Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım bugün şikayetlerin azaldı inşallah iyi gelir

Anladım canım tamam tesekkur ederim

Ay kızlar kursta çay molasindayiz çok güzel hashasli katmer yapmışlar ben yemiyorum burdakilerde biliyor artık doktor tavisyesiyle diyet yaptığımı utanıp yiyemiyorum

Gunaydin herkeseeeee
Bugun spor salonuna basliyoruuummmm birazda karatay gibi beslenme karari aldim gibi ..

hayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah

Ay kızlar kursta çay molasindayiz çok güzel hashasli katmer yapmışlar ben yemiyorum burdakilerde biliyor artık doktor tavisyesiyle diyet yaptığımı utanıp yiyemiyorum

harika canım. hep böyle kararlı olursun inşallah. iyi olmuş bilmeleri

güne erken başlayınca park işini de erken yaptık. şimdi banyoda oynuyor kızım çıkınca da uyur
benim karnım göğüslerim filan ağrıyor regl olacak gibi ama çok erken 10 gün var daha.
bu kadar erken belirti vermese keşke

Bazen böyle erkenden belirtiler olabiliyor benim bu sene ilk defa yaşadım öyle 1 hafta önceden başlıyordu ağrılarım şişkinlik falan 1 2 aydır durdu dönem dönem heralde üşütmekle de alakası olduğunu düşünüyorum

olabilir. havalar bir sıcak bir soğuk üşütmüşümdür belki

hayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah

harika canım. hep böyle kararlı olursun inşallah. iyi olmuş bilmeleri
Sagol canim ama spora gidemedim (( kızımın atesi çıktı. Burun akintisi vardi zaten...dr götürdük hafif cigerde hırıltı var dedi ..antibiyotik verdi eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ...ilacini verdim suan uyuyor bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum...
Pazartesine kaldi artik spora baslamak..kısmet tek kızim iyi olsunda baslarim spora...

çok geçmiş olsun canım. kızın iyi olsunda gidersin yine

ne ilacı bu canım

sanki bu sene hiç bitmiyor. çocuklar büyüyünce ve evde 20 aylık bir bebek olunca iş bitmiyor. ama relax olsam iş takmasam vaktim çok olur.

olunmuyor ki relax. yapılacak işler sonuçta. beklesede biz yapacağız. relax olmaya vaktimiz yok

Culartesi günü 40 ı çıkmış olaçak İnşallah, başucuna soğana karanfil batırıp koydum iyi geldi şükür. Öksürüğü kesildi burnu da tıkanmıyor artık :)
Kesinlexikle bugün tekrar asılmaya başladım amacım yarın 80 küsürleri görmek İnşallah:)

Cook gecmis olsun canim dikkat et bol bol c vitamini almaya çalış...öksürük icin sana tavsiyem ihlamur icine bal ve limon cok etkili...ama duzenli gunde iki kere yap bayagi geçiriyor...
Allah razı olsun cınım benim. Onu denedim ama öksürüğü kesmedi sadece artık kuru öksarmüyordum dün zencefilli ballı limonlu çay yaptım şükür geçirdi, sütte yapılormuş hem birde bebeğin gazına da iyi geldi Maşallah:)

Yeme canım. Bizimde arkadaşlar bugün şu böreği getirmiş çatalı attım bi dilim yiyeyim bari diye ama vazgeçtim meyve yedim iyikide yememişim sonradan pişman olmak daha kötü.

Üzüldüm senin adına ama napicaksin evlatlar bizim için daha önemli spora başlarsın bu şekilde canım. Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…