- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Sağol canım bugün şikayetlerin azaldı inşallah iyi gelirCanım şeker problemi olmayana ya da sınırda olana da kilo verme sürecinde verebiliyorlar şeker ilacını. Ben de bir dönem çok ünlü bir diyetisyene girmiştim aslında uzmanlığı dahiliye (belki anlamışsınızdır) o da tahliller sonucu bir sürü vitamin takviyesi ve şeker ilacı vermişti, destek oluyor zayıflamaya. Şeker ilacı genelde mideyi rahatsız ediyor 1/4 ile başlanıp yavaş yavaş arttırılabilir ya da muadili ile değiştirilebilir. Ama kas ağrısı ya da başka yan etkisi olduysa ihmal etme canım.
Anladım canım tamam tesekkur ederimannene çok geçmiş olsun canım.
Allah kolaylık versin işlerine. biranevvel düzenine dönersin inşallah
ada81 bir liste hazırladı canım. ilk sayfaya eklenecek ama LAydLiNe müsait olmadığı için henüz eklenmedi. puanlı ilk hafta yani. henüz bişey kaçırmış değilsin.haftaya düzen oturur sanıyorum
maşallah canım harikasın. geçmiş olsun tekrar.
afiyet olsun canum. menün güzel. akşam geç olmuş biraz ve suyun az
herkes çok ağladık diyor öyle mi? ben hüzünlü filmlere pek gitmem ama güzeldir eminim
günaydın canımm. maşallah sana çok erkencisin yine
Çok güzel canım süper olur senin için.Gunaydin herkeseeeee
Bugun spor salonuna basliyoruuummmm birazda karatay gibi beslenme karari aldim gibi ..
Gunaydin herkeseeeee
Bugun spor salonuna basliyoruuummmm birazda karatay gibi beslenme karari aldim gibi ..
Ay kızlar kursta çay molasindayiz çok güzel hashasli katmer yapmışlar ben yemiyorumburdakilerde biliyor artık doktor tavisyesiyle diyet yaptığımı utanıp yiyemiyorum
Bazen böyle erkenden belirtiler olabiliyor benim bu sene ilk defa yaşadım öyle 1 hafta önceden başlıyordu ağrılarım şişkinlik falan 1 2 aydır durdu dönem dönem heralde üşütmekle de alakası olduğunu düşünüyorumgüne erken başlayınca park işini de erken yaptık. şimdi banyoda oynuyor kızım çıkınca da uyur
benim karnım göğüslerim filan ağrıyor regl olacak gibi ama çok erken 10 gün var daha.
bu kadar erken belirti vermese keşke
Bazen böyle erkenden belirtiler olabiliyor benim bu sene ilk defa yaşadım öyle 1 hafta önceden başlıyordu ağrılarım şişkinlik falan 1 2 aydır durdu dönem dönem heralde üşütmekle de alakası olduğunu düşünüyorum
Sagol canim ama spora gidemedimhayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
harika canım. hep böyle kararlı olursun inşallah. iyi olmuş bilmeleri
Sagol canim ama spora gidemedim(( kızımın atesi çıktı. Burun akintisi vardi zaten...dr götürdük hafif cigerde hırıltı var dedi ..antibiyotik verdi eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ...ilacini verdim suan uyuyor bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum...
Pazartesine kaldi artik spora baslamak..kısmet tek kızim iyi olsunda baslarim spora...
ne ilacı bu canımGünaydın kızlar kursta kötü olunca eve geldim. Doktor bi ilaç verdi afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum ve acayip tok tutuyor hiç birşey yemek istemiyorum ne olcak böyle bilmiyorum ilacı bırakmayı bile düşündüm bugün kırıp yarısını içmeme rağmen baya etkili bir ilaç. Daha önce duyanınız var mi Diaformin adi
sabahtan beridir daha yeni rahat oturabildim . Sabah 7 de bir başlıyorum kahvaltı okul ev kızım derken daha yeni bir bardak çay içip oturabildim .
Şeker ilacı aslında canım ama benim sekerim yok. Kilolu kişilere verilen destekleyici bir ilaçne ilacı bu canım
sanki bu sene hiç bitmiyor. çocuklar büyüyünce ve evde 20 aylık bir bebek olunca iş bitmiyor. ama relax olsam iş takmasam vaktim çok olur.işler hiç bitmiyor di mi
sanki bu sene hiç bitmiyor. çocuklar büyüyünce ve evde 20 aylık bir bebek olunca iş bitmiyor. ama relax olsam iş takmasam vaktim çok olur.
Culartesi günü 40 ı çıkmış olaçak İnşallah, başucuna soğana karanfil batırıp koydum iyi geldi şükür. Öksürüğü kesildi burnu da tıkanmıyor artık :)Bebeğin ne kadarlık canım?
Hastalık, yoğunluk füzeni bozuyor çok uzaklaşmadan tekrar motive olmak lazım.
Ben de çok duydum filmi. Ama sosyal medyada o kadar paylaşım yaptılar ki izlemiş gibi oldum. Hiç tarzım olmadığı için ilgilenmedim ama izlemek lazım galiba. Annem istiyordu, beğendiysen götüreyim ben de.
Allah razı olsun cınım benim. Onu denedim ama öksürüğü kesmedi sadece artık kuru öksarmüyordum dün zencefilli ballı limonlu çay yaptım şükür geçirdi, sütte yapılormuş hem birde bebeğin gazına da iyi geldi Maşallah:)Cook gecmis olsun canim dikkat et bol bol c vitamini almaya çalış...öksürük icin sana tavsiyem ihlamur icine bal ve limon cok etkili...ama duzenli gunde iki kere yap bayagi geçiriyor...
Yeme canım. Bizimde arkadaşlar bugün şu böreği getirmiş çatalı attım bi dilim yiyeyim bari diye ama vazgeçtim meyve yedim iyikide yememişim sonradan pişman olmak daha kötü.Ay kızlar kursta çay molasindayiz çok güzel hashasli katmer yapmışlar ben yemiyorumburdakilerde biliyor artık doktor tavisyesiyle diyet yaptığımı utanıp yiyemiyorum
Üzüldüm senin adına ama napicaksin evlatlar bizim için daha önemli spora başlarsın bu şekilde canım. Rabbim şifa versinSagol canim ama spora gidemedim(( kızımın atesi çıktı. Burun akintisi vardi zaten...dr götürdük hafif cigerde hırıltı var dedi ..antibiyotik verdi eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ...ilacini verdim suan uyuyor bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum...
Pazartesine kaldi artik spora baslamak..kısmet tek kızim iyi olsunda baslarim spora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?