Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün cozutmanın sınırlarını zorlamış bulunmaktayım. süürekli canım bişeyler isterken yapamıyorum ben diyet. serbest gün yaptım aklıma gelen her şeyi yedim ve bitti
yarın yeni bir başlangıç olacak. tartı oynamasada sağlıklı beslenmeye devam edeceğim bundan sonra. canım bişeyler istesede artıkbugün yediklerime sayıp yemeyeceğim.

sporumu yazayım puanlanması açısından
45 dk lesslie 135 puan
1 saat tempolu yürüyüş 180 puan
ada81
LAydLiNe

Kızlar iyi akşamlar dün gelemedim. Annemin dizleri rahatsızdı ameliyat kararı çıktı onunla ilgileniyordum. Haftaya perşembe olacak, önümüzdeki iki hafta bizim vize haftası, ben bakacağım.
Benim de canım sıkıldı motivasyonum kaçtı toparlanmaya çalışıyorum.
Ayrıca bir kitabımın 4. birisinin 2. baskısı çıkacak onlarla uğraşıyorum biraz düzenlemelerim vardı, yarın birisini haftaya birisini teslim edeceğim. Onların yoğunluğu var.
Sakin düzenli hayatıma dönmek istiyorum biran önce.

Bu spor puan işine benimde alışmam lazım kaçırdım orayı ben galiba diyetisyen şimdilik 1 saat yürüyüş günlük dedi koşu bandı almak istiyorum inşallah kısın daha rahat olur. Ama bana uygun başka şeyler varsa yaparım yinede spor listesi nerde acaba

Hayırlı geceler çıtırellalar
Kusura bakmayın giremilorum he zamandır hala gribi atlatmış değiyim üstüne birde kuru öksürüğüm de var bebegime grip bulaymadı ama öksürmeye başladı gibi doktora fötürdük bir şey yok dedi şükür bugün.
Kiloma gelinci Tartıda 81.1 i görmüştüm dün. Cumaya kadar İnşallah böyle gider :)

Kesinlikle katılıyorum benzde ilk başlarda önceden katıldığım 13. Takım gibi herkesin aktif ve kilo vermedi baya bir istikrarlı olduğu sanarak tekrar katılmayı istedim. Hasta olmasam yine aynı istekle yazmaya devam edecektim fakat bu ne kadar sürerdi bilmiyorum. Çünkü insan zayıflama yolunda ilerlerken tek olmadığını bilmek istiyor ki bir şeyleri daha çok azimle yapabilsin. Hislerime tercüman olduğun için teşekkür ederim spor bakanım :)

Yarışma konusunda ben de çok istekliyim. Senin vesilenle duyuruyorum kilom 81 yarışmak ibteyen var ise burdayım :)

İnşallah kaptancığım İnşallah insan daha bir istekli oluyor böyle yazılıarı görünce :))

Bebeğin ne kadarlık canım?
Hastalık, yoğunluk füzeni bozuyor çok uzaklaşmadan tekrar motive olmak lazım.

Ben de çok duydum filmi. Ama sosyal medyada o kadar paylaşım yaptılar ki izlemiş gibi oldum. Hiç tarzım olmadığı için ilgilenmedim ama izlemek lazım galiba. Annem istiyordu, beğendiysen götüreyim ben de.

Canım şeker problemi olmayana ya da sınırda olana da kilo verme sürecinde verebiliyorlar şeker ilacını. Ben de bir dönem çok ünlü bir diyetisyene girmiştim aslında uzmanlığı dahiliye (belki anlamışsınızdır) o da tahliller sonucu bir sürü vitamin takviyesi ve şeker ilacı vermişti, destek oluyor zayıflamaya. Şeker ilacı genelde mideyi rahatsız ediyor 1/4 ile başlanıp yavaş yavaş arttırılabilir ya da muadili ile değiştirilebilir. Ama kas ağrısı ya da başka yan etkisi olduysa ihmal etme canım.

Oğlun nasıl canım? Adapte olmuş mu? Memnun mu hayatından? Oda arkadaşı ile anlaşmış mı? Bir dönemin yarısı bitti bile ne çabuk geçti.

annene çok geçmiş olsun canım.
Allah kolaylık versin işlerine. biranevvel düzenine dönersin inşallah

ada81 bir liste hazırladı canım. ilk sayfaya eklenecek ama LAydLiNe müsait olmadığı için henüz eklenmedi. puanlı ilk hafta yani. henüz bişey kaçırmış değilsin.haftaya düzen oturur sanıyorum

maşallah canım harikasın. geçmiş olsun tekrar.

31 ekim çarşamba

9.30

1 kk peynir
1 yağda yumurta
6 zeytin
2 dilim tb ekmek

13.00
1 et köfte
2 yk bulgur pilavı
salata

20.45
1 kase yuvarlama

21.30
sade kahve
2 ceviz

su 1.5 L
30 dk yürüyüş ada81

afiyet olsun canum. menün güzel. akşam geç olmuş biraz ve suyun az

herkes çok ağladık diyor öyle mi? ben hüzünlü filmlere pek gitmem ama güzeldir eminim

Günün ilk günaydını benden olsun kızlar,
Yarın için kaçamaksız ve güzel bir gün olsun.

günaydın canımm. maşallah sana çok erkencisin yine

günaydın herkese kızlar. bende erkenden kalktım bugün spor yapayım diye ama kızımın sesi geliyor tıkırtıma uyandı sanırım. ama anne demeden gitmeyeceğim yanına belki uyur tekrar. az metabolizma hızlansın diye ip atlıyorum

Bende merak ediyorum gitmek istiyorum kesinlikle.. muslumu bende dinlemem cunku ne söylediğini anlamiyorum ))

Insallah canim , bundan sonra takım daha hareketli olur.. katılım motivasyonu cok ama cok etkiliyor...

Cook gecmis olsun canim dikkat et bol bol c vitamini almaya çalış...öksürük icin sana tavsiyem ihlamur icine bal ve limon cok etkili...ama duzenli gunde iki kere yap bayagi geçiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…