4 petibor bisküvi
1 avuc fındık çeviz karışık

Saat 4 buçukta
1 tabak erişte makarna
Patlıcan biber yoğurtluşu

İnş. Başka bişey yemem.yememeyi düşünüyorum ama çok acikirsam 1 kaşe yoğurt yerim.

Şu 2lt
Spor 15dk egzersiz yaparsam yazarım yine.

Konu sağlık olunca insan çok kötü oluyor herşeyi sorguluyor ben ilaçları kullanmadan önce daha iyiydim şimdi sersemledim herşeye ağlıyorum baya kötü oldum yani. Neyse artık 7sinde tekrar gel demişti o zaman gideceğim söyleyeceğim

31.10.2018-Çarşamba

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri

11:30 = Yarım elma
1 mandalina

12:30 = 1 elma

13:00 = 2 kase tarhana çorbası

15:00 = 1 elma
1 mandalina

2 lt su
Meyveler çok oldu biliyorum ama midem çok bulanıyor başka birşey yiyemiyorum o yüzden bugünü böyle kapatıyorum yarın herşey daha güzel olur inşallah LAydLiNe

1. Bugün menü
    Sabah 09.45
    1 haslanmis yumurta
    7 yesil zeytin
    1 dilim beyaz peynir
    1 kırmızı közlenmiş biber
    Yarim salatalik
    1 adet kızarmış form ekmek

Ara
    8 findik
    1 kuru kayisi

Aksam 16.45
    6 yk haslama kiyma
    Bi tabak salata
    1 dilim kepekli ekmek

Ara
    1 avuc kuru üzüm

2 lt su icildi.
    45 dakika tempolu yürüyüş ve 20 dakika eliptik yapildi..

Demir eksikligim var bu yuzden kuru üzüm günlük bir avuc yiyorum..

meyee olarak çok ama yediklerin az genel olarak. inşallah biran evvel vücüdün alışır ilaca da yiyebilirsin normal şekilde canım

afiyet olsun canım çok güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…