- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
merhaba arkadaşım
aslında ben ara ara giriyorum... dediğin gibi kimseyi göremeyince içimden bir şey yazmak gelmiyor
yoğunluk da var... oğlum gelmişti...bugün de gönderiyoruz hayırlısıyla... bundan sonra bir şeyler yemek istediğimde gireceğim buraya.. kendimi frenlemede etkisi olur belki
örneğin bugün kahvaltımı geç yaptığım için öğle yemeğine gitmedim. aç değildim çünkü
ama az önce açlıktan gözüm kararmaya başladı, şekerim düştü
1 elma, 1 mandalina 10 tane kadar da fındık ile geçiştireyim dedim
bakacak olursan kurabiyem de var... hem de çeşit çeşit... tahinli, baharatlı, tuzlu, cevizli...
hadi onları yemedim de...
yediklerim de pek tutmadı midemi...
dün 1 saat yürüdüm... menü girmemişim... onu yazmayı da unuttum haliyle...
şimdi ben bu halde akşam eve gittiğimde kendimi frenleyemeyeceğim...
oğlum götürsün diye bi ton cıss hazırladım bi de... of offf.. bugünü atlatabilirim umarım
merhaba canım
sahi niye böyle olduk?
iş ayrı yoğun ev ayrı...
benim düzenli olarak spora gitmem şart
yarın gidip konuşacağım...
en azından psikolojim düzelir biraz spor yaparsam...
en azından yürüyüş yapayım değil mi... iyice tembelleşmişim ben...
Aynen canım öyle yoğun ki ne yapacağımı şaşırdım resmen. Ara ara olur böyle benim hayatım (ara ara dediğime bakma genelde yoğundur
Kahvaltıdaki nutella ve kaşar olmamış ama akşamla arasını çok açık tutmuşsun. Akşamki çikolata hiç olmamış ama kahvenin yanına iyi gidiyor29 ekim pazt menü
10.30-12 arası
1 dilim kaşarlı ekmek (ve tereyağlı)
1 kk kadar çökelek
1 tk nutella
6 zeytin
1 haş.yumurta
1 dilim tb ekmeği
18.00
1 kepçe nohut yemeği
1 sk tavuklu bulgur pilavı
20.00
1kare çiko
sade kahve
akşam boyunca şekersiz çaylar
1 saat yürüyüş (1.sayfada puanları göremedim)ada81
2 L kadar su
Geçmiş olsun canımBugunki menü hastanedeydim bütün gün
3 adet poğaça
1 künefe
Meyveli soda
Meyve suyu
Su 1 lt yatana kadar 1.5 yapabilirim sadece
Hadi bakalım inşallah en kısa zamanda 77 yi göreceğine inanıyorum ben. Kendini duraklama diye şartlandırma. Psikilojik olarak kilonu etkiliyorsun. Ben 6 ay boyunca duraklama yaşadığımı hatırlamıyorum. Kaçamak yapmaz kararlı olursan yine eskisi gibi gidecek bütün kilolar.selam kızlar. bende kendimi yalnız başına diyet yapıyor gibi hissediyordum uzun zamandır ama biraz toparlandık gibi bence. daha da iyi olacak inşallah.
takımı hareketlendirmek için fikirleriniz var mı?
kilosu yakın olanlar yarış yapsa diye düşündüm ben. benim bir rakibim var memlekete gitti bu hafta dönünce kapışacağız inşallah.
bir de bu duraklama denilen şey berbat bişeymiş yaaa
hafta sonu denk geldiği için iki ögün yedim erken yedim. tartıda bir fark olsa ya. yok
canım sıkıldı bugün baya bi kaçamak yaptım ama şimdi pişmanım o ayrı. bu akşam lesslie yapıp yatacağım. yarın diyetisyen kontrolum de var.
77 yigördüğüm gün göbek atıcam artık
Menün pek iç açıcı olmamış canım. Ama telafi edeceğine eminim.bugün ki menüm
10:00
3 dilim tam buğday ekmeği
1,5 dilim peynir
5 zeytin
salatalık,maydonoz,dereotu
bir haşlanmış yumurtanın sarısı
(yumurtayı pişirip tezgahta unutmuşum. 2 dilim ekmeği yedim doymadım 1 dili daha yedim. yumurtayı görseydim onu yemezdim. sonra yumurtayıda bırakamadım bayat yenilmiyor. beyazını kızıma verdim sarısını da ben yedim.)
12:00
1 simit
kızımın mini hamburger çikolatalarından 4-5 tane
18:30
2 dilim el açması patatesli börek.(arkadaşımın annesi yaptı. onu yiyeceğim diye başka bişey yemedim.
20:00
sade soda
2 lt su 3 e yaklaşır yatana kadar
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan
yatmadan lesslie yapacağım. yazarım yapınca
LAydLiNe ada81
Puding ve makarna bozmuş haricinde güzel bir menü. Su az olmuş.bugünkü menüm pek iç açıcı değil
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
12.00
1 şekersiz nescafe
15.00
5 kaşık etli bulgur
3 gün kurusu
18.00
1 kase puding
19.30