Sağol canımmeyee olarak çok ama yediklerin az genel olarak. inşallah biran evvel vücüdün alışır ilaca da yiyebilirsin normal şekilde canım
afiyet olsun canım çok güzel menün
Bu spor puan işine benimde alışmam lazım kaçırdım orayı ben galiba diyetisyen şimdilik 1 saat yürüyüş günlük dedi koşu bandı almak istiyorum inşallah kısın daha rahat olur. Ama bana uygun başka şeyler varsa yaparım yinede spor listesi nerde acababugün cozutmanın sınırlarını zorlamış bulunmaktayım. süürekli canım bişeyler isterken yapamıyorum ben diyet. serbest gün yaptım aklıma gelen her şeyi yedim ve bitti
yarın yeni bir başlangıç olacak. tartı oynamasada sağlıklı beslenmeye devam edeceğim bundan sonra. canım bişeyler istesede artıkbugün yediklerime sayıp yemeyeceğim.
sporumu yazayım puanlanması açısından
45 dk lesslie 135 puan
1 saat tempolu yürüyüş 180 puan
ada81
LAydLiNe
Kızlar , niye az geliyorsunuz ? biliyorum bir çoğunuz çalışıyorsunuz ama gün içirisinde uğrasanız bir kaç msj yazsanız hareketlilik artar... kimsenin yazmaması benimde motivasyonumu kırıyor açıkcası.. giriyorum bakıyorumsolmez arkadaşımızın dışında pek yazan yok ...
düzenli menü vermeyen çok arkadaşımız var... kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor ..benimde vermediğim günler oluyor ama belirtiyorum kaçamak oldu diyete uygun olmadı diye yazıyorum uğruyorum takıma... buranın amacı sadece cuma günleri kilo bildirimi yapmak değil ki....
spor yarışması düzenledik puanlama yaptık biraz motivasyon olsun diye regli olan arkadaşlarımız var bunu biliyorum tamam ama diğer arkadaşlardan hiç ses yok kiiii....
açıkcası bu sesszilik benim motivasyonumu etkiliyor biraz canlılık hareketlilik olsa herkes paylaşımda bulunsa eminimki kilo vermek daha eğlenceli daha kolay olacak... yoksa buraya ihtiyacımız olmaz kiiii herkes evinde yapar diyetini verir kilosunu.....
açıkcası böyle sessilik devam ederse benimde artık yazasım gelmiyor....
selam kızlar. bende kendimi yalnız başına diyet yapıyor gibi hissediyordum uzun zamandır ama biraz toparlandık gibi bence. daha da iyi olacak inşallah.
takımı hareketlendirmek için fikirleriniz var mı?
kilosu yakın olanlar yarış yapsa diye düşündüm ben. benim bir rakibim var memlekete gitti bu hafta dönünce kapışacağız inşallah.
bir de bu duraklama denilen şey berbat bişeymiş yaaa
hafta sonu denk geldiği için iki ögün yedim erken yedim. tartıda bir fark olsa ya. yok
canım sıkıldı bugün baya bi kaçamak yaptım ama şimdi pişmanım o ayrı. bu akşam lesslie yapıp yatacağım. yarın diyetisyen kontrolum de var.
77 yigördüğüm gün göbek atıcam artık
İnşallah kaptancığım İnşallah insan daha bir istekli oluyor böyle yazılıarı görünce :))Günaydın kızlar
Hep birlikte yepyeni güzel bir güne başlayalım bugün olur mu
Ben inanıyorum her şeyin çok güzel olacağına ve eski güzel günlerimize döneceğimize. Her takım ara ara böyle zor durumlarda kalabilir ama biliyorum ve inanıyorum ki bizler güçlüyüz ve başarılıyız.
Hayırlı geceler çıtırellalar
Kusura bakmayın giremilorum he zamandır hala gribi atlatmış değiyim üstüne birde kuru öksürüğüm de var bebegime grip bulaymadı ama öksürmeye başladı gibi doktora fötürdük bir şey yok dedi şükür bugün.
Kiloma gelinci Tartıda 81.1 i görmüştüm dün. Cumaya kadar İnşallah böyle gider :)
bugün müslüm baba filmini izledik
güzel bir filmdi
kendisini dinlemezdim esasen
ama zevkine güvendiğim arkadaşlarım çok övünce bir adanalı olarak gitmek farzoldu
gayet başarılı bir filmdi...
izlemenizi öneririm
Doktor iştah keseceğiz yardımcı bir ilaç yazacağım dedi diğer ilaçlarda hiç birşey yok bunu içtiğim zaman kötü oluyorum karnım çok ağrıyor kasıklarımda sürekli bir baskı kramp var sanırım bana yan etki yaptı korkuyorum kullanmaya reçetesinde müdahale gerektiren yan etki bölümünde kas krampları yazıyor o yüzden gideceğim doktora inşallah oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Birde benim şekerime falan yeni tahlil yapmadı bana kilo harici bir problem olmadığını söyleyip şeker ilacı yazması beni tedirgin ediyor çok sinir oldum doktora ağrı çekince daha çok sınır olmaya başladım
dün gece oğlumu gönderdik. bu yüzden giremedim menümü. zaten pek de parlak değil durum.
9.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurta
14.30
1 mandalina
1 elma
10 fındık
19.00
2 içli köfte (Adana usulü haşlanmış)
1 patatesli açma
berbat bir menü.
Kızlar iyi akşamlar dün gelemedim. Annemin dizleri rahatsızdı ameliyat kararı çıktı onunla ilgileniyordum. Haftaya perşembe olacak, önümüzdeki iki hafta bizim vize haftası, ben bakacağım.
Benim de canım sıkıldı motivasyonum kaçtı toparlanmaya çalışıyorum.
Ayrıca bir kitabımın 4. birisinin 2. baskısı çıkacak onlarla uğraşıyorum biraz düzenlemelerim vardı, yarın birisini haftaya birisini teslim edeceğim. Onların yoğunluğu var.
Sakin düzenli hayatıma dönmek istiyorum biran önce.
Bu spor puan işine benimde alışmam lazım kaçırdım orayı ben galiba diyetisyen şimdilik 1 saat yürüyüş günlük dedi koşu bandı almak istiyorum inşallah kısın daha rahat olur. Ama bana uygun başka şeyler varsa yaparım yinede spor listesi nerde acaba
Hayırlı geceler çıtırellalar
Kusura bakmayın giremilorum he zamandır hala gribi atlatmış değiyim üstüne birde kuru öksürüğüm de var bebegime grip bulaymadı ama öksürmeye başladı gibi doktora fötürdük bir şey yok dedi şükür bugün.
Kiloma gelinci Tartıda 81.1 i görmüştüm dün. Cumaya kadar İnşallah böyle gider :)
31 ekim çarşamba
9.30
1 kk peynir
1 yağda yumurta
6 zeytin
2 dilim tb ekmek
13.00
1 et köfte
2 yk bulgur pilavı
salata
20.45
1 kase yuvarlama
21.30
sade kahve
2 ceviz
su 1.5 L
30 dk yürüyüşada81
bugün müslüm baba filmini izledik
güzel bir filmdi
ama zevkine güvendiğim arkadaşlarım çok övünce bir adanalı olarak gitmek farzoldu
izlemenizi öneririm
Günün ilk günaydını benden olsun kızlar,
Yarın için kaçamaksız ve güzel bir gün olsun.
Bende merak ediyorum gitmek istiyorum kesinlikle.. muslumu bende dinlemem cunku ne söylediğini anlamiyorumbugün müslüm baba filmini izledik
güzel bir filmdi
izlemenizi öneririm
Tamam canımBen bugün de spor yapamamada81 canım 6 saat doktora dersim var, pert şekilde dönüyorum. Yarın tekrar başlıyorum inşallah.
Insallah canim , bundan sonra takım daha hareketli olur.. katılım motivasyonu cok ama cok etkiliyor...Kesinlikle katılıyorum benzde ilk başlarda önceden katıldığım 13. Takım gibi herkesin aktif ve kilo vermedi baya bir istikrarlı olduğu sanarak tekrar katılmayı istedim. Hasta olmasam yine aynı istekle yazmaya devam edecektim fakat bu ne kadar sürerdi bilmiyorum. Çünkü insan zayıflama yolunda ilerlerken tek olmadığını bilmek istiyor ki bir şeyleri daha çok azimle yapabilsin. Hislerime tercüman olduğun için teşekkür ederim spor bakanım :)
Yarışma konusunda ben de çok istekliyim. Senin vesilenle duyuruyorum kilom 81 yarışmak ibteyen var ise burdayım :)
İnşallah kaptancığım İnşallah insan daha bir istekli oluyor böyle yazılıarı görünce :))
Cook gecmis olsun canim dikkat et bol bol c vitamini almaya çalış...öksürük icin sana tavsiyem ihlamur icine bal ve limon cok etkili...ama duzenli gunde iki kere yap bayagi geçiriyor...Hayırlı geceler çıtırellalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?